De der mænd dér Det shjaw!

Mine internet flirts går altid i vasken

Det er lidt som om, at det aldrig rigtig går så godt, når jeg kaster mig ud i cyberflirts. I husker nok hvordan jeg blev dumpet af den amerikanske officer, ik? Og den flirt jeg havde, hvor jeg kastede mig ud i rollespil i form af en russisk CIA agent, gik heller ikke vildt godt. Jeg synes personligt selv, at min Elsa-flirt gik bedre end de andre… Men min sidste cyberflirt tør jeg slet ikke tale om.

Den her date startede ellers skide godt ud. Han prøvede endda at ringe mig op med video flere gange. Men pludselig mistede han interessen? Jeg fatter det ærlig talt ikke. Hvad gør jeg galt? Kan I sætte en finger på det?

Ja jeg fatter ikke, hvorfor han pludselig trak følehornene til sig… MÆND!! Billedet stammer i øvrigt fra denne tyroler fest.

Jeg lægger også mine flirts op på Instagram (@lillemorblog), hvis I vil fange dem dér. Bare søg efter #lillemorflirter

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Hejdi Michelle Hansen
  24. juni 2020 at 23:03

  Det er simpelhen det sjoveste ?

  • Reply
   Lillemor
   2. juli 2020 at 12:42

   Tak for dine dejlige ord 🙂

Svar