Ærlig snak

Lillemor har fået en make-over!

20170316_183920

Lillemor-bloggen har kørt i 2 ½ år. Og ærlig talt, så trængte den lidt til en make-over. Til et nyt udseende! Jeg tænker jo egentlig ikke så meget over det til hverdag, når jeg bare sætter mig bag tastaturet og skyder indlæg ud. Men hjemmesiden var blevet lidt fesen at se på og jeg trængte lidt til, at der skete noget nyt! De af jer der følger med på snapchat ved, at jeg i morges (efter at jeg havde gået tur med Børge Børge havde gået tur med mig), begav mig ind til byen og ind til Bloggers Delight. Super seje Daniel (som i øvrigt er manden bag Future Planner, hvor man kan få de der smarte familie kalendere og madkalendere) hjalp mig med at designe den nye hjemmeside. Så nu er ALT nærmest lavet om! Skrifttype, farver, billeder – you name it! Og jeg er ELLEVILD med det 🙂 Han er simpelthen så pisse sej!

Sådan her så billedet til bloggen ud før:

20170316_184008

Nu ser billedet sådan her ud:

20170316_183945

Hvad synes du? Man kan jo egentlig kun sådan rigtig se det, hvis man kigger med via PC. Men kigger du vanligt med via mobilen, vil du nok også se små ændringer.

JA JA JEG VED DET GODT! Det er en lille ting, men jeg synes nu alligevel, at det er ret så fedt 🙂 – små hjerner, små fornøjelser du ved.

På den nye hjemmeside kan man se lidt “facts om Lillemor” og også se de indlæg, der hører til kategorien “mest læste”. Her er et par eksempler:

lillemor_pop_1

Læs det HER

lillemor_pop_3Læs det HER

lillemor_pop_4

Læs det HER

lillemor_pop_2

Læs det HER

Nå, det var bare det! Hav en mega god aften!

(Future planner er reklame-link)

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Anette
  17. marts 2017 at 1:11

  Dejligt med begge børn på, kunne nu godt lide at der før var farvet baggrund.

 • Reply
  venterpaavin
  17. marts 2017 at 12:49

  Jeg synes sgu det ser godt ud (:

Svar