Ærlig snak

Først og fremmest er jeg Tina

20181106-171040.jpg

Lillemor fylder jo en stor del hos mig. Ingen tvivl om det. Men først og fremmest er jeg altså Tina. Mor til to børn og kone til en ret flot fyr, hvis jeg selv skal sige det. Og i øvrigt indehaveren af et job, der tager minumum 37 timer af mit liv hver uge. Når jeg så har tiden til det, så er jeg også Lillemor.

I sidste uge så jeg Sneglcilles instastory på Insatagram, hvor hun postede en mail hun havde fået fra en læser. Læseren var lidt kæk i sine ord, hvis du spørger mig. Læseren klagede nemlig over, at der ikke havde været et blogindlæg fra Sneglcille i fem dage. “Det kan da ikke være rigtigt, når nu man er fuldtids-blogger” (eller noget i den stil). Uanset ordene, så var de i den grove ende, hvilket Sneglcille – som jo også bare er Cecilie – reagerede på. For hun er jo også bare mor (til ca. 1000 børn), kone, nylig husejer og meget andet. Og jeg tror ikke at jeg kender nogle bloggere, hvor bloggen er absolut første prioritet. Heldigvis!

I har heldigvis altid været søde. Der har været få røvhuller, der har stilt spørgsmålstegn til mit moderskab. Og dem gad jeg da godt lige stikke en flad, med en brugt ble eller et vådt ammeindlæg. Men det er selvfølgelig heller ikke alle der forstår sig på sarkasme og ironi. Og så var der tumpen som jeg skrev om i dette indlæg. Men det hører heldigvis til sjældenhederne. I bund og grund er jeg enormt beæret over alle de ord der ryger i min retning. Se fx den her besked, som jeg fik for nylig!

Det varmer altså mit ellers iskolde hjerte (se, der var ironi igen!) og gør mig oprigtigt glad. Og det lader til at I er ret trofaste, hvad end der går to dage mellem mine blogindlæg eller to uger. Nogle perioder er bare enormt stressende (kender I ikke det?). Og lige de sidste par uger, har jeg fx følt at livet kørte med 220km/t. Og så er det altså at Lillemor bliver lagt på hylden og Tina bliver prioriteret ?. Jeg er forholdsvis aktiv på Instagram under navnet @lillemorblog, hvis I mangler et skud Lillemor af og til. Men jeg vil gerne takke jer for at læse med og for at have forståelse for, at jeg er så meget andet end ‘bare’ Lillemor.

Klask fra Tina

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  Maria
  6. november 2018 at 17:36

  2 dage- 2 uger… læser og hygger mig uanset .. Hele MIT liv er jo heller ikke din blog. HELDIGVIS. Det er da trist hvis man kun har det at gå op i, men som det ekstra … er det fuldstændig fantastisk 😀OG fantastisk at Tina prioriteres , alt andet ville da vække min harme mere!

 • Reply
  Venterpaavinblog
  6. november 2018 at 19:32

  De bedste bloggere er de autentiske – og det der gør dem det, er netop at de er dem selv, før deres job 💕🤩 Lysten skal drive værket, og har man ikke oplevet noget at skrive om, funderet over livet eller dagdrømmet – hvad er der så også at sige? Jeg hepper på oprigtighed og blogging, når der er noget, at blogge om 😁👏🏻

  – A

 • Reply
  Rebecca R
  6. november 2018 at 20:32

  Vi elsker da lillemor ❤️

Svar