De der mænd dér Life of a mom Svigermødre

Fastelavn, minder og prinsesse-nykker

20180211_171744

Min lille lyshårede Kummefryser blev i anledningen af fastelavn, i fredags forvandlet til Anna, Elsas irriterende lillesøster. Jeg kan huske da jeg selv var hendes alder og der skulle fejres fastelavn. Jeg fandt min mors gule sommerkjole frem og det var ret vildt så meget jeg lignede Belle (Skønheden og Udyret) i den. Forskellen fra dengang og i dag, er at der nok bliver brugt en del mere fastelavnstøj fra butikkerne og knap så meget hjemmelavet fastelavnstøj og dermed brugen af fantasien. En smule ærgerligt måske, men hey, jeg har selv absolut ingen talenter, når det kommer til at sy. Jeg længes måske bare en smule efter dengang, hvor prinsesse outfittet var bestående af ens mormors klips øreringe, ens mors silketørklæde osv. Og ikke et komplet Anna outfit, Spiderman outfit mv, som minimum 15 andre render rundt med.

Uanset hvad er det dog fantastisk at se, når et barn lever sig så meget ind i prinsesserollen, som bl.a. min seks årige mini-me gjorde i fredags. Og hun har det vel egentlig ikke fra fremmede… Jeg mener, jeg lever mig stadig ind i rollen… Lillefar er også ret træt af den leg. Han synes åbenbart at det er for meget, at jeg skal sidde og trone den inde i stuen og kaste både besværgelser og ordrer afsted. Men helt ærligt, det kan sgu heller ikke være rigtigt, at man skal hente vinen selv… Vel’?

Kan I i øvrigt huske dengang jeg skrev DET HER hvor Lillefar (måske med et lille blink i øjet), sammenlignede mig med en berygtet, tortur-elskende dronning? I samme indlæg er der i øvrigt en lille afstemning om smag i mænd 😜.

Og hvis ikke I gider at læse det, så kan I jo (gen-) læse indlægget med overskriften “Hey!! Dig Anna og dig Elsa… I kan rende mig!” HER.

 Og hey lige til mit eget forsvar, så har jeg jo egentlig et hjerte af guld og er blød som smør inderst inde….men jeg ville nok ikke egne mig som dronning.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar