Ærlig snak Gode råd

Et jordemoder-råd og et kvinde-råd

nilensjord_event_32

Først lige lidt snak og så en lækker lille rabatkode til dig 😉

Det der skete var…

Christina og Elisabeth (som jeg er stor fan af både her i blog-land og i privaten) sad en dag og talte om make-up. De talte om hvor pisse svært det faktisk kan være, at lægge en ORDENTLIG make-up. Altså uden at komme til at ligne en forvildet teenager, der for første gang har fundet vej i sin mors sminke-skuffe. For der findes så mange produkter. But what goes where?

Jeg gav dem ret – det kan være ret svært at finde hoved og hale i foundations, consealers (jeg ved faktisk ikke engang hvordan man staver til det!), highlightersblushes osv. Men som de handlekraftige kvinder de nu engang er, slog de hånden i bordet og sagde: “Vi vil lære det, vil vi!”. Så de kontaktede Nilens Jord og spurgte, om de mon kunne være interesserede i, at lære en bunke madammer at lægge en ordentlig make-up.

Og det ville de gerne!

Christina og Elisabeth valgte Nilens Jord, fordi de som nogle af de eneste på markedet, ikke propper alt muligt skidt og møg i deres produkter. Så køber man Nilens Jord produkter, er man altså sikret produkter UDEN parfume, parabener og æteriske olier. Og se, det er jeg som jordemoder jo ret pjattet med. Jeg vil eksempelvis til HVER EN TID anbefale gravide kvinder, at holde sig til et mærke som Nilens Jord. I øvrigt er mange af deres produkter kvalitetsmærket med Allergy Certified og de har netop vundet en pris ved Danish Beauty awards! Så det er med andre ord, ikke et helt skidt mærke at holde sig til.

Så i onsdags var jeg så heldig at være én af de 11 kvinder, der fik kyndig vejledning af en professionel make-up artist og lærte at lægge ALT fra bunden. Altså HELE moletjavsen. Jeg overvejer faktisk at lave et lille indlæg, hvor jeg med billeder viser, hvad jeg lærte…! Måske det også kunne være interessant for dig?

[poll id=”15″]

Nå, men i hvert fald lærte jeg en masse godt og jeg er helt høj på alle de produkter Nilens Jord introducerede mig for. Specielt er jeg pjattet med deres læbestifter. Som VEL AT MÆRKE bliver siddende hvor det skal! Kender du ikke det, hvor man render rundt med røde tænder, når man for en gangs skyld har læbestift på, fordi læbestiften har besluttet sig for, at tage røven på én, være rebelsk og stikke af? Det gør de her Matt Lips læbestifter fra Nilens Jord ikke. Og jeg har faktisk haft dem på hver dag siden jeg fik dem. Jeg er specielt pjattet med de lysere nuancer, men glæder mig også til, at jeg en dag kan tage én af de helt vilde på. Så dem vil jeg i hvert fald KLART anbefale jer.

Jeg viser deres Matt Lips sortiment nedenfor og den pris der står, er inklusiv den rabat du får, hvis du bruger koden tina15 i deres webshop. Du får nemlig 15% på ALLE deres produkter. Koden gælder til og med i morgen (7/5) kl 23.59.

20170505_214139

Køb HOPE 910 HER

20170505_214118

Køb CHIC 912 HER

20170505_214203

Køb SPICE 914 HER

20170505_221132

Køb FRESH 916 HER

20170505_214243

Køb LOVE 918 HER

20170505_214259

Køb BRAVE 920 HER

Og hey…gæt lige hvem der har været model på ovenstående billeder….MIG! Og gæt lige hvem der havde regnet forkert og sat forkert pris ind, på SAMTLIGE billeder og derfor måtte bruge en time på, at lave hele skidtet om igen….MIG!

Nå, men det var altså 15% rabat på Nilens Jord, med koden tina15 til og med søndag d. 7. kl . 23.59 😉

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Reply
  Trine
  6. maj 2017 at 7:03

  Får man 15% eller 25% ? Du skriver begge dele så vidt mine meget trætte øjne kan læse – men tak anyways 🙂

  • Reply
   Lillemor
   6. maj 2017 at 7:10

   Jeg tror kun jeg har skrevet 15% 🙂

 • Reply
  Marie / krøllerier
  6. maj 2017 at 8:26

  Jeg er præcis på jagt efter en god læbestift – og nu skriver alle i heldige bloggere, at I har fundet den… Så må jeg lige høre om farven Spice er sådan lidt lyserød/lys i det?
  Klask til dig 😉

  • Reply
   Lillemor
   6. maj 2017 at 8:30

   Jeg synes måske mere at chic er lidt lys/neutral men hvor man dog tydeligt kan se man jar en læbestift på. Spice er mere tydelig. Og ikke sådan “blid” lyserød. Mere kantet… Giver det mening? Så søger du en du kan have på til daglig, vil jeg nok anbefale chic. Den går lissom til det hele!

   • Reply
    Marie / krøllerier
    6. maj 2017 at 9:51

    Tak for svar. Har lige et spørgsmål mere 😊 Føles læberne lidt eller meget tørre, når man har læbestiften på?

    • Reply
     Lillemor
     6. maj 2017 at 10:51

     De føles ikke tørre! Jeg puttede læbepomade på lidt tid inden og så læbestift! Og oplever faktisk også, at jeg kan duppe lidt læbepomade på oven på læbestiften, men det har stort set ikke været nødvendigt (og jeg bruger meget læbepomade generelt). Den holder læberne fugtige synes jeg, på trods af at læbestiften er meget mat! Den har ikke et skinnende look

 • Reply
  Louise
  7. maj 2017 at 6:23

  Koden virker ikke? 🙂 Den siger: “Advarsel: Kupon er enten ugyldig, udløbet eller har nået grænsen for antal brug!”, når jeg vil bruge den 🙂
  Vh. Louise

  • Reply
   Lillemor
   7. maj 2017 at 12:40

   Den skulle gerne virke igen nu 🙂

 • Reply
  stock market
  9. november 2017 at 4:23

  I am regular reader, how are you everybody? This
  piece of writing posted at this website is really nice.

Svar