Ærlig snak

“Hvorfor deler du ikke mere UD?”

Den her weekend er der en håndfuld, der har skrevet til mig og spurgt, hvorfor jeg egentlig aldrig viser min bolig og min have frem. Og mine børn ?. Det med børnene ved mange af jer. Men til de af jer der måske først for nyligt er begyndt at følge med, så har jeg aldrig brugt genkendelige billeder af mine børn, i de 5 år jeg har været her i Instagram-land. Intet ondt ord om de der hyppigt gør det! Jeg tog bare et valg for 5 år siden om ikke at gøre det.

Til info er Kummefryseren pisse sur over, at hun ikke må være med den dag i dag (hun vil også have sin egen blog… Hun er 8 år ha ha). I protest photobomber hun hyppigt mine stories, som jeg så må tage om ?. De fleste kender derfor mine børn som Kummefryseren og Mandlen. Og det ville jo også være mærkeligt at ændre på nu. Ik?

Min bolig og have skal jeg måske blive bedre til at vise frem. Men ellers må I jo spørge løs, hvis der er andre ting I tænker, skal frem i lyset?? Fyr den af i kommentarfeltet, hvis I er nysgerrige på noget. God søndag!

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar