Ærlig snak De der mænd dér Det shjaw!

Mænds pinlige sex-historier!

New_Doc_46_1

Okay det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg læser med hos min gode jordemoder- OG blogger-kollega MorTilTo. Og da hun for nylig kom med sit blog indlæg En Kvindens Tilståelse #7 hvor anonyme kvinder fortæller om nogle aldeles pinlige sex historier, tænkte jeg: Hvorfor søren er det altid kvinderne der skal ytre sig? Hvad med mændende? Skal de bare sidde og få et billigt grin over os kvinder og vores pinlige sex eskapader? (For vi ved jo godt allesammen, at mænd læser rigtig mange blogs………).

Men uanset hvad er svaret:

Hell No I Tell You!

Så jeg fik lige fat på nogle fyre og bad dem pænt fortælle mig (okay, nogle vil kalde det ‘at true’ dem til at fortælle mig, men nu skal vi ikke hænge os i petitesser) nogle af DERES pinlige sex historier, som en pendant til MorTilTo’s indlæg. Læs med her 🙂

“Mig og min kone har et lille trekants-forhold kørende med min kones veninde. Og en weekend hvor vi havde taget vores unger med hjem for at besøge hende og hendes unger, havde vi planer om at vi om aftenen når ungerne var lagt, skulle hygge til den helt store guldmedalje! Da vi kom der hjem, virkede der fandme lang tid til, at ungerne skulle i seng, så mens de legede fint på værelset, hoppede vi alle tre ind i sengen. Alt gik som smurt og vi var godt igang…lige indtil der stod en af ungerne ved siden af sengen, stirrede på os og spurgte “Hvad laver I?”. Efter lidt tids tænkepause var det eneste vi kunne diske op med: “Øøøøh…vi bygger hus!”. Møgungen valgte selvfølgelig at råbe til alle de andre møgunger “SKYND JER AT KOM, DE BYGGER HUS!”. Det var ret pinligt.” 

“Jeg havde fundet mig et godt skår i byen og ville vise hende hvad jeg var lavet af. Jeg spillede på al min maskulinitet og da vi kom hjem til hende, ville jeg vise hende hvilken hanløve jeg var. Lige som jeg ‘markerer’ et af mine bedste moves, får jeg dog slået en kæmpe fis. Og det var lidt som om, at luften røg lidt af ballonen bagefter…så at sige. Der var ikke meget hanløve over mig derefter…snarere en skræmt lille missekat.”

“Min eks-kæreste og jeg var en aften ude at køre en tur. Vi havde hele dagen gået og snakket om, hvor det kunne være hot at gøre ‘det’ henne… Jeg kom til at tænke på noget en tidligere kæreste havde sagt og foreslog, at hun da skulle have en tur i et prøverum. Så vi kørte ud og fandt en passende Bilka/Føtex (kan ikke lige huske hvilken det blev). Da vi kom ud af prøverummet, var det ret pinligt da der pludselig stod en “prøverums-dame” og udleverede numre til de øvrige kunder i køen. Hun gloede meget dømmende da vi kom ud der fra…men det var en oplevelse!”

“Jeg var til en julefrokost hvor en af mine bekendte glædeligt sad og pralede med alle de damer der tilbød sig via SMS, frække billeder og det der er værre. Der gik ikke længe før forretten og den første flaske snaps var fortæret, før scorekarlens mobil gik på runde til alles fornøjelse. Man er vel nysgerrig og jeg må indrømme at jeg var godt underholdt af den video som udspillede sig på telefonen – lige indtil den unge pige som havde filmet sig selv og sine “privat” dele, valgte at flytte fokus fra skattekammeret sydpå til ansigtet op nordpå. Det var fandme min kusine der er 10 år yngre end mig og som jeg hvert år siden hun kunne gå, har holdt i hånd og danset om juletræet med! Akavet! Behøver jeg at sige at dansen om juletræet med resten af familen, inklusiv min tidligere så lille og uskyldige kusine, aldrig har været det samme siden?”

“Jeg havde været på date med en pige. Det var helt klassisk “ud at spise og i biffen”. Vi fik ikke set ret meget af filmen, hvis du forstår… Vi røg hjem til hende bagefter og vi var godt i gang med “akten”, da jeg bad hende om at vende sig om på alle fire. Hun vendte sig om og da jeg skal til at “gå om bord”, slap hun en mega brandskid! Som du nok kan regne ud, var det ikke ligefrem noget der var med til at “spice” stemningen op. Jeg blev helt befippet og ved ikke om jeg blev imponeret eller afskrækket! Jeg fik dog ret hurtigt klunset på og kom ud af døren, mens jeg vist nok fik råbt “at det gjorde ikke noget, det kan jo ske for enhver”. Jeg snakkede ikke med hende igen og ved squ heller ikke hvad jeg skulle sige hvis jeg en dag mødte hende!”

Lillemor har kun én ting at sige til ovenstående:

HA HA HA!!!

Kh Lillemor

Har du selv børn (eller frygter at få nogle!) kan du følge mig og læse flere indlæg på:

www.lillemor.dk

FACEBOOK

Instagram

Bloglovin’

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar