Ærlig snak

Når (bakterie-) Karma rammer én lige i røven. Bogstaveligt talt.

20190609-091208.jpg

For noget tid siden skrev jeg et ret ærligt indlæg, om min absolut værste last. Nemlig at jeg er ret bakterie forskrækket. Bevares, jeg har et helt almindeligt hjem og gør ikke mere rent end den gennemsnitlige dansker (er jeg ret sikker på). Det drejer sig mere om de bakterier der kommer på mig.

Jeg HADER offentlige toiletter og jeg frygter dørhåndtag i det offentlige rum, mere end mødet med en øksemorder en mørk og stormfuld aften. Men det ved I der læste DETTE blogindlæg.

I var dog ikke de eneste der læste det. Det gjorde en journalist fra bladet Samvirke også. Så jeg blev ringet op og spurgt om jeg ville medvirke til en artikel. Så hvis I falder over juni udgaven af Samvirke, så kan I altså finde et billede og et interview af mig (og et sløret billede af Kummefryseren og Mandlen) ?. I kan også finde artiklen i cyperspace lige HER.

Og bare lige for at fortælle jer, at Bakterie Karma holder øje med mig og straffer mig i ny og næ, så vil jeg lige vise jer den her besked, som jeg sendte til Diller-banden på vores messenger tråd ?

Og hvis de siger at jeg skal skrive et blog indlæg om det… Så gør jeg det sgu ?. Og klik så lige HER hvis du vil læse det oprindelige indlæg om bakterie forskrækkelse.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar