Ærlig snak Jordemoder-ting

Jeg kan også være en skrap jordemoder

Er der noget, der kan få jer ud af starthullerne, så er det, når jeg fortæller i min story (@lillemorblog), at jeg skal på arbejde på fødegangen. Det skete i går og jeg får ofte mange (pisse søde og dejlige!) beskeder om, at nogle gerne så mig som deres jordemoder. Og jeg suger det (selvfølgelig) til mig!

MEN!! Jeg kan også love jer for, at jeg er lige så skrap som alle andre jordemødre (bare spørg de kvinder, der har haft mig som jordemoder!). Jeg siger også: “Karen-Sofie kan du SÅ lade være med at lægge din mand i benlås. Han spurgte bare, om du skulle have en kold klud på panden!”. Eller: “Nej Susanne!! Du må IKKE få en epidural. Hvorfor? Fordi din baby hænger halvt ude af dig!”.

Jeg er absolut hverken værre eller bedre end alle de mange jordemødre, der smutter fra familien, når mørket falder på, kun for at gøre landingsbanen klar for alle jer vordende forældre.

Så om end jeg elsker, at der er nogle, der tror, at jeg skiller mig ekstra meget ud som jordemoder, så må jeg altså skuffe jer. Til gengæld kan jeg love jer for, at jeg kender rigtig rigtig RIGTIG mange jordemødre, og de er altså lavet af et helt særligt stof. Så uanset hvilken jordemoder I støder ind i på jeres vej, så garanterer jeg jer for, at hun vil jer det absolut bedste.

Apropos ingenting: Fik du så svaret på, hvilken mor-type du er?

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Mia Høgh
  22. december 2019 at 13:26

  Havde en god fødsel for 3 år siden. Den var lang og jeg igennem indtil flere runder vagtskifte men hver gang den helt rette jordemoder til den “fase” jeg nu var i. Fik sagt “Tak for kampen” til dem alle! Jeg kunne have læst mange bøger, været på kurser osv. men intet havde forberedt mig på den marathon. Og intet var lykkedes hvis det ikke var for mine jordemødre ??

  • Reply
   Lillemor
   22. december 2019 at 21:55

   Hvor er det dejligt at høre, at du har det sådan! 🙂 Jeg elsker også, når jeg har muligheden for at møde kvinden i alle faserne. Men dejligt at du havde en god oplevelse!

Svar