Ærlig snak

Hvem er DU?

Screenshot_2015-11-14-19-44-17-1

Mit navn er Tina. Jeg er 31 år. Jeg er har været kæreste med Lillefar i snart 8 år og sammen har vi to børn. Kummefryseren på 4 år og Mandlen på 1 1/2 år. Vi bor i et dejligt hus på Vestegnen. Til hverdag arbejder jeg som jordemoder og bruger hver en kærkommen mulighed, for at drikke rødvin og spise slik. Dog på et jeg-har-ikke-behov-for-professionel-hjælp-niveau. Jeg snakker meget, har en middelmådig-til-dårlig-humor (hvilket du nok allerede HAR luret, hvis du er fast læser her på bloggen) og er i øvrigt en stædig og temperamentsfuld madamme. Jeg har en masse gode veninder som jeg elsker at være sammen med – og sjovt nok er de, meget modsat mig, akademikere stort set hele bundet. Lillefar spurgte engang hvorfor jeg ikke havde en hobby. Han mener åbenbart ikke at det er en hobby at se The Kardashians (mænd!!?). Og så var det at jeg kastede mig ud i den her blogger-hobby, som netop har fejret ét års fødselsdag.

Det var så lidt om mig…men nu kommer det spændende.

Hvem er DU?

Jeg blev faktisk inspireret af min gode blogger-kollega Iværksættermor til dette indlæg. Hun spurgte nemlig også sine læsere i det her indlæg, hvem de var og det er jo ret sjovt at læse lidt om jer! Jeg vil da gerne vide, hvem der læser med på den her blog. Hvad du er for én, om du selv har børn, hvad du arbejder med, hvor lang tid du har læst med, hvilket indlæg du bedst har kunnet lide, hvordan du fandt frem til min blog eller lign. Og evt. om du har nogle spørgsmål til mig måske?

Det er lidt med rystende hånd, at jeg udgiver det her indlæg. For hvad hvis ingen svarer? Det bliver lidt akavet. (Okay, jeg ved at min svigermor svarer!) Som hvis man prøver at give én et knus, men møder en hånd i stedet. Så se lidt det her som en slags high-five – don’t leave it hanging!!

Og pppssst….det er lige nedenfor her du skal skrive! Dér er der et kommentarfelt til selve bloggen 🙂

Kærlig hilsen

New_Doc_49_1-1

Vil du spammes med mine indlæg i din newsfeed? Så følg mig på:

FACEBOOK

Instagram

Bloglovin’

www.lillemor.dk

You Might Also Like

93 Kommentarer

 • Reply
  Christina
  15. november 2015 at 15:29

  Jeg hedder Christina. Jeg er 28 år gammel, og har været sammen med min mand i 14 år til juni (og gift siden 2012). Sammen har vi et barn J. på snart 2 1/2 og en mere på vej, med ankomst i feb. 2016. Jeg læser til SSA (ligenu dog sygemeldt pga graviditet) min drøm er at læse til sygeplejerske når jeg engang har fået (alle) de børn jeg skal have.
  Jeg elsker slik og søde sager, og spiser alt jeg kan få fingrene i…
  Vil gerne være mere krativ end jeg er nu og elsker at kreere skønne ting sammen med min datter.
  Jeg er et socialt menneske, men syntes selv jg ser mine venner og veninder for lidt. (Mon de syntes det samme??!!)

  Det var lidt om mig… mvh Christina.

  • Reply
   Lillemor
   15. november 2015 at 22:56

   Kære Christina! Hvor vildt at du og din mand har været sammen i et halvt liv!! Stort tillykke med det 🙂 Og spændende med familie forøgelsen til februar! Kan godt forstå du vil læse videre til sygeplejerske. Det er jo en helt vild og fantastisk bred viden de har. Jeg gad godt at man på jordemoderuddannelsen skulle være sygeplejerske først (som man skal i nogle lande), for det er rart at have kendskab til så mange forskellige aspekter. Jordemodervidenskab er jo et specifikt speciale. Det er dejligt at du kan være kreativ med din datter! Når min datter gider, synes jeg også det er hyggeligt at lege med perler eller lign! Tak for kommentaren 🙂

 • Reply
  Ditte Ekdahl
  15. november 2015 at 15:39

  Kære lillemor.
  Først vil jeg sige tak fordi du skriver din blog, og tak til “lillefar” som gjorde at du kastede dig ud i det. Jeg er fan!

  Jeg hedder Ditte og er 31 år gammel. Jeg bor i Valby med min søn på 4 år. Han er mit “livs lys”, “luft under vingerne” “jordens salt” og alt det der…! MEN han kan også drive mig ud i ubeskrivelig frustration og vrede. Derfor er sin blog så befriende da den giver en et pusterum og får een til at indse at man “ikke er alene”.

  Alt i mit liv blev for nyeligt vendt på hovedet, men der er dog visse faste holdpunkter. Venner, familie og børn. Vigtige holdepunkter som redder ens røv i pressede tider. Jeg læser fast din blog, da jeg som sagt tidligere giver mig en følelse af genkendelighed, ro og et skulderklap der siger “det er oki, du gør det godt nok” -og så selvfølgelig HUMOR hvilket du absolut også besidder!

  Så kort sagt, TAK!

  Også rigtig god søndag til dig og din familie.
  Kh Ditte

  • Reply
   Lillemor
   15. november 2015 at 22:52

   Søde Dutte-lut-trut-trut! Tak for dine søde ord 🙂 Jeg håber du passer godt på Lillefar i aften og at I får jeg nogle kæmpe burgere og en masse slik!!

 • Reply
  Jonas
  15. november 2015 at 15:48

  Mit navn er Jonas Persson aka Pølle. Jeg er 31 år jeg bor i Vanløse med min kone vi har været sammen i 15 år og godt siden 2007… Vi har to lorte unger, en dreng på 6 og en pige på 3.. Jeg er uddannet salgs assistent i Magasin Rødovre i 2004, og jeg sælger stadig tøj bare hos Carlsens Arbejdstøj i Rødovre har jeg gjort i snart 8 år.. I min fritid hygger jeg med drengene hvor der bliver set lidt fodbold og drukket et par øl!…⚽️.. Jeg har læst din blog siden starten og du ved jeg er underholdt også fordi vi ser sammen syn på vores møg unger!…. Jeg har også bidraget med en historie til de pinligste sex historier fra mænd, derfor må den være min ynglings ( eller dit besøg i netto ) DER ER SGU SÅ MANGE AT VÆLGE I MELLEM!…..

  • Reply
   Lillemor
   15. november 2015 at 22:49

   Jonas for sivans! Tænk, jeg vidste ikke engang at du var uddannet fra Magasin! Vidste dog godt at du var ved Carlsens. Der køber min far fede træssere fra tid til anden 🙂 Og jeg ved at du har hængt på siden start og at du og fruen er trofaste læsere 🙂 Tak for det! Jeg tror sgu du var med til (grundet din entusiasme i diverse Facebook-opdateringer!) at skubbe mig ud i det her blog skriveri 🙂 Og endnu engang tak for svedige sex detaljer til indlægget!

 • Reply
  Elisabeth
  15. november 2015 at 16:01

  Elisabeth her! Jeg er 31 år gammel og bor 5 minutter fra dig;) Jeg er gift med Fyrsten – vi har, ligesom dig og Lillefar, været sammen i 8 år. Fyrsten har en stor ‘dreng’ på 19, og sammen (altså med Fyrsten!) har vi Ane og ‘baby’, som jeg har termin med om en lille måned:) Når jeg ikke er på barsel, er jeg lærer på en specialskole, hvor jeg har været i 7 år.
  Så er jeg medlem af en Kusseklub, som jeg hænger ud med en gang om måneden og gerne oftere. Vi er nogle vidt forskellige damer, men har dog kusserne til fælles;) Jeg hader faktisk det ord, men altså – nu er det bare sådan….
  Jeg har læst med herinde ret længe. Ved egentlig ikke, hvordan jeg fandt dig, men jeg er glad for, det skete:) Jeg elsker, elsker, elsker indlægget om Connie og Lone!!!

  • Reply
   Lillemor
   15. november 2015 at 22:47

   Jamen er det ikke FyrstenogFruen!! 🙂 Min næsten-næsten-nabo-men-så-alligevel-overhovedet-ikke! Jeg er SÅ spændt på at høre om din hjemmefødsel meget meget snart og på at høre hvem der bliver din jordemoder 🙂 Og så er jeg pjattet med at I kalder det en Kusse-klub! Og husker i øvrigt tydeligt din jeg-sprøjter-ablekage-ud-af-næsen kommentar til Connie og Lone indlægget 🙂

 • Reply
  Ann
  15. november 2015 at 16:18

  Hejsa. Jeg hedder Ann. Er 34 år. Har en datter på næsten 5. Har været samme med kæresten i næsten 3 år. Er uddannet Kok & Isenkræmmer.
  Jeg har vist læst med de sidste 4 mdr. Er vild med din hudløs ærlighed med ALT !!! Du er sjov men kan også tá de alvorlig ting op.
  Kan ikke vælge hvilken der er bedst… De er god på hver deres måde. Jeg “opdaget” din blog gennem Mortilto.

  • Reply
   Lillemor
   15. november 2015 at 22:44

   Hej Ann! Jeg gad fandme godt være kok. Min mad mangler den der lille vigtige ting der hedder…smag!! Og tak for de søde ord 🙂 Og ja, Cana (mortilto) har været sød at nævne mig et par gange. Dejligt!

 • Reply
  Louise
  15. november 2015 at 16:23

  Hej Lillemor – i øvrigt et misvisende navn, når du vist nok har skrevet, at du er 186 høj 😉 Nå, men jeg er en lille mor (lige knap 30 cm mindre end dig faktisk). Navnet er Louise, 29 år og mor til to piger, aka. stjernepsykopaterne Arne (Grete-Johanne) på 2 og Hie (Marie) på et halvt år.

  Jeg bor sammen med min mand, som jeg har kendt i 9 år, i et vores hus på Fyn. Lige i øjeblikket er jeg på barsel med mindstepigen, men ellers arbejder jeg som journalist og redaktør på et online magasin.

  Jeg har selv to blogs, en med kageopskrifter og en med sukkerfrie børneopskrifter – det er ikke sjovt at være barn her hjemme nej. Men jeg har længe overvejet at kaste mig ud i en mor-blog. Jeg var den første af mine veninder, der fik børn, så diverse mor-blogge – på det seneste også denne, har været det sted, jeg tyede til, når mine små prinsesser viste sig fra deres mere psykopat-lignende sider. Og så er de jo bare en evig inspirationskilde.

  Min humor er af svingende kvalitet, men jeg elsker at grine – også selvom det er af mig selv og alene, det sker oftere, end jeg bryder mig om at indrømme. Men jeg er vild med din humor, og jeg nyder at følge med – fede tegninger af Lillefar for øvrigt, klap ham på skulderen.

  Mit yndlingsindlæg kom for nyligt omkring opdragelse, jeg læste det faktisk højt i min mødregruppe, hvor vi alle har en trodsig storesøskende til vores lille nye guldklump (shit, man lærer at sætte pris på den tid, hvor de ikke kan tale med nummer to). Så der fik du lige fem nye læsere 😉

  • Reply
   Lillemor
   15. november 2015 at 22:42

   Ha ha ha “stjernepsykopaterne” 🙂 Der er vist da også rigtigt at se til, med kun halvanden år imellem!! Hvor fedt med dine blogs! Jeg er helt sikkert stødt på missmocca navnet! Ikke lige den med de sukkerfrie opskrifter (hi hi). Men du skal da klart kaste dig ud i en mor blog! Og fedt at du var glad for indlægget om opdragelse (og at du hev nye læsere til 🙂 ).

 • Reply
  Cecilie
  15. november 2015 at 16:30

  Mit navn er Cecilie. Jeg er 29 år, jeg bor i Vanløse med min søde kæreste som jeg har været sammen med i halvandet år. Før ham havde jeg været single i evigheder! Børn kunne være dejlige at få i den nærmeste fremtid. Jeg er igang med uddanelsen til klinik assistent, som foregår på Kbh’s universitet. Jeg er pjattet med din blog, din fede humor og skrive stil. Jeg er til dejlig mad og rødvin, som jeg er så heldig at manden herhjemme står for – altså maden Fritiden blir brugt på tv serier, en bog i ny og næ og så prøver jeg at beherske mig i at købe tøj over nettet. Min kæreste kigger lidt skeptisk på mig hver gang der kommer en ny pakke hjem fra post manden… Hilsen Cecilie

  • Reply
   Lillemor
   15. november 2015 at 22:38

   Hej Cecilie! Vanløse, det er jo mit gamle hood! Born and raised! Og dejligt at din kæreste er god i et køkken. Jeg er rådden i et køkken! Til gengæld er jeg vildt god til at drikke kaffe og se The Kardashians! Og jeg husker i øvrigt de gode gamle dage, hvor man havde råd til at få dejlige pakker med tøj hver måned. Det er et stykke tid siden 🙂 Nu er det hus og børn der kværner alle pengene! Håber du snart får din baby-lykke at mærke 🙂

 • Reply
  Belinda
  15. november 2015 at 16:37

  Min navn er Belinda og udover at være mega fan af både lillemor og personen bag – er jeg mor til pine & plage på 3 og 5 år, 2 virkelig kønne og møgirriterende drenge, som jeg elsker højere end livet selv. De skændes med et par minutters mellemrum dagen lang, men har bildt mig selv ind at det er kærlighed. Jeg arbejder i bilbranchen og er pjattet med den yderst uformelle tone aka. værkstedshumoren. Generelt er humor, eller mangel på samme noget af det der kendetegner mig bedst, er altid med på lårklaskende joke, hvor jeg gerne er den der griner længst og naturligvis højst.
  Min “bedre” halvdel overbeviste jeg for 9 år siden, at han ikke kunne finde nogen bedre end mig, hvilket resulterede i et frieri for 3 år siden 🙂 Hvilket han sikkert har fortrudt et par gange, i mine hysteriske øjeblikke.

  Jeg er som sagt fan af de blog og kan ikke vælge nogle farvoritter, men tak for at du deler ud af din hverdag og tak for dig… God søndag…

  • Reply
   Lillemor
   15. november 2015 at 22:35

   Belinda for fanden!! Har lige siddet og spyttet citronfromage-rester ud over hele tastaturet, af bare grin 🙂 Tak for dine – som altid – dejlige komplimenter. Du er sgu også sød. (indsæt selv smiley der kysser hjerter ud af munden…hvordan gør de i øvrigt dét?)

 • Reply
  Marie
  15. november 2015 at 16:38

  Jeg vil da gerne lege med!
  Nå men, lillemor på 186 cm 😉
  Jeg hedder Marie, jeg er 26. Jeg bor også på Vestegnen, men lidt længere nedad end dig. Her bor jeg med min hidsigprop Andreas på snart 3 år, mand og 2 hunde.
  Jeg arbejder inden for finans, men jeg vil ikke kede dig med præcist hvad. De fleste glor underligt på mig, når jeg forklarer det, så jeg sparer dig lige for at sende underlige blikke mod skærmen!
  Jeg kan ikke huske hvornår jeg begyndte at læse med, men jeg kan huske at Johanne/Nutidensmor anbefalede dig, og så gik jeg ind og lurede på din blog – og jeg var ved at tisse i bukserne af grin. Så jeg er trofast læser! Jeg elsker din humor 🙂
  Jeg ved sgu ikke lige hvilket indlæg der er mit yndlings, men jeg husker ikke at have læst et uden at være max underholdt 😉
  Din blog er en af mine yndlingsblogs. Jeg læser ikke mange trofast, for det gider jeg simpelthen ikke. Men jeg bliver hængende her.
  Kh Marie

  • Reply
   Lillemor
   15. november 2015 at 22:07

   Jamen det er jo selveste Gladmor på bloggen!! Ja, jeg kan nok ikke løbe fra mine 186 cm! Til gengæld er Lillefar 194, så det er okay 🙂 Og tak fordi du sparer mig for uddybning af din finansverden (om end det sikkert er rigtig spændende…….eller ikke hi hi). Tak for dine søde ord, det er dejligt at andre kan se det sjove i vores kaos 🙂 Ogd et er nok lige præcis dét der er terapeutisk ved mit skriveri – at få nogle vanvittige situationer skriblet ned på computeren og få det sjove frem! Og dejligt du bliver hængende!! Du er også på min bloglovin og DÉT er der ikke mange der er 😉

 • Reply
  Josephine
  15. november 2015 at 16:39

  Hyggeligt initiativ! Jeg hedder Josephine, 30 år gammel (pyha, første gang jeg ser det på skrift!), bosiddende i hus i Sundby med min kæreste gennem knap 8 år og vores søn på snart 3 år. Pt er jeg specialestuderende og forhåbentligt arkæolog til februar. Jeg er hobby-løs. Det passer ikke helt, mit fag er vidst min hobby 🙂 jeg har fuldt med i et halvt års tid, tror jeg. Mit yndlings indlæg er det første, som jeg læste – det, hvor en eller anden forveksler dig med mortilto 🙂 du er super god til at skildre den virkelige mor-tilværelse – den der, hvor ingen er perfekte og hvor det ikke vælter med designer møbler og det dyreste legetøj. Og så kan jeg godt lide, at bloggen her ikke er en stor reklamesøjle, som forsøger at sælge rejser og tøj fra Zalando.

  • Reply
   Lillemor
   15. november 2015 at 22:05

   Hej Josephine! Velkommen i 30’erne, det er slet ikke så slemt 🙂 Arkæolog, wow det lyder spændende! Og dejligt at man kan sætte lighedstegn mellem profession og hobby!! Ellers kan jeg altså anbefale The Kardashians 😉 Og tak for de søde ord! Jeg tror faktisk NETOP at det var dét med at skildre den virkelige verden fra den ofte fremstillede mor-verden, der drev mig ud i den her blog. Det kan (sgu) godt blive lidt for lyserødt nogle gange. Og den her uperfekte verden er faktisk ret perfekt 🙂 Jeg gør mig ikke ret meget i “reklamer”. Nok fordi jeg netop ikke behøver et dyrt dyrt mærke i bagen på mine børns tøj (som de alligevel skider igennem efter 5 minutter). Så derfor er det hændt nogle gange, at jeg har takket nej til eventuelle samarbejder med firmaer. Det ville heller ikke rigtig passe til min profil, hvis jeg pludselig anbefalede dyrt dyrt mærketøj tænker jeg 🙂 Nogle gange er der dog nogle kampagner der er spændende. Men prøver at tænke meget på hvad mine læsere også vil have. Tak fordi du læser med 🙂

 • Reply
  Cecilie
  15. november 2015 at 16:47

  Hej lillemor
  Jeg har læst med siden du startede din vægttabs rejse via madplanen fra Tina. Mine yndlings indlæg er dem om dit arbejde.
  Selv er jeg 25 år, bor i lejlighed i Århus med min kæreste gennem 7 år. Jeg er læge om et år (shit!!), og drømmer om at blive fødselslæge 🙂 Vi har ingen børn endnu, men håber ikke der går for længe 🙂

  • Reply
   Lillemor
   15. november 2015 at 21:59

   Hej Cecilie! Dejligt at nogle også har de alvorlige indlæg som yndlings 🙂 Ofte bliver jeg nok forbundet med “de sjove”. Og wow – 26 år og færdiguddannet læge!! Det er da lidt af en præstation! Og obstetrikken er rigtig spændende. Go for it!! Og held og lykke med baby-produceringen 🙂

   • Reply
    Cecilie
    17. november 2015 at 19:07

    Jeg er nu også rigtig glad for dine sjove indlæg som altid giver en grå dag lidt solskin 🙂
    Tak tak, men så stor en præstation er det nu ikke. Den forholdsvis lave alder skyldes fremdrifts reformen som tvinger alle studerende hurtigt igennem 🙁 Ville ønske min studietid kunne være blevet forlænget af et vikariat eller en spændende rejse, men det er desværre ikke muligt. Og når vi så er færdige er der nu ny regel som kræver at vi er startet på vores speciallæge uddannelse inden for fem år… Suk
    Heldigvis glæder jeg mig til at komme ud på gyn-obs afdelingen 🙂

    • Reply
     Lillemor
     18. november 2015 at 23:38

     Ja, du har nok ret. Der er en mening med galskaben! Jeg var 6 måneder i London efter gymnasiet og de måneder glemmer jeg aldrig. Det var det hele værd. Det kan sgu også godt gå lidt for hurtigt, det der med at blive færdiguddannet. Man skal huske også at leve sit liv! Det tænker regeringen nok ikke på, når de presser de unge. Men uanset hvad – glæd dig til gyn obs 🙂

 • Reply
  Louise
  15. november 2015 at 17:00

  Jeg hedder Louise, er 27 år gammel og bor lidt uden for Aarhus. Jeg har en kæreste, jeg har haft siden Roskilde ’10 og sammen har vi en dreng på 5 mdr. Jeg er 1,5 år fra at være færdig som læge, og når jeg ikke er mor eller studerer, synger jeg i kor.
  Mit yndlingsindlæg må være det første, jeg læste hvor du skrev hvor høj du er! Selvom jeg er blevet mere stolt af dem med årene, har jeg stadig komplekser over mine 185 centimeter, så jeg føler altid en vis connection til folk, der er lige så tårnhøje helveder som mig selv 😀

  • Reply
   Lillemor
   15. november 2015 at 21:57

   Ha ha, ja så er vi sgu nogle høje matroner Louise!! Men hey, det er godt når man er inden for sundhedssektoren som vi så begge er. Man får en masse respekt og folk lytter til én 🙂 Og hvis du også tager briller på, er den helt sikkert hjemme 🙂 Dejligt med en lille tumling på 5 måneder. Der kommer til at ske helt utroligt meget de næste mange måneder. Nyd det nyd det!

 • Reply
  Mis
  15. november 2015 at 17:12

  Jeg hedder Mia, er netop blevet 33 år (SHIT). Har 2 biologiske børn og 2 bonusbørn. Bor sammen med min kæreste gennem 7 år, og er uddannet delikatesse assistent.
  Jeg har ikke så meget frie hænder efter job og børn, så det med manglende hobbies kan jeg snildt sætte mig ind i
  Mit yndlings indlæg er faktisk et af dine nyere om teenage mode… Er selv kommet lidt i en “midtvejs” krise – er man damen og voksen eller den skide smarte kvinde der er med hvor de unge er men jeg nåede bare konklusionen at jeg er mig selv, for damet bliver jeg nok aldrig ☺️☺️☺️ Nyder at læse med, og forestille mig dig i de situationer. ( nok også på baggrund af vores fortid sammen ) men kan godt forstå du blevet et hit Tina

  • Reply
   Lillemor
   15. november 2015 at 21:54

   Ro på ro på Mia, 30’erne er SÅ MEGET de nye 20’ere! Så faktisk er du bare i starten af 20’erne! Og 4 børn, holy shamoly!! Så er der nok at se til 🙂 Og Mia, nu bliver jeg nysgerrig? Vores fortid sammen…? DU må lige uddybe? SÅ mange Mia’er har jeg ikke kendt 🙂

 • Reply
  Tanya
  15. november 2015 at 17:46

  Jeg hedder Tanya og er 31 år og pædagog i en idrætsvuggestue. Jeg har en søn på snart 3 sammen med min mand som jeg har været kæreste med i 13 år og gift med i 2 af dem 🙂
  Jeg kan ikke huske hvordan jeg fandt din blog, men jeg har læst med næsten fra start 🙂 Jeg har som sådan ikke et yndlings indlæg, jeg glæder mig hver gang der kommer et nyt indlæg.

  • Reply
   Lillemor
   15. november 2015 at 21:42

   Hej Tanya! Idrætsvuggestue, det lyder altså ret fedt! Så har I måske også gang i Rend og Hop med oliver og ida? Det er i hvert fald et projekt som vi har gang i nede i vores børns institution (tjek evt. deres app ud rend og hop med ida). Og tak for de dejlige ord, det er SÅ fedt med positiv feed-back 🙂

   • Reply
    Tanya
    18. november 2015 at 8:21

    Hej, det er virkelig fedt, nej jeg kender ikke umiddelbart til rend og hop med Oliver og Ida, men er også ret ny i idrætsverdenen. Men jeg vil da klart tjekke det ud 🙂 Tak for tippet 🙂

    • Reply
     Lillemor
     18. november 2015 at 23:36

     Det var skam så lidt 🙂 Det er faktisk en ret god app. Den viser en masse gode øvelser og lege, man kan lave med børnene, så de får rørt sig lidt og stimuleret alle deres sanser!

 • Reply
  Lika
  15. november 2015 at 18:13

  Jeg er faktisk en ret ny læser, husker ikke hvordan jeg fandt din blog egentlig. Nå, men jeg er 32 år og er lige nu på barsel med min søn på 5 mdr. Jeg bor sammen med mand gennem næsten 15 år og HUNGRER efter at få hus. Nu har vi jo barnet. Jeg har faktisk ingen rigtig hobby. Men jeg er lidt krea af og til og så elsker jeg søde sager og at bage. Og venter lige pt på at min søn lærer at sove igennem om natten eller bare mega meget om dagen, så jeg kan få noget ego-tid.

  • Reply
   Lillemor
   15. november 2015 at 21:41

   Hej Lika! Åh husker TYDELIGT min hunfren efter ego-tid. Jeg må dog sige, at efter vi fik vores slyngevygge fra Natures Sway, sov vores søn MEGET bedre. Både nat og dag. Det var en helt vild omvæltning. Hvis du kigger på deres hjemmeside kan du også se, at de endda har SØVNGARANTI!! Ellers får man pengene tilbage. Håber han snart får lidt bedre sove vaner! Og så må du da igang med at finde en krea-hobby 🙂 Jeg er på ingen måde kreativ. Det skulle da lige være med min mælkeskummer til min latte. Dér er jeg ret så kreativ.

   • Reply
    Lika
    17. november 2015 at 20:06

    Jeg ved ikke om det er mig, men han sover en 3 lure om dagen – en af dem er omkring 2 timer og de andre varierer en del (fra 1-2 timer – dog ikke lur nr. 3, som er kortest). Om natten er han kun vågen en gang for at spise – ellers vågner han kun lige efter sutten nogle gange, så jeg kan vist ikke tillade mig at klage. Lyder det af lidt? Førhen sov han mere om dagen, men så gik der lige pludselig tigerspring i den. Måske det bliver bedre snart.

    • Reply
     Lillemor
     18. november 2015 at 23:34

     LIKA FOR FILAN DA!!! Det lyder jo (seriøst!) som en drømme baby!! Mange børn sover kun 40 minutter om dagen og vågner konstant om natten. Så nyd du de gode lange lurer! Det lyder jo som om, at baby ikke laver andet end at sove 🙂 Sikke en artig lille dame hun er. Vil du ikke sende hende her hjem, så hun kan lære mine natteravne hvordan man gør? 🙂

 • Reply
  Sarah
  15. november 2015 at 19:10

  Jeg hedder Sarah og bliver 31 år lige om lidt. Jeg har en søn på fire et halvt og en datter på knap 16 mdr, så jeg synes, det er ret sjovt at læse dine historier om børn – det er ofte meget genkendeligt Jeg har læst med stort set siden starten – fra nutidens mor anbefalede dig. Og jeg elsker din skrivestil og humor Du har en skøn blog – og så er lillefars tegninger også bare sjove

  • Reply
   Lillemor
   15. november 2015 at 21:37

   Hej Sarah! Ja, det var dejligt at Nutidens Mor lige kunne råbe op 🙂 Det var rigtig dejligt med et virtuelt skulderklap fra en blogger-kollega! Specielt én man selv “ser op til”. Lillefar er meget glad for de mange positive kommentarer der er kommet til hans tegninger. Jeg synes også selv at det er sjovt. Jeg har jo i øvrigt ingen ting at skulle have sagt – han læser bare mit indlæg og tegner en tegning til, uden min indblanden.

 • Reply
  Sanni
  15. november 2015 at 19:11

  Jeg er 32 () har en knægt på 2 og en præ-teenage tøs på 4, jeg er uddannet reservedelsekspedient og arbejder stadig i det fag. Jeg har været sammen med ungernes far i 7 år. Jeg har læst med på Blogger siden din opslag med fornyelse af morgenboller. Hobbyer er meget lidt tid til, men jeg danser sammen med vores datter en gang om ugen, går til syning, pt. er det mest ungerne jeg har syet til, men håber at jeg kan få mod på at sy til mig selv også. Og så har vi en Boxer-dreng på 6 år som også gerne vil have noget træning engang imellem – nogen der ved hvor man kan gro nogle flere timer i døgnet?

  • Reply
   Lillemor
   15. november 2015 at 21:35

   Kære Sanni. Hvad er det med de 4-årige trunter?? Det er ufatteligt meget selvtillid, i en meget meget lille krop 🙂 Og AHA, du faldt i morgen-bolle-fælden!! Hi hi, men dejligt at du er blevet hængende. Det lyder som om at I har nok at se til. Og lyder også som om, at dine hobbyer er lidt mere spændende end mine. Som jo så er at drikke kaffe og se the kardashians åbembart. Gerne sammen. Og hey, hvis du finder ud af hvor man kan købe nogle flere timer i døgnet, så giv mig lige et prej ik?

 • Reply
  Ginnie
  15. november 2015 at 19:29

  Jeg hedder Ginnie, 38 år. Har har kendt min mand i 21 år og har haft kobberbryllup. Vi har 3 børn , den ældste søn er 16, mellemste søn på 14 og en datter på 9 . Jeg er uddannet sosu-assistent og arbejder på medicinsk hospitalsafdeling. Jeg har fulgt med et stykke tid og hygger mig med dine indlæg. Jeg blev opmærksom på din blok via Tina Storm. Tror ikke jeg disideret har et ynglings afsnit, men hygger mig med dine indlæg og måde at skrive på. Kan jo genkende mange af børneproblematikkerne mens jeg nyder de er blevet større, der er dog lige så mange udfordringer bare med andre overskrifter 😉

  • Reply
   Lillemor
   15. november 2015 at 21:33

   Kære Ginnie. 21 år!! Wow, det er der (efterhånden!) ikke mange der kan prale af. Imponerende! Og ja, jeg er sikker på at der er lidt mere omfattende “problematikker” jo ældre de bliver. Det er jo i princippet rent luksus, når de er så små som mine. Jo mere personlighed de udvikler, jo større problemer. Jeg glæder mig dog vanvittigt meget til at lære mine børn at kende, de næste maaaange år. Det er fx sjovt med min søn, som jo er så lille og kun kan sige få ord. Om ét år ved jeg, at han kan sige meget mere. Og jeg glæder mig til at høre, hvad han har på hjerte 🙂 Tak for din kommentar!

 • Reply
  Pernille
  15. november 2015 at 19:31

  Jeg er 25 år. Lige blevet færdiguddannet som cand.scient. Adm(statskundskab) og startede i sidste uge på mit første job i teknik og miljø forvaltningens erhvervs team. Skal gifts om 6 dage med min kæreste gennem næsten 8 år. Vi har ingen børn endnu, vi (eller
  Mest mig) har altid sagt jeg skulle
  Være færdiguddannet og gift før jeg fik børn. Og ja det er jeg så om 6 dage. Kan ikke huske hvordan jeg kom ind på din blog

  • Reply
   Lillemor
   15. november 2015 at 21:29

   Wow, om 6 dage!! Du må være ellevild 🙂 Hvor fantastisk! Og ja, det er da ikke helt tosset at være færdiguddannet OG gift inden man får børn. Og stort tillykke med din færdiguddannelse OG med job!

 • Reply
  Karina Vaupell
  15. november 2015 at 19:36

  Hej, først og fremmest, tak for en dejlig blog. Jeg nyder at følge dig!☺️
  Jeg hedder Karina, jeg er 32 år og er pt på barsel med mit første barn. En dejlig og ret så krævende dreng på 5,5 mdr nu. Jeg er sygeplejerske og arbejder på en intensiv afd på OUH når jeg ikke lige barsler den Jeg begyndte at følge din blog under min graviditet Jeg overvejer nu selv at opstarte en mummyblog Kram til dig.

  • Reply
   Lillemor
   15. november 2015 at 21:28

   Hej Karina! Tak for de søde ord 🙂 Det er dejligt at høre, at det man skriver (når ikke man ser the Kardashians!) kan bringe smilet frem på andres læber! Og fedt at du selv overvejer at starte din blog! Kom i sving 🙂 Du kan med fordel gå ind på bloggersdelight.dk og starte et plus abonnement op. Det koster en slik 🙂 Der er garanteret nogle der ude, der gerne vil følge med i din lille krævende drengs udvikling 🙂

 • Reply
  Heidi
  15. november 2015 at 19:37

  Jeg er Heidi! Og som det ser ud indtil videre, må jeg være en af de “gamle”, der læser din blok, for næste gang skal der 40 lys i lagkagen Og det bliver noget af en fest, for jeg slår den sammen med sønnen som bliver 10
  Har også en datter på 4 og begge er med farmand Martin, som jeg har været sammen med i godt 10 år.
  Jeg arbejder med lean og projekter og rejser en del i forbindelse med mit arbejde, og så er det jo rart med en mand, som egentlig rigtig gerne vil være hjemmegående “husmor”, altså bare lige uden alt det der med st lave mad, gøre rent og vaske tøj
  Jeg har været med som blog læser siden begyndelsen og hygger mig meget over dine kommentarer og vendinger, so keep up the good work!!!!
  Heidi

  • Reply
   Lillemor
   15. november 2015 at 21:16

   Heidi!! 40 år er ingen alder!! Det er det nye sort. Siger de kloge 🙂 Og dejligt at Martin vil være hjemmegående husmoder! Det må være spændende med et arbejde hvor man får set lidt af verden. Og sikke et brag af en fest du og sønnike får når I fylder år!

 • Reply
  Anna
  15. november 2015 at 20:16

  Jeg hedder Anna, er 34 år, jurist, har to børn på 3 og 6 år med min kæreste gennem 15 år (de 7 som ægtefæller). Jeg fandt din blog via en anbefaling på en anden blog (kan ikke helt huske hvilken). jeg har fulgt med siden i sommers men har læst baglæns helt til start, så jeg føler jeg har været med længe.

  • Reply
   Lillemor
   15. november 2015 at 21:12

   Hej Anna! Hvor fedt at du ligefrem har læst “baglæns”! Se, dét er dedikation 🙂 Dejligt!! Og tak fordi du læser med 🙂

 • Reply
  Camilla
  15. november 2015 at 20:22

  🙂 Camilla 29 år har 2 drenge på på henholdsvis 2,5 år og 5 mdr er på barsel og ellers kontorassistent er selv fra Vestegnen og fandt dig sjov på Instagram så læser med fast og har gjort det i 9-10 mdr efterhånden! Elsker det!

  • Reply
   Lillemor
   15. november 2015 at 21:10

   Hej Camilla! Hvor fedt med en gammel-i-gårde-læser! Så har du jo været med næsten fra begyndelsen, min blog er jo – som du jo så ved – ikke så gammel! Og to drenge med to års mellemrum! Holy shamoly, der er gang i den, kan jeg gætte mig til 🙂

 • Reply
  Anette
  15. november 2015 at 20:24

  Tak for en skøn blog! Jeg er Anette. Er 27 år og har en skøn dreng, der bliver 1 år til december sammen med min mand som jeg har været sammen med i 5 år og gift med i 1,5 år ☺ jeg er lige blevet færdig som jurist og forsøger at finde et arbejde! ☺ jeg elsker kaffe og bruger alle mine lommepenge på Baresso – instant kaffe til en omgang Modern Family (eller Kardashians! – som selvfølgelig er en hobby) er nu heller ikke dårligt

  • Reply
   Lillemor
   15. november 2015 at 21:09

   Kære Anette! Åhr jeg elsker også Baresso!! De kan altså bare et eller andet, som min mælkeskummer ikke kan her hjemme. Måske man skulle boycutte jordemoderfaget og blive Barista? Eller hvad det nu hedder! Og vi er HELT enige. Kardashians ER en hobby!

 • Reply
  Anja
  15. november 2015 at 20:40

  Jeg er 31, bor også på vestegnen sammen med min mand som jeg har været sammen med i 12 år. Jeg er mor til en dejlig dreng på 3, med masser af krudt bagi. ( faktisk så meget krudt at min mand i dag, bekymret så på mig og spurgte om han mon kunne have en grad af damp )
  Jeg er i gang med sidste del af min uddannelse til pædagog, som bliver afsluttet til januar. Jeg faldt over din blog her til aften, da jeg så en af mine veninder havde liket den. Da jeg så kom til at læse den og så dit billede, kunne jeg jo lige se at jeg har passet din søde kummefryser i institutionen vil glæde mig til at følge din blog, efter at have læst et par rigtig gode indlæg.

  • Reply
   Lillemor
   15. november 2015 at 21:07

   Hej Anja! Ha ha, jeg tænker HVER dag at mine børn må have én eller anden form for diagnose! Så du er ikke alene 🙂 Og hvor er det bare skægt at du har passet Kummefryseren!! Hvornår var det? Var det som studerende? Sjov måde du fandt min blog på 🙂 Kh Tina

   • Reply
    Anja
    15. november 2015 at 21:24

    Ja, det var som studerende i institutionen. Og så som vikar derefter. Det var da kummefryseren gik i vuggestuen. Og så har jeg været der som vikar efter lillebror er kommet til ham har jeg dog ikke haft fornøjelsen af, da jeg har været i min sidste praktik og derfor ikke har haft vikar timer de sidste mange måneder. Men var helt sikker på at det var dig, da jeg læste om Børge. Ham har jeg og kummefryseren haft mange samtaler om.

    • Reply
     Lillemor
     15. november 2015 at 21:50

     Ha ha ha, hvor er det bare sjovt!! Lille verden 🙂 Lillebror har lige så høje lyde som storesøsteren, så du går ikke glip af noget 🙂 Arh. må dog indrømme, at han er ret så kær. Og skægt at I har talt om Børge 🙂

     • Anja
      15. november 2015 at 22:28

      Ja, kummefryseren har alle dage jeg har kendt hende haft et godt stemmeorgan, men som mor til en på næsten samme alder, regner jeg det ikke for noget, man bliver vel lidt selektiv i hørelsen med tiden.
      Jeg så den lille kort efter fødslen, da jeg havde en vagt i vuggeren. Ville have taget ham med hjem, hvis ikke du havde holdt så godt fast i autostolen…. Fik vidst også sendt en hilsen med dig tilbage, til din kollega Tenna som var min jordemoder ved fødslen. Håber at møde dig næste gang jeg står der inde på fg og klamrer mig til gelænderet.

     • Lillemor
      16. november 2015 at 11:03

      Ja et vel virkende stemmeorgan er ikke en overdrivelse 🙂 Lisa, som immervæk har et par år på pædagog-bagen, fortalte mig engang, at hun aldrig havde oplevet en der kunne skrige lige så højt som hende. Så kom Lillebror til verden og så sagde hun at han havde slået storesøster på målstregen! De kan åbenbart noget med stemmerne de børn 🙂 og nu du siger du, kan jeg faktisk tydeligt huske vores snak om din fødsel! Og om Tenna, som jo er helt fantastisk!

 • Reply
  Julie
  15. november 2015 at 20:53

  Jeg hedder Julie (Heino) det kalder du mig i hvert fald, og nu også med Frederiksen til sidst.. Har Mathias som mand og Mila som datter på 10 måneder.. Pædagogstuderende og håber at være færdig til sommer, hvis amme hjernen kan komme i sving igen..
  Jeg følger dig, fordi jeg kan lide dig Tina , du har en fantastisk humør, som er lidt tør i det, det bedste ved dig .. Læser lidt med hist og her, men du må meget gerne linke dine blog indlæg til din Facebook side lidt mere, for så skal jeg kun trykke på det link, i stedet for at Google dig.. Det er så hårdt at trykke på flere knapper end bare det ene link, det kan jeg godt lide .
  Savner dig

  • Reply
   Lillemor
   15. november 2015 at 21:04

   Sødeste Julle! Hvor vildt at hun allerede er ti måneder gammel. Som tiden dog flyver! Og du er blevet gift! Det er lige pludselig et par dage siden, vi rockede dansegulvet på rosinen. Okay who am I kidding…jeg stod i baren. Og hey – jeg linker da altid på min Facebook side? Altså min Lillemor-Facebook side. Er du ikke på den? Ellers bare søg på “lillemor”, så kommer min side frem og du vil blive spammet på Facebook for ever and ever and ever 🙂 Og jeg savner også dig!

 • Reply
  Michelle w
  15. november 2015 at 21:37

  Jeg er Michelle. På 5. År kæreste med Jensen -ja altså han hedder da i øvrigt Jesper. Men det er der ingen der kalder ham. Nå men vi havde i hvertfald været kærester i 4 minutter da vi flyttede sammen og 4 minutter efter beslutningen om at vi ville prøve der det babyhalløj, var jeg gravid. 9 måneder og et huskøb senere kom direktøren af kaoskøbing ud. Lærken. Hun er nu 3,5 år. Egentligt et stykke lækkert barn. Men pt i “bestemmerko” fasen og som mor og ansat i roderiministeriet her i nr 5 giver det lidt udfordringer okay mange diskussioner!
  Nå ja jeg er i øvrigt 28 selvom jeg konsekvent bilder alle ind jeg er 27! Ansat i en lille gul biks. Du ved den med den sorte hund på poserne. Bor derude hvor der ikke er gadelys men hvor byen er lyst op af den eneste butik i 7 km radius. Dagli Brugsen.
  Fast føler på din blog- er jo nødt til at blive bekræftiget i at jeg ikke er alene i kaoskøbing.
  🙂

  • Reply
   Lillemor
   15. november 2015 at 21:49

   Ha ha, ELSKER at du kalder ham for Jensen!! Og ELSKER at I kan få ordnet så mange ting, på kun 4 minutter. Saftsuseme effektivt! Og hey, 27 år-28 år, potato potatpo!! Vi kan jo ikke gøre for, at vi ligner nogle på 18, vel? Og den dersens bestemmer-fase lyder noget bekendt! Og i øvrigt: Sådan som du skriver, bør du overveje at få din egen blog!! Jeg er pjattet med det.

   • Reply
    Michelle w
    15. november 2015 at 22:19

    Hahah jamen kender du det. Man er så vant til et navn at jeg ender med at spørge “hvem” når folk lige spørger hvordan det går med Jesper.
    4 minutter er meeeega effektive med mindre det er et af de der øjeblikke hvor direktøren står og skriger lad det skeeeee julene på bussen siger øf øf øf. For så er 4 minutter fanmer lang tid.
    Selvfølgelig ligner vi nogle på 18. Jeg har i hvertfald “skammens bh” – jaja den der fancy fidus fra teenageafdelingen i h&m liggende i skuffen. mine forhenværende lå dog i bunden og så så sølle ud men det der effektive sunlolly wannabe hejsesystem gjorde dog at de kom
    Tættere på himlen. Tættere end de nogensinde havde været.!!!
    Min egen blog Næææ nej. Jeg ville jo blive meldt til kommunen for både at være vanvittig og det der er værre. Deeeet kan jeg ikke ha hængende på mig. Er jo fra Fyn. – øen Jensen mener skylder ham en masse penge. For han tog mig jo med hjem til jydelandet. Der må ydes tilskud med tilbagevirkende kraft. Næææ jeg blir bare her og stalker dig. Du slipper ikke for mit 27 årige jeg

    • Reply
     Lillemor
     16. november 2015 at 11:04

     Ha ha, du er velkommen til at blive og stalke!! Det er kun hyggeligt 🙂

 • Reply
  Ninni
  15. november 2015 at 21:40

  Hej Lillemor
  Din blog er den eneste, jeg gider at følge, og selv om jeg ikke får læst alle indlæg, bliver jeg aldrig skuffet, når jeg endelig klikker. 🙂 Du er sej! Jeg har fulgt dig, siden din vægttabsudfordring, men hvordan i alverden jeg fandt frem til den, ved jeg ikke.
  Jeg er 35 og kæreste med min helt egen ITmonkey gennem 1 år. I sommer købte vi hus (hvorfor vente, når man finder noget godt? Det gælder både mand og hus), og cirka samtidig begik han den fejl at fri. Så til sommer bliver det alvor. <3 Forhåbentlig vil det også lykkes os at producere noget yngel, men indtil da øver jeg mig på hans fem-årige, der heldigvis er et ufatteligt nemt, elskeligt og velopdragent barn. (Jojo, der er nedsmeltninger, men de er få).
  Min yndlingsblog må være den om at snige sig i slikskabet i samme sekund Mini er hældt i seng. (Eller bare, når manden vender ryggen til). Dét kan jeg relatere til!

  • Reply
   Lillemor
   16. november 2015 at 11:07

   Kære Ninna. Ha ha “begik han den fejl at fri”. Det lyder som om at du har fundet manden i dit liv!! Og huset ikke mindst. Hvor lækkert! Sikke mange dejlige ting I skal opleve. Glæd dig!! Og tak for dine søde ord 🙂

 • Reply
  Kim
  15. november 2015 at 23:49

  Totalt hyggeligt indlæg! Sjov tanke, at undersøge hvem der læser med derude! Måske jeg planker den til min blog en dag!;)
  Jeg har læst sin blog siden du startede, og kan lide alle dine indlæg – men særligt dem om fødsler og jordemoderens, da jeg synes fødsler er noget så spændende!;)

  Jeg er 40(gisp!), har fire (hjemmefødte) døtre i alderen 5-13, og har været sammen med deres lækre far i over 18 år.
  Jeg har blogget i fem år, og skriver generelt rigrigt meget.
  Arbejder med billedkunst og børn med autisme.
  Glad for bøger, serier, børn, larm, rødvin, chokolade,og alt muligt andet.

  • Reply
   Lillemor
   16. november 2015 at 10:57

   Kære Kim a.k.a superheltemor, du må tyv stjæle blog idéen med arme og ben, det gjorde jeg jo også selv 🙂 og idéen er jo fantastisk! Det er virkelig hyggeligt at lære sine læsere at kende. Så idéen kan varmt anbefales 🙂 Og ha det er rigtigt, du har fire børn. Fire piger!! Det er jo helt vildt 🙂

 • Reply
  Mette
  16. november 2015 at 14:43

  Kan faktisk ikke huske hvordan jeg fandt din blog men begyndte at følge dig her i sommers. Nok mest af alt fordi de lyder som om du er kommet til at tage mine børn med hjem! Det hele passer bare så meget med hjemme ved os. Jeg er selv 29 gift med min mand på 35 og vi har den rolige adhd dreng på 10 år og så den rød håret teenagertrunte på 4 år.

  • Reply
   Lillemor
   18. november 2015 at 23:30

   Altså vi lyder jo næsten identiske Mette!! Jeg er i øvrigt villig til at bytte børn, bare lige sådan for en periode! En 10 årig vågner vel ikke klokken halv seks vel?? 🙂

 • Reply
  Eva
  16. november 2015 at 17:02

  Jeg hedder Eva og er 26 år. Jeg begyndte at læse din blog da jeg blev gravid med min skønne datter, der nu er 4 måneder. Din gode humør og den måde du skriver om hverdagens store og små dilemmaer, har været med til at jeg har fundet ro i mit livs rolle som mor Til daglig læser jeg human ressource management på CBS, arbejder i Matas og er frivillig i Ventilen Danmark

  • Reply
   Lillemor
   18. november 2015 at 23:29

   Hold da op Eva, det er godt nok et stort kompliment! Tak for det – det er dejligt når man kan give “lidt videre” og fortælle lidt om det her Perfekte Uperfekte liv, som det nok er at være mor. Alting behøver ikke være perfekt. Så længe der er masser af kærlighed og omsorg, så kan man ikke gøre noget forkert. Synes jeg! Jo, måske de også skal have mad…men ellers ikke 🙂

 • Reply
  Sanne
  17. november 2015 at 10:16

  Hej Lillemor, det var da en sjov idé (iverksættermor har fået).

  Jeg hedder Sanne, jeg er 34 år og bor i Fredericia med min kæreste og vores to skønne unger. Emil på 3 år og Ella på 8 måneder.
  Jeg er under uddannelse og studerer Erhvervssprog og it-baseret markedskommunikation på UCSyd i Haderslev. Jeg startede op på uddannelse igen da Ella var 5 måneder og derfor går farmand hjemme på barsel. Det nyder vi alle! 😀
  Jeg blogger også på ren-nydelse.dk, hvor jeg både skriver om mine unger og laver diverse produkttests. Det bliver ikke til så meget som jeg gerne ville have, men jeg har ret meget at se til 🙂

  Jeg elsker at læse med herinde. Tonen er skøn og uformel, og jeg fornemmer at du skriver med et glimt i øjet 🙂

  God dag til dig Lillemor

  Venlig hilsen Sanne

  • Reply
   Lillemor
   18. november 2015 at 23:27

   Hej Sanne! Ja hende iværksætter mor er jo ikke iværksætter for ingenting 🙂 Emil og Ella – elsker det! Fedt at du også har en blog! Den vil jeg kigge på ved lejlighed! Men ja, det lyder da som om, at du har nok at se til, med både to børn, arbejde og blog. Kender følelsen 🙂 Jeg gad også godt blogge meget mere, end jeg gør.

 • Reply
  Zubaida
  17. november 2015 at 10:28

  Jeg tror det startede med, at jeg faldt over indlægget der hedder noget i retning af “Det tror mænd vi laver, når vi er på barsel”… Jeg synes det var et hylende morsomt indlæg, fordi jeg selv var på barsel, og det var så sandt så sandt. Nogle måneder efter måtte jeg lige læse det igen, og så læste jeg så denne gang videre på dine andre indlæg også. Og siden har jeg fået bloglovin’ og følger med fast nu 🙂

  Jeg er 26 år og har en dreng på 15 måneder. Han var jo i sin tid årsagen til, at jeg synes det første indlæg dér var så sjovt… For han var sgu noget af en mundfuld da han var nyfødt! Det er han i og for sig stadig, han er så stædig og temperamentsfuld så det batter… Men næh nej, min mand og jeg er skam ikke bange for de børn dér! Ha! Så vi venter os endnu en… (fuck fuck fuck…!). Jeg har termin her lige om lidt. Og har i anledning af min snarlige titel som mor til pseudotvillinger valgt at starte en blog (ja, for man har jo masser af tid og overskud under den dér barsel, ik…?). Jeg skal bare lige igang. Og hvordan gør man egentlig? Nøjj, det er en jungle.

  Jeg har gået hjemme siden jeg blev gravid med den første. Føler derfor jeg har været på barsel i en evighed, hvilket jeg jo også har, og kommer til. Så jeg glæder mig til, at jeg efter denne barsel skal starte på nyt studie! YAY!

  Nå det blev måske lidt rodet, men det er bare mig 😉

  • Reply
   Lillemor
   18. november 2015 at 23:25

   Kære Zubaida! Sjovt at det netop var dét indlæg der fangede dig – det var det første indlæg af mine, jeg oplevede gik “viralt”. Så tilsyneladende var det noget, som mange kvinder der ude, kunne nikke genkendende til 🙂 Og fedt at du følger med fra Bloglovin! Det er sgu smart, jeg bruger det også selv, så jeg kan blive updatet på de faste bloggere jeg føler. Og VILDT med pseudotvillinger!! Jeg tror ikke engang at jeg havde lukket skattekammeret op for Lillefar 15 måneder efter første barn. Men fedt med en blog! Jeg kan varmt anbefale Bloggers Delight. Easy peasy at komme i gang og de har en masse fantastiske vejledninger. Og en god support som man altid kan ringe til eller skrive til. Sæt igang 🙂

 • Reply
  Rina
  17. november 2015 at 17:27

  Jeg faldt pladask for din blog, den kom nærmeste flyvende til mig – det er en ongoing diskussion mellem mig og bloggen hvem der fandt hvem og hvordan, den vil måske påstå jeg søgte på tvilsommeord og jeg vil hårdnakket påstå at den pludselig bare var der.

  Jeg er 35 år, lige om et par dage. Har to teenagere røvhuller, en som rent faktisk er teenager på 15 år og en wannabe på 10 år – piger.
  Jeg er konsulent for en masse banditter (unge) og er kort fortalt deres mor, selvom mit job består i at networke dem ud i virkeligheden, men det skider de på og har bestemt at jeg er deres nye to Go to konsulent på kommunen, der kan løse hele verdens situationen.
  Jeg er den lykkelige ejer af en sprit ny deltidsansættelse, mens manden leger leder for nogen der rent faktisk respekterer hans jobbeskrivelse.
  Vi har været gift i evigheder og er for det meste pænt trætte af hinanden, men til tider røv forvekslede i hinanden. Eksempelvis er han så forelsket i mig at han giver mig en rejse i 35 års fødselsdagsgave (jow han gør, jow han gør, jow han gør!!) det har jeg nemlig bestemt.

  Jeg kigger forbi bixen en gang om ugen, og har høje forventninger om et godt grin, mens jeg sidder på toilettet og gemmer mig for familien, som alle sammen gerne vil fortælle mig om deres dag, lige når jeg er allermest træt – det en regel vi har, at vi kun snakker til hinanden når man er helt flad, det skulle nødig blive alt for overskudsagtigt.

  Tak for smil og grin 🙂

  • Reply
   Lillemor
   18. november 2015 at 23:21

   Rina, for fanden! Jeg skal være helt ærlig og sige, at jeg simpelthen blev nødt til både at forstyrre Lillefar i et meget vigtigt krigs-opgør i et X-boks spil OG også læse din kommentar op for en veninde i dag. De grinte begge to! Hold da mawle hvor er det bare en skøn kommentar. Det lader til – med alt respekt – at vi to har lige dårlig humor. Elsker det! TAK!

 • Reply
  Dia // Det usmukke liv
  17. november 2015 at 21:18

  Må man godt svare, selvom det er mega lang tid siden, du spurgte, og du allerede har sagt tak? Det har været ret sjovt at læse alle kommentarerne indtil nu, for hvor er vi egentlig mange i samme båd.

  Jeg vil egentlig bare sige, at jeg er KÆMPE fan af både humoristiske tegninger og ord i sjove rækkefølger om cirka den samme hverdag som min. Det vil sige både fan af Lillefar og Lillemor!

  Det var faktisk en af de sjove tegninger, der første gang ledte mig ind på bloggen fra Bloggersdelight.dk for måneder siden, Så giv du bare Lillefar et klap på skulderen.

  Mit navn er særpræget og i øvrigt også et drengenavn…, men ellers er jeg skide normal. 34 år og har for en del år siden læst mig til en titel som jurist, men har det lidt dårligt med det, for jeg kan ikke huske en skid.

  Jeg har p.t. været på barsel i snart et år med mindstebarnet på knap 10 måneder, men det er størstebarnet på knap 3,5, der volder de største kvaler i hjemmet herude i udkanten af Danmark, hvor jeg ikke kender en sjæl, og Lagkagehuset er min bedste ven.

  Jeg er stor fan af bloggere, som ikke kun viser de lykkelige og velpolerede sider af livet, men også kan tage tykt pis på livet, og derfor kommer jeg igen og igen her hos dig. Også fordi der mellem linjerne udstråler mega meget kærlighed til din lille familie. Så TAK for det og bliv endelig ved 🙂

  • Reply
   Lillemor
   18. november 2015 at 12:29

   Gu må man svare Dia!! Og tak 🙂 Jeg læste din kommentar op for Herren i huset, han blev meget glad og stolt!! Så skulderklap er hermed givet videre 🙂 Og hvad er det med jer jurister!! Der er pbenbart en del af jer, der læser med her på domænet. Også selvom I ikke kan huske en skid af jeres eget fag ha ha! Det er børnenes skyld, de suger jo alt hjerneaktivitet ud af hovedet på én. Godt at du kan ty til Lagkagehuset i tide og utide!! Og tak tak tak for de søde ord. Kh Lillemor

 • Reply
  Nina
  27. december 2015 at 13:53

  Nina, 29 år og mor til 2 trunter på 5 og 8 år. Synes din blog er fantastisk hyggelig, sjov og genial!!!

  • Reply
   Lillemor
   3. januar 2016 at 13:33

   Du er fandme sød Nina!! Tak for de søde ord. Kh Lillemor

 • Reply
  pol
  2. januar 2016 at 16:53

  Hej Lillemor

  Jeg kom til din blog fra fit living. Og blev straks fanget af de mega sjove tegninger. Endnu et klap til lillefar. Og saa det dejlige sprog du skriver, simpelthen EEELSKER det. Har mange favoritindlaeg, du skriver bare saa godt – om baade store og smaa emner.
  Jeg er 43 og bor i Graekenland med graekermand og 2 piger paa 9 og 6 aar. De driver mig jaevnligt – altsaa dagligt – til vanvid og saa flyder gloserne ogsaa her.
  En af de andre skrev at hun havde laest bloggen bagfra, det er nu mit nytaarsfortsaet ( Det maa jo vaere lidt realistisk). Tror jeg starter i aften, du ved, istedet for strygetoejet. Ih nu glaeder jeg mig helt til pigerne skal i seng.
  Rikke

  • Reply
   Lillemor
   3. januar 2016 at 13:33

   Kære Rikke! Du kan tro Lillefar er stolt, når jeg læser kommentarer som dine op for ham! Lyder lækkert med Grækenland! Og jeg er sikker på at det lyder ret så eksotisk, når du skælder ud på græsk! Det gør det lidt mere okay, ik 🙂 ? Og lyder sgutteme som et godt nytårsfortsæt du har dig 🙂 At stryge er altså også bare SO 2015!! Hvis du er rigtig smart går du ind på min hjemmeside og trykker på “Mine indlæg”. Så får du mine indlæg i den rækkefølge jeg har skrevet dem 🙂 Tak for dejlig besked!! Og godt nytår. Kh Lillemor

 • Reply
  Cecilie
  16. april 2016 at 9:49

  Jeg er en ny læser, som har været med et par uger (og jeg er lidt i tvivl om, hvordan jeg fandt bloggen). Jeg blev fanget af dit fantastiske sprog, sjove tegninger og sjove anekdoter, som lige så godt kunne være skrevet af min lidt søster, som jo har tre drenge.
  Mit navn er Cecilie, og jeg er 19 år. Endnu ikke mor (heldigvis da – der må gerne gå nogle år eller ti endnu). Holder pt. sabbatår hvor jeg arbejder inden for velgørenhed – og så glæder jeg mig sindssygt meget til at læse til ingeniør til efteråret!
  Så i mig har du en ny, ung og TROFAST læser 🙂

  • Reply
   Lillemor
   4. maj 2016 at 20:35

   Hej Cecilie!! Dejligt du læser med 🙂 Og moderskabet skal nok komme – men vent du bare lidt endnu 🙂 Men dejligt at jeg også kan “fange” dig og at du føler dig underholdt! 🙂

 • Reply
  Trine
  22. maj 2016 at 19:43

  Hej lillemor
  Læser din blog med stor fornøjelse. Elsker din skrivestil og din humor og så er jeg helt vild med at læse anekdoter fra dit arbejde som jordemor 😋😄
  Jeg er 33 år og er lige nu på barsel med mit 3. barn. Jeg har været gift med min mand siden 2012, men vi har været sammen siden 1999 (vi har faktisk 17-års dag i dag😱😍)
  Jeg arbejder som lægesekretær, men kunne rigtig godt tænke mig at læse til kode

 • Reply
  Trine
  22. maj 2016 at 19:43

  Hej lillemor
  Læser din blog med stor fornøjelse. Elsker din skrivestil og din humor og så er jeg helt vild med at læse anekdoter fra dit arbejde som jordemor 😋😄
  Jeg er 33 år og er lige nu på barsel med mit 3. barn. Jeg har været gift med min mand siden 2012, men vi har været sammen siden 1999 (vi har faktisk 17-års dag i dag😱😍)
  Jeg arbejder som lægesekretær, men kunne rigtig godt tænke mig at læse til kode

 • Reply
  Trine
  22. maj 2016 at 19:43

  Hej lillemor
  Læser din blog med stor fornøjelse. Elsker din skrivestil og din humor og så er jeg helt vild med at læse anekdoter fra dit arbejde som jordemor 😋😄
  Jeg er 33 år og er lige nu på barsel med mit 3. barn. Jeg har været gift med min mand siden 2012, men vi har været sammen siden 1999 (vi har faktisk 17-års dag i dag😱😍)
  Jeg arbejder som lægesekretær, men kunne rigtig godt tænke mig at læse til jordemor en dag, men er ikke helt klar endnu

 • Reply
  Trine
  22. maj 2016 at 19:44

  Hej lillemor
  Læser din blog med stor fornøjelse. Elsker din skrivestil og din humor og så er jeg helt vild med at læse anekdoter fra dit arbejde som jordemor 😋😄
  Jeg er 33 år og er lige nu på barsel med mit 3. barn. Jeg har været gift med min mand siden 2012, men vi har været sammen siden 1999 (vi har faktisk 17-års dag i dag😱😍)
  Jeg arbejder som lægesekretær, men kunne rigtig godt tænke mig at læse til jordemor en dag, men er ikke helt klar endnu

 • Reply
  anette
  16. februar 2017 at 23:00

  Jeg er 35 år, single, ingen børn. .. men en lille hund. Kom her via et link på en anden blog, som jeg fandt da jeg selv begyndte at blogger.
  Syntes dinnhumor og din indsigt er skøn, så kikke jævnligt forbi.
  Hmm hvad mere, jeg er uddannet lærer, men er på førtidspension pga ptsd. Bruger min tid på det jeg betragter som mit arbejde, nemlig at passe på mig selv og prøve at få det bedre.
  Er glad for nogle computerspil, og kan blive helt opslugte af dem, elskede engang at læse, men det svært nu, er dog blevet bedre.
  Jeg elsker at være kreativ og sammen med Zorro er det lyspunktet i mit liv.

Svar