Ærlig snak De der mænd dér Gode råd

Hvordan Lillemor og Lillefar (ikke) fejrer Valentine’s Day

screenshot_20180214-191407

Da jeg for sjov i dag informerede Lillefar pr telefon om, at det jo altså var Valentine’s Day, sagde han:

Men skat… Vi fejrer jo Valentine’s Day ALLE årets 365 DAGE!

(bemærk ironien)

Det er naturligvis en sandhed med modifikationer, dog er vi sådan set ret enige om, at det der med Valentine’s Day, er sådan lidt fesent 😉 Jeg vil ærligt hellere have blomster eller chokolade, en dag Lillefar reelt får lysten til at købe det, end at han køber det den dag USA fortæller ham at han skal gøre det. Lidt lige som der er en ret stor sandsynlighed for, at Lillefar også bliver skuffet på Bøf&Blowjob dag næste måned 😉. For der skal vi satme ikke have bøffer. Han kan få boller i karry hvis han er heldig (bemærk hvordan jeg på snedigstv vis fik smækket et link til opskrift ind på min hof-ret!!).

Hele pointen er egentlig bare at jeg oprigtigt synes, at det er en anelse opreklameret, at der skal være en dato for fejring af ens kærlighed.

Hvad synes I? Er det noget I fejrer? Bliver I skuffede hvis ikke I får blomster? Og vigtigst af alt… Har I tænk jer at servere….bøffer (!) næste måned til gengæld??

Faktisk spurgte jeg for to år siden en række veninder og nogle fyre, hvad DERES holdning var til den store kærligheds dag 😄 Læs det HER.

You Might Also Like

14 Kommentarer

 • Reply
  Lene
  14. februar 2018 at 20:20

  Niks, ikke om jeg vil bruge min tid på at få dikteret en dag, hvor jeg skal bevise at jeg elsker min mand. Any other day, du!

  • Reply
   Lillemor
   14. februar 2018 at 22:44

   Jeg er helt enig!!! Dog også enig i, som der også bliver nævnt, at den oprindelige tanke om dagen er rigtig fint. Men butikkerne og diverse reklamer, forstår virkelig at ødelægge det!

 • Reply
  Laila
  14. februar 2018 at 20:28

  Vi fejre det ikke,ingen af dagene normalt, jeg fik dog en vintergæk og en skive pålæg chokolade idag 😂

  • Reply
   Lillemor
   14. februar 2018 at 22:43

   Uh, en skive pålægschokolade!! Heldige asen!! Jeg fik lov at smørre madpakker. Ta’ den!!

 • Reply
  Cecilie
  14. februar 2018 at 20:56

  Vi har bryllupsdag d. 17 dvs på lørdag så vi plejer at fejre “discount” Valentinsdag 3 dage forsinket for så er både blomster og alt det andet gejl som regel sat pænt ned i pris. Win win.
  PS. Min mand er super god til at komme med blomster og helst på en hverdag hvor jeg står med strittende hår og lugter af aftensmad. Se så føler man sig virkelig værdsat.

  • Reply
   Lillemor
   14. februar 2018 at 22:42

   Det er saftsuseme kærlighed 🙂🙂. Og hey, Tillykke med bryllupsdagen lige om lidt!!

 • Reply
  Kamilla
  14. februar 2018 at 21:03

  Jeg synes faktisk essensen af dagen er rigtig fin. I hverdagens stress og jag kan det nemt gå op i hverdagslogistik og man får ikke lige kigget hinanden ekstra i øjnene og sagt at man er taknemmelig for sit forhold, hinanden og den kærlighed man har. Det synes jeg er fint der er en dato der minder os om at gøre. At medierne og butikkerne så kører det helt op handler om kroner og ører. Folk brokker sig ikke så meget over mors dag, som jo er kørt lige så meget af sporet omsætningsmæssigt. Hende skal vi da også sætte pris på hver dag, men det er nu godt der er en dato der liiiige minder os om at sige det højt!

  • Reply
   Lillemor
   14. februar 2018 at 22:42

   Ja, det kan du have ret i. Men det er nok som du siger, at butikkerne og reklamerne ødelægger hele dagens pointe. Pludselig krav det ikke blive stort nok, ekstravagant nok og “romantisk” nok. Fordi der er nogle fuldstændig urealistiske barer sat for dagen. Så vil jeg tro da alt hellere have blomster en anden sag, som er købt med kærlighed og ikke for at leve op til nogle forventninger.

 • Reply
  Rikke
  14. februar 2018 at 21:59

  Min søde mand køber en stor buket tulipaner til valentines dag hvert år😊 han er ikke god til at købe blomster til hverdag, så jeg nyder at han hvert år får en reminder fra reklamerne ( jeg minder ham ikke om det, for så bliver det for festent ), og jeg får blomster😄

  • Reply
   Lillemor
   14. februar 2018 at 22:39

   Hvis det kommer et godt sted fra, så er det både sødt og romantisk. Det er bare mere den der forventning om, at “noget stort skal ske” fordi det er Valentine’s Day, som får hårene på ryggen til at stritte lidt på mig!

 • Reply
  Ninni
  14. februar 2018 at 22:35

  Vi fejrede (ikke) Valentins Dag (bemærk den danske betegnelse, for amerikanerne skal dæleme ikke fortælle mig, hvad jeg skal kalde den 14. februar) ved at køre en tur ned til min mor i vores nye, brugte bil. Vi synes begge konceptet er noget fis, men måske ændrer jeg mening, når vi passerer kobberbryllupsdagen uden blomster. Men der er stadig ca 11 år til … 🙂

  • Reply
   Lillemor
   14. februar 2018 at 22:38

   Ha ha!! Ja, det gør ikke noget med blomster i ny og næ. Eller en skive pålægschokolade, som en anden nævner 😜.

 • Reply
  Julie
  15. februar 2018 at 9:40

  Jeg prøvede at sige til min mand: “øh-høm det er Valentins Dag, hvor (fanden) er min chokolade?” Men så mente han at det går begge veje og om jeg havde købt noget til ham?? Øhhhh… så fandt vi noget chokolade i køleskabet og delte 🙈

 • Reply
  Nina
  15. februar 2018 at 20:37

  Vi har de seneste tre (!) år ved et uheld formået at booke bord til Diningweek på Valentins dag. Vi synes begge det er noget pjank, så vi opdager det altid først lige inden. Heldigvis var det i år med et vennepar og to trolde på 1,5. Så ryger romantikken lidt 😀

Svar