Ærlig snak

Lillemor lever stadig, men…

29

…jeg render rundt og har en lidt forkert mavefornemmelse i øjeblikket. Jeg vil ikke trætte jer med detaljerne og i det store hele, er det jo egentlig heller ikke så vigtigt. Har man en forkert mavefornemmelse, må man jo nok handle på den, uanset hvad der har forårsaget den. Og det er så det jeg gør nu, men det er svært og kræver en masse tid, kræfter (og rødvin) at finde ud af, hvordan jeg bedst kommer ud på den anden side. Lillefar er heldigvis verdens bedste mand og bakker op med pige-serier, chokolade og rødvin 🙂 Så jeg har det godt, men har bare ikke lige tiden eller overskuddet til at finde humor-hatten frem og skrible blog-indlæg lige i øjeblikket. Det vender forhåbentlig lige om lidt (det er jeg sikker på), men det er altså bare lige årsagen til mit fravær disse dage. Tak for de beskeder der er tikket ind i øvrigt! Det er rart at vide at man er savnet.

Og altså…så let slipper I heller ikke for mig 😉 Jeg er bare lige gået i august-hi. Måske I hører fra mig i overmorgen. Måske næste uge. Måske om et par måneder. Men jeg vender tilbage.

Klask til jer alle! Send mere rødvin!

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply
  Jannie
  20. august 2017 at 19:05

  Undrer mig også over din radiotavshed. Og har været bekymret. Hvis dit nye job er noget shit….så skift.

 • Reply
  Maria
  20. august 2017 at 19:08

  Er sikker på HH tager imod dig med kyshånd hvis det er dit nye job der ikke rocker som forventet😊

 • Reply
  Vala
  20. august 2017 at 21:00

  Håber du (og i) er ok ❤️ Hilsen fra os 4 i Lyngby

 • Reply
  mary salvador
  20. august 2017 at 21:14

  <3

 • Reply
  Anna
  20. august 2017 at 22:42

  Tak for pip – du er savnet 🙂

 • Reply
  Stella
  21. august 2017 at 21:39

  Dejligt lige at høre et pip. Er inde stort set dagligt for lige til se om du mon har skrevet lidt. Nyd august, lillefar, kummefryseren og mandler. Så må vi andre bare vente

Svar