Ærlig snak Det shjaw! Gode råd Life of a mom

Man må da godt afpresse sin partner… Ik’?

20171128_185116

Jeg ved ikke om det er noget I gør jer i  der hjemme. Men hjemme i Lillemors og Lillefars hybel, er afpresning ikke et sjældent, ej heller ukendt fænomen. Tværtimod! Når det eksempelvis er forholdsvis uafklaret hvem der skal hente børn, er det vel på sin plads at lokke lidt ekstra komplimenter ud af sin partner som ‘betaling’, ikke sandt? Som denne sms korrespondance tidligere i dag er et strålende bevis på:

20171128_185530

En støvsugning eller en pose slik kunne også være fremragende eksempler, ift at få hevet en god aftale i hus. Det kan da ikke være sådan HELT gratis at tilbyde at hente børn, hvis man i øvrigt tænker at den står i minus på hente-børn kontoen for modparten…vel?

Et andet godt eksempel:

For nyligt var der forældre møde i børnehaven. Og Lillefar er en ret omsorgsfuld og engageret forælder! Han har dog ikke noget imod, at det dér med forældremøder, er noget der kan tilbydes mig, såfremt jeg har lyst (og det har jeg faktisk….men sig ikke det til Lillefar, det kan ødelægge fremtidige forhandlinger hvor chokolade og vin kan være involveret). Lillefar sagde ugen inden, at ”den skulle han nok nappe, det var vel hans tur!” Jeg havde egentlig ikke haft noget imod at tage til mødet…men når han nu bød sig, skulle han da også have lov. Da dagen kom og jeg sagde: ”Husk nu mødet i aften klokken 19!” Så han nogenlunde sådan her ud i ansigtet:

12j1qxped10z9m

rq1n63oavpr9s

Han gjorde derefter som enhver anden desperat mand ville gøre: Kastede sig om mine ben og kyssede mine fødder. Jeg viste ham nåde og sagde følgende; ”Jeg skal nok tage til mødet…”

Lillefar:

26gslyqiabvpsk78k

Lillemor: ”…for en 100-las!”

l4eomyebf3xwbykog

Lillefar:

c2sntqvavn8t2

Lillefar overførte dog fluks en hundredemand på mobilpay, men ytrede at han syntes jeg var en hård forretningskvinde. Jeg prøvede at fortælle ham at den slags for det meste lå i ret høj kurs og at han faktisk havde fået 50% rabat! Normalt ville jeg have nappet 200 kadøjsere, men fordi det var ham og jeg i øvrigt synes han er ret sød, slap han med 100 dask!

Det er vel meget fair…ik’?

yirlzbjoar89g

xl5qdxfnonh3q

Afpresser I også der hjemme? Og i så fald, hvordan gør I så? Kom gerne med nogle gode fif i kommentarfeltet 😉

Og nåhr ja, det er muligt at man nogle gange kan mene, at ens partner er skide irriterende. Det har jeg i øvrigt engang skrevet et indlæg om, hvor jeg kommer med FLERE gode fif (selv tak): Er din kæreste også skide irriterende!? Klik og læs hvis du har lyst!

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Reply
  Nadia
  28. november 2017 at 22:26

  Jeg er pt gravid med vores 2. barn, og vi har været ret enige om drengenavn i maaange år nu. Da det så endelig viste sig at være en dreng, kunne jeg fornemme at min mand var virkelig, virkelig vild med det navn, så jeg fortalte at jeg var blevet lidt i tvivl. Ikke desto mindre, tror han nu, at han har vundet navnet og jeg er et par måltider fra McD rigere.

  • Reply
   Lillemor
   6. december 2017 at 23:10

   McD og chokolade er altid gode forhandlingsmetoder!! Jeg har også tit opfordret de fødende kvinder, til at udnytte momentet og under presseveen råbe : “Skat, han skal hedde Villaaaaaads!!”. Virker HVER gang

 • Reply
  P
  28. november 2017 at 22:57

  “Jeg er højgravid med 3. barn indenfor 5 år og du arbejder +50 timer om ugen”-kortet er ret godt. Det er rimelig meget envejs afpresning, da det selvsagt er mig “der er på den” altid. Men hvis jeg beder om mcd, chokolade og karrysild NU. Sp er det NU og ikke i morgen 😂 Ret meget “gør hvad der bliver sagt og lev” koncept!

  • Reply
   Lillemor
   6. december 2017 at 23:08

   Ha ha det lyder også som mere end fair!!

 • Reply
  Carina
  29. november 2017 at 10:06

  Vi var en gang på weekendtur og besluttede os for en eftermiddagsfilm i biffen. Min mand springer gerne over hvor gærdet er lavest og lod mig orientere om udvalget af film på det tidspunkt. Jeg pegede på alle tegnefilm og en enkelt tøsefilm, hvor han jo så måtte vælge tøsefilmen (eftersom vi for en gangs skyld var uden unger) – da forfilmene startede viste de reklamer for de to actionfilm der også gik på det tidspunkt, men som jeg havde undladt at nævne (fnis) – forresten skat du kunne også have set den film eller den film. Han udbrød “det gjorde du bare ikke”, men måtte se sig slået af ikke at gide forholde sig til hvad der var 😜

  • Reply
   Lillemor
   6. december 2017 at 23:08

   Ha ha ha!! Mega god taktik, det skal jeg huske 😃

 • Reply
  E
  29. november 2017 at 19:01

  Vi har en stående aftale om, at hvis den ene er alene hjemme og står for affodring og putning, så SKAL den part der er ude at more sig sørge for, at der er snacks og vin på lager.

  • Reply
   Lillemor
   6. december 2017 at 23:07

   Lyder som verdens bedste aftale ☺️☺️❤️

 • Reply
  Sarah
  9. januar 2018 at 23:15

  Jeg ved ikke om det er afpresning…. men vi venter barn nr to uden at kende kønnet, pige navn er der styr på, og i min verden er der også styr på drenge navnet, dog ikke i mandens verden. Meeeen jeg ved jeg har vundet. For når jeg har kæmpet en brag kamp for at få endnu et barn til verden, skal jeg bare sige, “synes du ikke han skal hedde Elias” selvfølgelig helst lige efter babyen er ude, og så er den hjemme.. for hvad skal han stille op der, diskuterer med mig? 😂

Svar