Ærlig snak Det shjaw! Gode råd

Kvinder!! Kom nu ind i kampen…

untitled_artwork-1

“Duuuu duuu du du duuuu duuuu duu duu duuuuuuuuu…”

Tema-melodien fra Game Of Thrones har sådan ca. været fast inventar i Lillemors højre hjernehalvdel det sidste halve år. Faktisk pisse belastende konstant at have en temmelig dramatisk melodi på hjernen, om end jeg er meget mere effektiv når jeg rydder op. Men ikke desto mindre er det tilfældet.

Rewind 6 måneder:

Lillefar: “Jeg synes virkelig at du skal prøve at se Game Of Thrones…du vil bestemt kunne lide den serie!”

Lillemor: “….skat….ligner jeg en der bruger tid på, at se små drenge fægte med hinanden? Nej vel!”

3h5pe45fm9qum

Lillefar:

3ofydl7xbrgcau8o8e

Lillemor: “Næh nej, Orange Is The New Black er god…en velovervejet dokumentar om kvinder bag tremmer. Ikke noget fantasy om flyvende drager og mænd med jern på….altså rustninger.”

Lillefar:

116a8zosxwa0si

Og ja så var det at sæson 4 af Orange Is The New Black sluttede og jeg jeg stod mellem valget at lægge vasketøj sammen i min fritid, eller begynde på en ny serie. Valget faldt naturligvis på sidstnævnte og HBO var ikke så lidt frække, at foreslå mig at se Game Of Thrones.

“Hva fa’en. Så et enkelt afsnit” tænkte jeg. “Man må vel ofre sig for parforholdet….”

r1h3bcn7ur48o

Og så var det lige at et enkelt afsnit blev til to…og til tre…og til en sæson…og så to sæsoner. Og siden har jeg brugt hvert et ledigt sekund, på at se Game Of Thrones.

e3xxqq617aafw

Og ja, det er muligt at det er en masse mænd med jern på. Og at de fægter og slås. MEN JEG ER TOTALT BESAT! Så besat at jeg, som jeg startede ud med at skrive, har tema-melodien på hjernen konstant og i øvrigt meget ofte kigger Lillefar i øjnene og siger:

“You know nothing Lillefar…”

Hvilket han åbenbart synes er ved at være lidt belastende at få som svar, hver eneste gang han spørger, hvad vi skal have til aftensmad. Sætningen giver i øvrigt kun mening, hvis man har set serien.

4sm16difeqpi0

Men jeg bliver simpelthen nødt til at anbefale jer på det KRAFTIGSTE at begynde at se serien kvinder!! Jeg kan dog ikke garantere, at I ikke falder for én af følgende:

l2jefbn6upbfxvhpk[poll id=”17″]

dmimyixioju1g[poll id=”18″]

xtcntehwgrcbgymhtw[poll id=”19″]

Jeg har i øvrigt forsøgt at overbevise Lillefar om, at jeg ville være Daenerys, hvis jeg var med i serien. Den blide, elskværdige og folkekære prinsesse med det flotte gyldne hår.

guee47efq8b0i

Lillefar mener dog mere at jeg ville være en ret god Cersei……Altså diktatur-dronningen med det iskolde hjerte – der bevares, har ret god smag i rødvin – der uden tøven torturerer folk omkring sig, såfremt hun skulle gå hen og kede sig.

lydxua53fgd68

[poll id=”16″]

Så altså kvinder!! Tag jer i agt!! Foreslå manden at se Game Of Thrones og jeg lover jer, at I ikke vil blive skuffede. Og det er en ordre fra aller højeste instans 😉

Klask til jer alle!

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply
  Frk. C
  7. september 2017 at 15:12

  Jeg kender flere kvinder end mænd der ser den. Og jeg kender virkelig mange der ser den. Så jeg tænker… “kom nu, mennesker, der ikke har set den” 😉
  Kæffer, den er god altså!

 • Reply
  Nina
  7. september 2017 at 18:10

  ELSKER den serie! Du må gerne være Daenerys hvis jeg må gifte mig med Jon Snow 😀
  Når nu det hele går på hæld, kan der anbefales at lytte til podcasts, der snakker om game of thrones 🙂 🙂 så har man lige et par timers underholdning mere inden the long night comes…. to år til næste sæson…. suk

 • Reply
  Bea
  7. september 2017 at 21:22

  Elsker Got! Overvejer faktisk at se forfra igen efter jeg har set den sidste season..

 • Reply
  Therese
  7. september 2017 at 22:45

  Hallo, hvorfor kunne vi ikke stemme på “kunne godt Daenerys” (wow, det kunne jeg ikke stave til i første hug)???
  Ikke at jeg i mit uden-for-skærmen-liv er til kvinder, men hun er ABSOLUT et serie-girl-crush værdigt (ligesom Poussay fra OITHB, imo) 😉

 • Reply
  Randi
  8. september 2017 at 15:50

  Der mangler muligheden “Jeg prøver at overbevise min mand om at se Game of Thrones, når der ikke er flere afsnit af Twin Peaks!” 🙂

 • Reply
  Heidi Ø
  8. september 2017 at 21:33

  Elsker, som i ELSKER, den serie. Så alle sæsoner igen i sommers, da der er så mange små detaljer og personer at holde øje med, at man godt kan glemme det, når der går 1 år mellem hver sæson. Og den var mindst lige så god anden gang. Kunne næsten ikke holde ud, da sidste afsnit i 7 sæson var slut, for nu går der bare så lang tid til at 8 sæson kommer.

 • Reply
  Ballinogbaby
  10. september 2017 at 23:20

  Åååh ja. Verdens bedste serie. Den sidste måned har jeg også siddet klistret til skærmen fordi jeg liige skulle se den igen. Det går især for vidt når man begynder at kalde sin søn “little Lord”. Selvfølgelig kun når der ikke er nogen der lytter med! 😀

Svar