Ærlig snak Det shjaw! Life of a mom Skrupskøre børn

Livet med en threenager…

screenshot_20180320-202204

Da Mandlen var 0 år formåede han at skabe en af de mest hængepat-indbydende nætter, jeg nogensinde har haft. Jeg skrev mere om den nat HER. Men sådan er det jo med de helt små kødklumper, der endnu ikke har fundet fidusen og indset, at det der med søvn, faktisk kan være en ret smart idé når man er mor.

Da han var 1 år brillierede han med at få alles opmærksomhed i Leos legeland i Aalborg. Det er åbenbart ikke hver dag at der er nogle der rutcher ned af rutshebanen og efterlader sneglespor af løssluppen temmelig løs afføring…direkte ned i dertil hørende kuglebad. Okay, bevares… Jeg fik da også lidt opmærksomhed. Og et lukket kuglebad på samvittigheden.

2 års alderen frygtede jeg lidt. Det er jo en god gang blanding af “min yndlings hobby er at spise jord og hive planter ned fra vindueskarmen” og “Jeg ved godt at du siger nej, men jeg har alligevel tænkt mig at tolke det som et ja“. Men jeg klarede den dog! Også selvom det skænkede mig oplevelser som DENNE. Jeg vil aldrig få det samme forhold til de sandaler igen. (Læg mærke til hvordan jeg på snedigste blogger-vis, lokker dig til at klikke ind på indlægget! Smart, ik’? Ja, hun har sgu ikke blogget i tre år for ingenting, hende Lillemor!)

Men så kom 3 års alderen. Og er der noget der for alvor giver en mor hår på overlæben, er det at have et barn der er threenager. Jesus hvor laver de meget ballade når de er 3 år! Måske du husker det, hvis du er fast læser (ellers skal du saftsuseme til at blive det!). Men Mandlen valgte jo fx at lege spa-bad med Kummefryserens nye pelsede ørevarmere……i toilettet. Læs den fulde version HER. Behøver jeg forklare hvorfor man (læs: Jeg) pludselig drikker så meget rødvin? Nej vel?

Og Mandlen kender sjovt nok heller ikke noget til det faktum, at vores lille bryllupskage figur nu mangler et hovede…

Threenagere…suk.

Men nu starter en ny epoke. Mandlen er nemlig i dag blevet 4 år. Og selvom jeg byder et nyt år velkommen, hvor de to hjernehalvdele forhåbentlig har tænkt sig at mødes og blive gode venner, så vil jeg nu virkelig også savne Mandlen på 0 år… Og 1 år… Og 2 år… Og min lille threenager ♥

Fødslen af Mandlen var i øvrigt det aller første indlæg jeg nogensinde udgav. Læs det HER hvis du har lyst.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar