Ærlig snak Gode råd

En honningkrukke, en ja-hat og en fuld blondine.

resized_20170328_174337

Som jeg skrev i det her indlæg, så har jeg været så heldig, at der pludselig kom en gruppe piger ind i mit liv, fuldstændig fra sidelinjen. Nogle piger som faktisk er gået hen og betyde ret meget for mig. Jeg kunne godt tænke mig at præsentere dig for hende her, som er én af dem!

Mød Christina! En tosse. En mor. En altid smilende kvinde. Én af de første gange jeg mødte hende, blev hun så fuld, at hun måtte sidde med en hånd for det ene øje den halve nat, fordi hun ikke kunne fokusere med begge øjne. (Stående applaus for, at hun ikke gav op!!) Hun har været nomineret af Børn i Byen som bedste mor-blogger (med god grund!) og man kan altid høre hendes latter der ude i det fjerne. Hun har to børn på 2 og 4 år, en god røv (irriterende type) og en lige så dårlig humor som jeg har (men det ved du, hvis du allerede læser med på hendes blog).

received_10158584972190121

Og så har hun på én eller anden måde, bare altid en ja-hat på. Vil jeg have et hurtigt grin, går jeg ind på hendes snapchat (karmamilli). Her kommer hun med både vittigheder og tager enormt meget pis på sig selv med fx 90’er-pandehårs-slik. Og forleden var der live-snapping (hedder det dét?) da hun gik i stå på motorvejen i sin røde blikdåse af en dyt og sågar da hun fik en parkeringsbøde.

screenshot_20170322-095203

Jeg har nu interviewet hende Lillemors-style 😉 Så dig der læser med ved lidt om, hvem det er jeg altid fabler om her på bloggen når jeg fortæller, at jeg har været sammen med mine BBF’s (Best Blogger Friends). Eller ja…Dillerbanden som vi også ynder at blive kaldt.

♥ Interview med Christina a.k.a Karmamilli.dk

Hvis disse tre mænd var de SIDSTE mænd i live og du SKULLE (det er jo ikke fordi du har lyst!) vælge én at lave børn med (opretholdelse af menneskeligheden du ved), hvem af dem skulle det så være? Og her skal jeg naturligvis påpege, at det er fuldstændig tilfældige mandlige skuespillere der er nævnt og at det overhovedet ikke er baseret på fantasier fra Lillemor. Overhovedet ikke. Slet ikke.

20170328_142402

– Channing Tatum! Helt ærligt, så måtte jeg google alle tre. Kunne ikke bestemme mig. Valgte Channing Tatum fordiii (2 sekunder googler lige igen…) han har et super sødt smil.

Beskriv dig selv med tre ord:

– Overraskende (sprød). Energisk. Glad!

Beskriv Lillemor med tre ord:

– Vestegns-agtig. Superlækker (i ét ord). Lyttende.

Tillægsspørgsmål: Hvad er man når man er vestegns-agtig 🙂 ? 

– Rap i replikken, fyldt med snappy comebacks, pisse lækker og en veninde der altid har din ryg!

Hvem er bedst til at køre bil? Mænd eller kvinder?

– MIG!

Kaffe latte med sødmælk og sukker eller grøn te med et skvæt ingefær?

– Stor kaffe latte med single shot og to pakker sukker

Din bedste egenskab?

– Jeg er SYGT god til Limbo! Har engang bildt et helt rushold ind, at jeg var på landsholdet i Limbo!

Hvornår synes din mand at du er mest irriterende?

– Når han smider sine sorte sokker. Overalt!

HAHAHAHA jeg læste det forkert. FUCK IT, I får begge svar så.
Christina: ”Baaaastian??…Hvornår synes du at jeg er mest irriterende?”
Bastian: ”Jeg synes du er mest irriterende, når du instruerer mig i, hvad det er jeg skal sige til dig!”

Jeg fatter det ikke…
MÆND!

Hvad blogger du om?

– ALT! Ej det er løgn. Men blogger om meget af det der foregår i min hjerne. Og mest af alt om børn (tips til selvsamme), parforhold, mad, og beauty som alle kan være med på.

Hvem læser med på din blog?

– Min mor…min far…min mormor (hvis der er Internet i himlen)…ikke min morfar (heller ikke hvis der er Internet i himlen. Mormor ville læse den højt for ham. Og han ville sove en lur i stolen imens), Loui, Katja, Angelika, Lillemor, Sofie, Clara, Mads, ….. NÅRH det var ikke dét du mente? Men så må svaret være: Nogens mødre. I guess?

Hvis du var et stykke slik, hvilket stykke slik ville du så være? (Personligt ville jeg nok være en laber larve, men lad nu det ligge)?

– HAHAHA TINA FOR HELVEDE!!!! Jeg ville være en træstamme! Er det slik???

Hvad er det bedste ved dig?

– Mit ukuelige og gode humør. Og mine øjne. Og røv. Eller det VAR engang min røv. Så humør og øjne må være svaret.

Hvad er det bedste ved Lillemor?

– At hun ALTID er hamrende god til, at vide præcis hvornår hun skal spørge ind og slå lyttebøfferne til. Og så er hun satans god til det. At lytte altså. Hun er én af de typer man gerne vil være veninder med.

Hvorfor er det egentlig, at Lillemor er én af de sejeste mennesker du kender?

– Lillemor, for fa´en. Fordi du er dig!!!!

Du har tidligere overvejet at skifte dit blog navn ud med ‘Honningkrukken’. Hvorfor har du ikke gjort det? Og jeg tænker faktisk at vi lige spørger Lillemors læsere, om de bedst kan lide bloggernavnet Honningkrukken eller Karmamilli.

– (ABE der holder sig for hele krydderen)…. Ingen kommentarer! Eller jow, HIT ME!!! Hvad synes I?

[poll id=”14″]

Hvem er din yndlingsblogger?

– Lillemor (tør man svare andet?!? Husk på hun er fra Vestegnen!)

Hvilket indlæg har betydet mest for dig/er du mest glad for at have skrevet?

– Hmm…det må være da jeg skrev om Annas fødsel! Læs der HER.

Lillemor-tilføjelse: Altså jeg synes hun var ret sej, da hun havde skrevet det her indlæg, som hun endte i Go’Morgen Danmark med. Garanteret ret brugbart for dig med spædbarn! Læs i øvrigt om hendes oplevelse i Go’Morgen Danmark HER

20170328_140823

Hvornår er børn sødest? A: Når de er vågne klokken 01.00 om natten og vil lege, eller B: når de har forsøgt at hjælpe med at vaske sofaen, med havregryn og mælk?

– Kan man svare C?

Tak til Christina for svar! Husk I kan følge hende på Facebook HER, Instagram HER eller på snapchat under navnet Karmamilli.

GOD AFTEN!

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  Karmamilli aka honningkrukken
  28. marts 2017 at 21:37

  Hahahahahahahaha jeg grinede højt af mine egne svar!!😂😂🙈 Må man det?!? Tak Tina! For dig😘❤

 • Reply
  Venterpaavin
  29. marts 2017 at 1:26

  Så fint og festligt indlæg🎉
  Er vild med Karmamili💪🏻

  – K

 • Reply
  Caroline
  21. maj 2017 at 5:43

  Damn, I wish I could think of soihnemtg smart like that!

Svar