Ærlig snak Gode råd Life of a mom Skrupskøre børn

Godmorgen til mor-mafiaen!

20181109-060334.jpg

Godmorgen damer ?(og godmorgen fredag, din bandit. Du har været savnet!). Er jeg den eneste der af og til vågner op i en højseng, omringet af pyntepuder, bamser og actionfigurer? Mandlen på 4 år har det med at snige sig ind til os hver nat. (HVER nat). Og inden mor-mafiaen går amok og lægger brugte bleer ved min hoveddør, så lad mig lige pointere én ting. Det er ikke fordi det ikke er hyggeligt. Det er skam dejligt at have en 20kgs kærligheds-varmedunk ved min side. Problemet er bare at han bruger mig som hovedpude og agerer menneskelig dyne. Og jeg kan godt lide børn, men nogle gange kan jeg bedre lide søvn og ville gerne sælge begge børn, for bare én nats søvn uden afbrydelser. There I said it!!

Men i aftes kom Mandlen snigende, allerede inden vi var gået i seng. Så jeg gjorde hvad enhver mor med respekt for sig selv ville gøre: Jeg tog min dyne og hovedpude og overfaldt mit barns højseng, der lige akkurat kunne rumme mit korpus. Godt nok føltrs madrassen som om at den var ca 2cm tyk. Og jeg kan nok ikke gå i dag pga selv samme og har hold i nakken den næste måned. Men jeg har freaking sovet hele natten uden forstyrrelser! Halle-fucking-luja! God dag til jer alle og husk at spis ekstra fredagsslik i aften! Kan du lide sengen på billedet? Her kan du helt sikkert finde en børneseng*der ligner lidt

Og forresten hedder det jo ikke samsovning, det ved I godt ik’? Det hedder samvågning. Og det har jeg skrevet mere om Her

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply
  Annette
  9. november 2018 at 9:05

  Amen!😍 ( mor mafiaen 🤣🤣🤣)

 • Reply
  Stine
  9. november 2018 at 9:12

  Samsovning skal jo fungerer for begge parter. Jeg stemmer at man altid skal vælge den løsning der giver mest søvn for flest parter i familien.

  Og så kender jeg i øvrigt flere som køber seng i str voksen til unger når de rykker ud af tremmesengen. Netop fordi de selv kan være der.

 • Reply
  Stine
  9. november 2018 at 10:00

  Amen, men jeg forstår så heller ikke hvorfor det skulle være et issue at ville have sengen for sig selv. Og mor-mafiaen eksisterer kun når en vælger den eksisterer.

 • Reply
  Heidi
  9. november 2018 at 11:16

  MuHahaha fantastisk indlæg af en fantastisk kvinde og mor 🙂

 • Reply
  venterpaavin
  9. november 2018 at 13:57

  Nu er jeg hverken mor eller mafioso, men jeg synes at alle har ret til søvn, når det er en mulighed (:

  God weekend!

 • Reply
  Louise
  12. november 2018 at 22:50

  Ingen, på ingen som helst måde, løftede mor-mafia-fingre herfra…..men hvor er den superfede seng fra? Den er SÅ fin!

  • Reply
   Lillemor
   29. november 2018 at 17:58

   Den er fra JYSK! Og vi elsker den ❤️

Svar