Ærlig snak

Når man er hende den… Pinlige?

20170531_185535

Jeg er jo ikke bleg for at indrømme, at jeg godt kan lide, at der er lidt sjov og spas i gaden. Bevares, jeg kan også være meget seriøs og alvorlig anlagt. Det er jo eksempelvis ikke fordi jeg står på fødestuen og laver sjov og spas (hele tiden i hvert fald), trækker kaniner op af hatten og laver ballon dyr. JEG KAN BARE GODT LIDE HUMOR 🙂 Men det har du måske bemærket.

Jeg er eksempelvis allergisk over for pinlig tavshed. Og så er det jeg kan finde på at sige: “Har I hørt den der joke om tyskeren, svenskeren og grønlænderen…?”. Eller min yndlings: “Hvad svarede den fødende kvinde da jordemoderen spurgte, om slimproppen var gået? Hun svarede naturligvis: Nej nej, han er bare lige nede og stille parkeringsskiven!”

I bund og grund så er jeg bare ikke altid god til anspændte situationer. Hvis jeg bare fornemmer en smule alvor, trækker jeg mit våben: Humor. I går eksempelvis fik jeg hevet nogle af mine aller bedste blogger-damer under armen og arrangeret et photoshoot med en professionel fotograf jeg kender. Da mega sjove Miriam skulle have taget billeder, kunne jeg således ikke lade være med, lige at hoppe ind i billedet og give hende et lille fast tag på babserne.

Men hey, hvem sætter ikke pris på den slags?

Og da fotografen bad os om at lave trutmund (let’s face it, jeg bliver aldrig en duck-face-kind-of-garl), leverede jeg i stedet dette:

20170531_185228

Men hey, bare fordi man er typen der hellere vil levere en tungeslasker end en kysmund…?

Jeg KAN ikke gøre for det. Jeg HAR BRUG for humor, lidt spas og kant. Også selvom konsekvensen er, at jeg ødelægger nogle billeder 😉 hellere pinlig end kedelig, ik?

Tak fordi I gider følge med i mit HUMORISTISKE univers 🙂 og fortæl mig så lige… Har du ikke også brug for lidt humor i hverdagen? Hvor finder du den henne?

Og nåhr ja, nu vi er ved det, har jeg jo også skrevet et blog-indlæg der hedder Når man er hende den pinlige mor.

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Reply
  Bolette
  31. maj 2017 at 19:28

  Jeg er dig, i min vennekreds. Jeg kan virkelig heller ikke håndtere pinlig tavshed og så går der klovn i den. 😝 Det er ikke altid så godt, når man også gerne vil tages alvorligt.. Men til gengæld er folk aldrig sure i mit selskab! Og det er da fedt!!

  Ps. Jeg gad virkelig godt at have en jordemoder der lavede ballondyr! Jeg er sikker på at man ville glemme smerterne 😄👍🏼

 • Reply
  Fru Blumensaadt
  31. maj 2017 at 21:53

  Da jeg havde født min datter (på Riget i 2014), skulle jordemoderen lige tjekke ringmusklens funktion og sagde, at hun altså lige blev nød til at “stikke en finger lidt forsigtigt op”, hvortil jeg kækt (med snasket baby) på maven svarede: “ej come on, du har ikke engang købt mig en drink endnu!” Det lettede ligesom også stemningen. Havde -på det tidspunkt- også gerne set et par ballondyr in the making. Her anden gang (1/2-17) lå jeg og sang, mens jeg blev syet. Ved ikke helt, hvad der sker i min hjerne efter en fødsel. Men hey, det ved du jo nok 😉

  • Reply
   Lillemor
   4. juni 2017 at 20:07

   Hvor skægt 🙂 Jeg har også hørt og set lidt af hvert ja! Min yndlingskommentar efter info om den lille “forsigtige” finger i nummeren var: “Uuuuh, din frækkert!”. Der vidste jeg godt nok ikke lige hvad jeg skulle sige, ud over at grine, ha ha!

 • Reply
  Lioba
  31. maj 2017 at 22:42

  Jeg typen der medbragt en gammel fødselsdagsgave til en venindes fødseldag. Gaven var en 90 cm høj oppustelig tissemand, jeg havde givet indianertøj på og dybt Dillerjørgen.
  Hvorfor, for ikke at sikre sig pinlig tavshed når jeg kom og ikke kendte de andre så godt 😂 #venindendemeddenstorediller #jadetmig
  Fraklippet er at hun bor i lejlighed i byen, og jeg havde Dillerjørgen under armen på vej hjem til hende..,

  • Reply
   Lillemor
   4. juni 2017 at 20:06

   Ej hvor er det SJOVT!! Se, det er noget som man vil huske 🙂 Og giver stof til samtale, med de veninder man endnu ikke er kommet ind på livet af. Dejligt!

 • Reply
  Signe Op.
  1. juni 2017 at 5:18

  I hear you! Jeg har så også formået at fucke mine børn op, så min 13 årige knægt fx ret ofte kommenterer med et: “som man siger….” Kunne forleden høres fra værelset, hvor han og faderen spillede PlayStation, og jeg hører min mand sige: “Jamen, for helvede! Helt ærligt! Jeg hiver og hiver i den, men der sker ingenting!” (Ja, han er en virkelig dårlig taber) Og så kommer kommentaren fra min søn, og han og jeg er ved at brække os af grin i hver sin ende af huset, mens min mand bliver helt forfjamsket. Upassende much? Sikkert. Men fandme sjovt!

  • Reply
   Lillemor
   4. juni 2017 at 20:05

   Ha ha ha SIGNE for fanden, det er da bare så skønt med god humor!! Tillykke med at du har lavet sådan et barn 🙂

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  1. juni 2017 at 11:04

  Opstillede gruppebilleder er det værste – jeg flygter eller spiller klovn. Hver gang.

  – A

  • Reply
   Lillemor
   4. juni 2017 at 20:04

   Så er vi to ret ens 🙂

Svar