Ærlig snak Life of a mom

Man kan da godt spise chips til morgenmad…

20180114_200804Øverst fra venstre: Voxtrup, Karmamilli, Migogmintinderbaby, Signe Mørkeberg Sjøstrøm, Meyermor og Miriamsblok
Midt i det hele: Copenhagenkiddo
Neders fra venstre: Fyrstenogfruen, Cana, Lillemor hende selv, Ibenerica og Sydhavnsmor

I går var dagen hvor den årlige julefrokost for Diller-banden (og deres supportere) fandt sted. Og festen blev, af alle steder, afholdt i mit barndomshjem i Vanløse! Min gamle far havde givet os lov til at indtage huset, med dertil hørende gildesal i kælderen med pool bord, bar og hele svineriet, hvilket passede som fod i hose til temaet som var “90’er”.

Og lad mig lige tilføje: Da jeg vågnede i morges, efter at have overnattet i mit eget barndomshjem og en eller andet havde placeret et meget tungt hus på mit hovedet og en kattebakke i min mund (eller smagen af samme), føltes det stadig som at være i 90’erne…kan I ikke huske det?! Den der “pis, om ca. to timer kommer min far hjem og jeg skal nå at rydde 8739 flasker af vejen og i øvrigt dække alle spor af fest”. Blot så man ikke kommer i bad stranding igen. Så med velour på tænderne og glimmer på hele kroppen, efter gårsdagens udklædning, gik jeg igang med deciplinen “ryd alle spor”…og glædede mig til, bare at kunne spendere hele eftermiddagen på sofaen, kun i selskab med Netflix og chips. Men så var det at jeg kom i tanke om, at jeg havde børn. Hej hej Netflix og chips og goddag med jer frugtstænger og Barbie! Godt at børn stadig hopper på det jeg tidligere har belært jer om i mit indlæg Den store mor-guide. Lektion 1. “ikke rør mors kaffe! Den er MEGET varm!” (læs: cola)

Nå, men festen var god. I havde jo heldigvis givet mig en masse gode råd til dette indlæg, som klart var med til at inspirere mig, til hvilket outfit jeg skulle springe i. Og jeg mener… Når H&M byder på skindene leopard gamacher, må man fandenfiseme da gribe chancen!! Så jeg gik efter Scary Spice looket, men der var i løbet af aftenen bred diskussion om, hvilken Spice Girl jeg mest lignede. Bedst af alt var dog, at hende den seje (og irriterende pæne) blogger Hvid Kaffe skrev til mig, at jeg gerne måtte låne hendes Buffalos. Mit liv blev fuldendt lige der.

20180114_200830

[poll id=”22″]

Der var reclette i bedste 90’er stil, bananasplit og så selvfølgelig drinks ad libitum. Og saftsuseme også en Selfie-maskine fra myselfie.dk og det var ikke tilladt at høre andet end musik fra 90’erne. Og det er muligt at jeg lavede ormen (okay bevares, FORSØGTE på at lave ormen, som måske ved nærmere eftertanke bedst af alt kunne betegnes som “skovsneglen”) og at jeg imiterede både Britney og Backstreet Boys’ stoledans. Har heldigvis fået slettet de værste spor på Insta-stories, men der er nok stadig lidt at hente fra det forgangne døgn.

20180114_201224

Og hvis du tænker: Diller-banden… Hvad er dog det for en sær gruppe? Så har jeg altså skrevet lidt mere om det HER. Nu vil jeg gå ind og spise nogle chips… Som jeg også spiste til morgenmad… Og til frokost… Og muligvis også som et let mellemmåltid.

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Miriam
  14. januar 2018 at 22:06

  Jeg er glad for, at jeg ikke er den eneste, der lige måtte slette det værste fra instastories! 😀

 • Reply
  Storybytina
  14. januar 2018 at 22:58

  Skovsneglen 😂😂😂😂 Jeg døøøøør 😂☺️☺️

Svar