Ærlig snak De der mænd dér

Skulle vi aldrig tale lidt om sex? #4

Jeg bliver simpelthen nødt til at sige, at jeg er SÅ glad for, at jeg kastede mig ud i den her føljeton, også selvom det er så’n liiiidt grænseoverskridende ha ha! MEN! Jeg har erfaret, at I er enormt villige til at tale om sex og de nedre regioner i det hele taget – måske især fordi I er anonyme! (Indsæt selv blinkende smiley)

Ej, men helt seriølle, så lærer vi jo måske alle sammen lidt? Det gør jeg da i hvert fald. Sidst var emnet oralsex. Er den slags normalt? Eller hørte det ungdommen til? Se alle de (mange!) svar lige HER. Der var selvfølgelig også det enormt interessante ”hvor ofte knalder I med jeres partner” spørgsmål, som I vitterligt var flittige til at svare på. Se alle svarene HER. I kan med garanti finde nogle at spejle jer i. Sidst men ikke mindst var der den mere seriøse, hvor en kvinde skrev, at hun havde smerter ved samleje. Læs indlægget HER. Det er fantastisk, at vi kan have den her lille (anonyme – hvis man ønsker det) mødregruppe slash venindesludder, hvor vi kan tale om nogle af de ting, der måske er svære at diske op ved middagsbordet hos svigerforældrene.

Måske især dette ville være akavet at bringe op hos svigerforældrene. Jeg har nemlig fået dette spørgsmål af en sød følger:

Thumps up til dig fordi du tager de mega svære emner op omkring sex! Jeg vil gerne høre, om der er nogen viden og erfaring omkring små tissemænd? Det synes jeg er et stort tabubelagt emne. Jeg kunne godt tænke mig at vide, om der er andre kvinder end mig, der kender det problem, og om det overhovedet ER et problem? Jeg har været sammen med min mand i 5 ½ år, så det er ikke fordi, at vi ikke kan lide hinanden eller elsker hinanden. Men sexlivet er bare en ret svær ting.

Så, damer!! Nu taler vi altså lige om den dér størrelse! Hvad har I af erfaringer med de mindre modeller? (eller de store for den sags skyld?) Hvad kan han gøre for at ”kompensere”. Og skal man overhovedet kompensere? Har størrelsen nogen betydning? Kommentarfeltet er jeres!

Hvis I har nogle emner, I gerne vil have tages op, så skriv til mig som privatbesked på min instagram profil @lillemorblog. Jeg udgiver denne føljeton én gang om ugen-ish, så det ikke ender med at blive ren sexpostkasse.

Klask fra mig!

You Might Also Like

40 Kommentarer

 • Reply
  Maria
  12. august 2020 at 18:23

  Jeg har prøvet flere størrelser og det har altså noget at sige, men det har jeg først opdaget nu med min nuværende kæreste. Han er noget over middelstørrelse og han rammer bare nogle punkter som gør sex så meget bedre for mig.

 • Reply
  Anonym
  12. august 2020 at 18:31

  Størrelsen HAR altså noget at sige, synes jeg og så absolut også “gørelsen”. Små tissemænd kan altså ikke det samme som middel/større. Dermed er sex’en ikke nødvendigvis bedre, hvis “gørelsen” ikke er der, men ved alm samleje er en middel/større altså bedre til at “fylde ud”?
  Dog er mindre tissemænd en fordel ved BJ’s???

 • Reply
  Camilla
  12. august 2020 at 18:51

  Størrelsen har noget at sige, jeg har prøvet at være sammen med en, der var ret rund og havde en ret lille tissemand, og den skvulpede ligesom bare rundt derinde.
  Omvendt så kan jeg slet ikke hvis de er til den store side, det gør bare hammer nas!

 • Reply
  Anonym
  12. august 2020 at 18:51

  Størrelsen har absolut noget at sige, både for den seksuelle nydelse (er hans diller for lille, er der bare stillinger, der ikke fungerer, fordi han ikke rigtigt kan mærkes) og for min egenopfattelse (i bestræbelsen på at vi begge får noget ud af akten, kan jeg med en underudrustet fyr få dumme tanker om, hvorvidt det måske egentlig er mig, der er lidt for ‘stor’ dernede).

  Jeg skal bare gerne be’ om en semityk størrelse M/L, tak – den passer strålende.

 • Reply
  Mille
  12. august 2020 at 18:55

  Altså størrelse har en del at sige og om det er en skævert. Eller om den står helt snore lige.
  Jeg har prøvet små skæve, store skæve, små lige og store lige. Og vil sige det er først nu med min nuværende partner, at det er gået op for mig at størrelse og gørelse har meget at sige. Selv sådan noget som forhud har meget at sige hos mig, jeg bryder mig ikke om det. Så det kommer helt an på hvad du er til ??

 • Reply
  Mis-miav
  12. august 2020 at 18:57

  Hmm det er et svært spørgsmål, tror aldrig jeg har prøvet en helt lille tissemand, men et par stykker af middel størrelse.For mig handler det om forspil og stillinger, hvor man kan mærke mere. Jeg har prøvet en der var ret stor og det var absolut ingen fornøjelse, for han kunne ikke finde ud af at bruge den.

 • Reply
  Mie Overgaard Rink
  12. august 2020 at 19:26

  Jeg siger altid at det må være en mand der har opfundet ordsproget, “Det er ikke størrelsen, men gørelsen ”? Man kan sgu da ikke mærke noget, hvis det er en lille penis. Ej, spøg til side, jeg er ret lille forneden, (selvom jeg har født), så en ganske normal penis er helt fint til mig. Har aldrig prøvet en lille (har ikke prøvet så mange forskellige i mit liv), men har prøvet store, og det var bestemt ikke behageligt for mig. Så en standard penis til mig??‍♀️

  • Reply
   Høgen 🦅
   14. januar 2023 at 11:19

   Husk på, at kropspositivisme er noget kvinder har opfundet. Det er dem, som ytrer sætningen “alle kroppe er smukke.” De har bare glemt fortælle, at det selvfølgelig også gælder kvinder. Hvis du som mand kommenterer på en kvindes udseende. Lad os sige, at hun f.eks. er overvægtigt. Så kan du forvente en reaktion fra jer. Men hvis kvinder skriver nedladende om mænds kønsdele, så er det jo bare hel i orden. Moderne feminisme og kropsposivitister er hyklerisk. Hvis der er noget, som kan få mit pis i kog, så er det hykleri og uretfærdighed.

 • Reply
  Mette
  12. august 2020 at 19:32

  Selvfølgelig har størrelsen noget at gøre, men det handler lige så meget om, hvordan man bruger den.
  Jeg har prøvet en der var så lille, at jeg slet ikke kunne mærke den, men jeg har også prøvet en der var så stor, at det gjorde ondt.. Begge dele er ikke god sex.
  Det handler om, at finde en størrelse der passer til en, og det er forskelligt fra person til person, lige så vel, som det er individuelt hvad for noget sex man er til ??

  • Reply
   Anonym
   8. september 2020 at 19:53

   Jeg har prøvet en hel del forskellige størrelser, og for mig handler det ikke om størrelsen i sig selv. Det handler mere om formen og fastheden for mig. Hvordan pikken rammer mig. Det dårligste sex, jeg har haft har været med de helt, helt store, hvor den ikke ‘kunne bruges til noget som helst’ og så en, som var lille, men hvor hans overkompensering (hænder all over) total fik mig ud af ‘zonen’.

 • Reply
  Venstre sving
  12. august 2020 at 20:01

  Har prøvet en del, og må bare konkludere at størrelsen, både længde, omkreds og en lille smugle retning, har en betydning. Har været sammen med cocktail pølsen, og auberginen. Jeg lander et sted midt i mellem og med sving til Venstre ? også skal han selvfølgelig vide hvordan han skal bruge den! Hvis ikke størrelsen er der, føler jeg ikke den “fylder ud”.

 • Reply
  Nova
  12. august 2020 at 20:18

  En lille pik er et “no go” hos mig.
  Det falder sgu lidt til jorden når man har været slem og skal have en hård og straffende omgang og han så hiver en lille diller frem. Det går sgu ikke altså.

  • Reply
   Anonym
   13. august 2020 at 6:39

   “Hård og straffende omgang…” Haha.. det er fammer sjov!?

  • Reply
   Høgen 🦅
   14. januar 2023 at 11:05

   Kvinder plejer at sige “Alle kroppe er smukke”. Åbenbart ikke, når det gælder mænd! Det er den uretfærdighed, som jeg oftest har argumenteret vidt og bredt for. Man skal huske på, at det ikke er noget mænd selv har valgt. Vi ved jo, hvordan kvinder er, når det er en mand, der kommenterer på kvinders kroppe. Jævnfør Jesper Høvring sagen. Og det var ovenikøbet en kompliment. Skam dig!

 • Reply
  Mrs. Big
  12. august 2020 at 20:21

  Den kan være nok så lang, men hvis den er FOR tynd, så går det heller ikke. ? Så rammer den måske lige dybt, men der er også bare dét.

  Jeg har prøvet en der var tre fingre bedre. AV! det var ikke rart. Har prøvet en der var al tynd og lille, at jeg spurgte “er du inde?”, har prøvet en hvor jeg intet mærkede, uanset stilling og den var endda fin størrelse af udseende

  Nu er jeg sammen med en, hvor det hele bare spiller. ?

 • Reply
  Anonym
  12. august 2020 at 20:33

  Jeg har kun prøvet min mands og den tror jeg da er gennemsnitlig når den er stiv. Men som slap er den så genert den ikke vil frem. Vi er begge tykke folk.
  Hos os er det vigtigste stillingen. Især efter fødsel. Doggystyle er en vinder her hver gang. Jeg prøver at knibe alt det jeg husker og så ville vægttab nok også gøre os godt. Men ja, størrelse og gørelse hænger unægtelig sammen, desværre for nogle…

 • Reply
  Anonym
  12. august 2020 at 20:53

  Størrelsen er altafgørende – naturligvis kun hvis han kan finde ud af at bruge den 😉

  En lille pik giver bare slet ikke samme oplevelse og nydelse

  • Reply
   Høgen 🦅
   14. januar 2023 at 11:41

   Endnu et dejligt kropspositivistisk indspark. “Størrelsen er altafgørende” Siger du virkelig det? Hvordan ville du have det med, at en mand kommenteret på kvinders vægt?

 • Reply
  Gift-med-en-medium
  12. august 2020 at 21:10

  De største jeg har været sammen med, har også bedst kunne finde ud af at bruge den, mens den mindste var så lille (og uerfaren), at den smuttede ud, hvis jeg rykkede mig den mindste smule. Så jo, størrelsen betyder da noget, men den kan jo også blive så stor, at der er nogle øvelser, der reelt er udelukket. Bagfra plejer at få ham til at virke større, så det er måske en mulighed, hvis han er meget bette. Og ellers må han jo bare øve sig i at finde g-punktet; så skal der vist kun bruges ca 5 cm, og det kan de fleste heldigvis præstere. 🙂

  • Reply
   M.
   13. august 2020 at 22:15

   Jeg er ikke til små diller ??‍♀️ Medium eller lidt -større-medium 🙂 så er det perfekt. 🙂 lige som de andre skriver – man kan ikke mærke dem på samme måde. Desværre. Min eks-kæreste tror nok stadigvæk at jeg flyttede fra mit hjemland til Danmark, imens vi datede, pga hans lille pik. Lol. Men nej, det var ikke derfor ????

 • Reply
  ...
  12. august 2020 at 21:17

  Jeg havde engang noget med en fyr med en meget lille tissemand og der var bare nogle stillinger der ikke kunne bruges for så kunne jeg simpelhen ikke mærke den (og det var før jeg fik børn ?) Han kunne noget med fingrene så det var ikke kedeligt! Men det krævede sikkert ekstra arbejde fra hans side??‍♀️
  Størrelse betyder noget..

 • Reply
  Stine
  12. august 2020 at 21:36

  Selvfølgelig betyder størrelsen noget, men hvis han er dygtig med fingrene, behøver det jo bestemt ikke at være kedeligt. Der er jo andre måder, man kan blive stimuleret på.

 • Reply
  Big lover Small lover
  12. august 2020 at 22:22

  Stakkels alle de mænd med små penisser. Det må ikke være nemt. Trods medlidenhed så er jeg bestemt også til medium size + i kombi med en, der ved hvordan han kan bruge den! Men kroppen (hos begge køn) forandrer sig over tid….har været sammen med min mand i T-Y-V-E år og der er sket et eller andet. I starten af vores forhold var han til den store side, og jeg synes fint at han kunne fylde det hele ud. Så har jeg født to børn og alt føltes ok i nogle år derefter….indtil for et par år siden, hvor jeg pludselig begyndte at føle, at han var blevet lidt mindre – eller at jeg var blevet lidt større. Ikke kedeligere, men bare…anderledes?! Til gengæld er han verdens bedste elsker, som gør alt for at tilfredsstille mig, så det kompenserer i den grad.

 • Reply
  Anne
  12. august 2020 at 22:31

  Jeg har haft et par ture med en kortere udgave af den gennemsnitlige pikkemand hvilket ikke var mindblowing – pikkemanden var ikke kun kort, men også tynd hvilket nok jeg tror også har en betydning. Havde pikkemandens ejer gjort noget andet end tricket med at køre frem og tilbage, kunne det måske have haft en opløftende betydning ???‍♀️
  Jeg har også hygget mig med pikkemænd over gennemsnitsstørrelsen og det er som om, at ejermændene dertil godt er klar over, at deres pikkemænd ikke blot skal ind og ud, men at der skal mere til fra forskellige vinkler og med forskellige hastigheder ?
  Jeg er i fasttømret forhold med en gennemsnitlig pikkemand og dennes ejer og jeg har fundet en god opskrift på en lækker omgang – vi har brugt tid på at justere i opskriften, så how to do er blevet bedre med tiden ???? Med andre ord så stemmer jeg i med flere af de andre damer – størrelsen har en betydning – men pikkemanden kan være nok så “perfekt” i størrelsen og alligevel afføde det mest nederen knald, så hvordan ejermanden håndtere og styrer sin pikkemand har stor betydning ?

 • Reply
  Anonym
  12. august 2020 at 22:31

  Begge størrelser har sine fordele og ulemper. Fordelen ved en stor var at jeg blev “fyldt ud”. Mens ulempen var “doggy style” hvor min livmoderen blev ramt. Det gjorde ondt. Fordelen ved en lille er (i hvert hos mig) at g-punktet bliver ramt i alle stillinger. Ulempen er at jeg ikke bliver fyldt helt ud. Men det er ok for jeg laver knibe øvelser hver dag hvilket har hjulpet rigtig meget

 • Reply
  Anonym
  13. august 2020 at 10:24

  Først.. hvornår er man lille. ?
  En tynd er næsten det værste, for det er virkelig en kedelig omgang. Så heller en lille tyksak.
  Jeg har prøvet forskellige.
  Er helt afgjort ikke til store, det gør krafstejlme ondt.
  Man skal så heller ikke vurder en mands penis på hvor stor den er i slap tilstand.
  Jeg har fået mine 2 børn med en som virkelig har mindreværdskomplekser pga. Størrelse på hans penis. I slap tilstand er der ik meget nej, men når han er erigeret er den ganske fin.
  Omkrin 12 -13 cm. Og ok tyk og det er ganske fint for mig, det fungerer og jeg kan li det.

  Tror også det kommer an på hvordan kvinden er inderettet. Jeg blev født med livomder der vendte forkert og sex kunne VIRKELIG gøre ondt hvis han var for stor. Da jeg fik børn var hele stellet sunket, gjorde ikke sagen bedre.
  Så fik jeg fjernet min livmoder og nu gør sex ikke ondt – Hurra .. ( hvis jeg da så bare fik noget 🙁

 • Reply
  Anonym
  13. august 2020 at 10:42

  Har engang været sammen med en, som var den flotteste fyr! Havde gået og sukket længe efter ham. Men da vi så havde sex var det helt galt. Den var så lille at jeg intet kunne mærke! Behøver jeg sige, at det ikke er ham jeg er gift med i dag?

  • Reply
   Anonym
   14. januar 2023 at 3:13

   Tillykke med at være et overfladisk menneske!

 • Reply
  Christina
  13. august 2020 at 14:20

  Jeg har været sammen med mange størrelser, den mindste var vel omkring 8 og den største 24……. når det så er sagt så var der virkelig gode orgasmer med den lille på 8 og den store var nærmest for stor. Jeg syntes det kan være ubehageligt hvis de smækker sømmet helt i bund med en stor vs den lille ikke kommer til at have det problem? uanset størrelse skal man snakke om det, for den lille kan nærmest det samme som den store bortset fra målet?

 • Reply
  Pernille
  13. august 2020 at 17:16

  Man kan få et sleeve, som sættes på penis for at give lidt ekstra i omkreds. Jeg har ingen erfaring med dem selv, men har hørt godt om dem fra en veninde. Dog skal manden vist prøve sig lidt frem ift. hvilket, der passer ham.

 • Reply
  Anonym
  13. august 2020 at 18:08

  Mellem størrelse til mig. Har prøvet en lille og sex fylder ikke så meget for mig. Udover det åbenlyse med at man ikke mærker så meget og han sikkert heller ikke mærker så meget, så var min største bekymring hvis jeg en dag skulle have børn med manden og han gav den bekymring, som en lille pik må være, videre til en søn..

  • Reply
   Anonym
   14. januar 2023 at 3:01

   Stakkels barn, der får dig som mor. Du lyder nemlig til at have værdierne i orden.

 • Reply
  Pernille
  13. august 2020 at 18:52

  Jeg har kun været sammen med min nuværende kæreste og tror jeg har været rimelig heldig. Når jeg lever mig nok ind i det kan han snildt få mig til at komme uden at røre “the sweet spot”. Min kæreste og jeg blev nødt til at finde kondomer online, fordi størrelsen i butikkerne ikke var store nok. Så tænker hans tykkelse er større end average. ???? Jeg er i hvert fald fint tilfreds ?

 • Reply
  Anonym
  8. september 2020 at 22:43

  Hvis den er lille, så er det bare igang med noget analsex – man kan få det vildeste anal sex, med fantastiske orgasmer (evt med dildo i tis’konen), hvis han har en lille tissemand. Iøvrigt så er det bare dejligt med én der er stor, da jeg mødte min kæreste endte jeg på sygehuset pga smerter i underlivet – perfekt størrelse????

 • Reply
  Anonym
  9. september 2020 at 7:33

  Jeg foretrækker en pik der er “gennemsnitlig” – som hverken er for stor eller for lille. Jep! Så er det sagt!
  Dog har jeg lært ALDRIG (igen) at tale i penisstørrelse MED en mand/kæreste og især ikke at bruge ordet “gennemsnitlig” om HANS pik-størrelse, for Jesus! Det var tæt på at koste vores forholde!
  Bevares! Hans pik(størrelse) var perfekt, men det hørte han bare ikke! Så piger! Don’t go there! Omtal aldrig jeres kærestes pik-størrelse som gennemsnitlig (overfor ham!)

  • Reply
   Høgen 🦅
   14. januar 2023 at 18:11

   Du er næsten i mål. Man skal ALDRIG nogensinde bedømme eller værdisætte mænds nedre regioner i et offentligt forum, hvor alle kan se jeres kommentarer. Der findes mænd, der kan få ødelagt deres selvværd og selvtillid af dette.

 • Reply
  Anonym
  14. januar 2023 at 2:01

  I tilfælde af, at du ikke kan læse min Facebook kommentar. Jeg har blokeret dig, fordi jeg finder dit indhold anstødelig. Vi har lige diskuteret, hvorvidt det var i orden at kommentere på andres menneskes kroppe (jævnfør Jesper Høvrings udtalelse om Anes kjole og krop), også finder man et offentligt og lettilgængelig blogindlæg, der opfordrede kvinder til at dele deres erfaringer angående mænds kønsdele. Ganske vist er blogindlægget fra 2020, men dengang var normen også, at man ikke kommentere på andre menneskers kroppe. Erfaringerne kan I dele i et lukket forum. Lukket for offentligheden!

  Hvis der lige nu sad nogen usikre mænd derude og læste kommentarerne, så vil det ikke ligefrem styrke deres forhold til deres krop. Det er fandme ikke i orden!

 • Reply
  Høgen 🦅
  14. januar 2023 at 10:53

  I går indtastede jeg søgeordene lille pik, og dit blogindlæg var på side tre. Hvis man er en usikker mand, der søger på internettet efter andre mænd, som den pågældende vil kunne spejle sig i. Hvordan tror du så, at den pågældende mand vil føle, når han læser kvindernes kommentarer herinde? Tror du det vil styrke den pågældendes forhold til hans krop? Hvordan kan kvinder retfærdiggøre kropspositivisme i 2023, når man kan finde blogindlæg, der nedladende kommenterer på mænds kønsdele? Jeg troede, at “alle kroppe er smukke”. Var det ikke det, som I har turdet os ørerne fulde af? Nå nej, det gælder kun kvinder. Når det handler om mænd, så må man behandle dem hel horribelt. Det jeg egentlig prøver at skrive, er: SKAM JER!

 • Reply
  Høgen 🦅
  14. januar 2023 at 16:06

  Når man er influenser og podcastvært, og samtidig reklamerer for virksomheder, så har man et socialt ansvar. Tror du Posterlounge vil associeres med kvinder, der dømmer underudrustet mænd? Du er ansat som HR-konsulent for crying out loud! Du kan ikke blive taget i opfordre kvinder til at dømme mænds kroppe.

 • Reply
  Bendy
  22. januar 2023 at 10:35

  Lige læst alle de kommentere omkring størrelser på penisser. Jeg er en mand på 48 år har altid levet med det man kalder en Micro penis. Den er ca 2 cm stiv og meget tynd. Jeg ved om nogen hvad det betyder at leve med en meget lille pik. Har kun 1 gang haft en rigtig kæreste, den måde vi løste det på var at hun efter behov besøgte en normal udrustet fyr.

Svar