Svigermødre

Svigermødre… Suk #20

Så blev det fandenfiseme tid til indlæg nummer 20 (TYVE!!) omhandlende nogle svigermødre, der ikke lige stod forrest i rækken, da der blev delt situationsfornemmelse ud. Heldigvis er der (forhåbentlig?) flere søde og gode svigermødre, end der er af disse ?

screenshot-20190606-153758-piclab.jpg

Læs sidste indlæg om svigermødre lige HER. Få i øvrigt svigermor historierne kastet direkte i hovedet i fremtiden, ved at følge med på Lillemors sociale medier. Egne svigermor-historier kan sendes til mig som besked på min Facebook profil, på Instagram @lillemorblog eller på lillemorblog@gmail.com

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply
  Heidi
  6. juni 2019 at 20:14

  Jeg ELSKER svigermødre-historierne. Det er SÅ sjovt og vanvittigt. 😂 har selv haft en vild en af slagsen!
  Du burde samle endnu flere små svigermødrehistorier og udgive dem i en bog. Det kan KUN blive en succes 😉

 • Reply
  Pernille
  7. juni 2019 at 1:24

  Elsker også de her historier. Jeg ved ind i mellem ikke om jeg skal grine eller græde eller oprette en støttegruppe. Hold op der er kvinder, der bliver budt urimeligheder 🙈

 • Reply
  Venterpaavinblog
  7. juni 2019 at 10:19

  Man bliver så taknemmelig for sin egen hver gang, om hun så ikke altid, er ens største fan, but still 😂

 • Reply
  Jannie
  30. juli 2019 at 21:41

  Jeg er selv svigermor til 3 svigerbørn. Heldigvis opfatter de mig ikke som en pestilens. Og jeg gør mig umage for at skabe gode relationer mellem os. Nogle gange må jeg bide mig i tungen, for ikke at blande mig. Selvom jeg har lyst. Jeg er nemlig en uforbederlig curling mor. Men jeg forsøger at lade være. Ha ha

  • Reply
   Lillemor
   1. august 2019 at 22:03

   Jeg kan kun forestille mig, at man nogle gange har lyst til at smide en kommentar afsted 😀. Kunsten er at lade være! Og det lyder som om, at du klarer det rigtig godt!

Svar