Ærlig snak De der mænd dér

I dag har jeg været nogens hustru i tre år!

screenshot-20190813-181356-instagram.jpg

For tre år siden vågnede tre af mine bedste veninder og jeg selv op hjemme hos mig, efter en hyggelig pigeaften med pizza og rødvin, der blev drukket direkte fra flasken (vi havde ikke flere sugerør).

Jeg havde sendt Lillefar, Kummefryseren og Mandlen hjem til Svigermor, så jeg sammen med veninderne kunne klare forberedelserne til vores havebryllup (som vi havde planlagt på én aften), uden at have to børn på 2 og 5 år rendende rundt mellem benene, og i øvrigt en Lillefar, der nok helt ærligt hellere ville skydes i knæet, end at kaste Egeføj og matchende servietter på langbordene. Vi havde en fantastisk dag og billedet ovenfor viser mig 20 minutter inden borgmesteren kom for at vie os #UndgåMadspild.

Vejrguderne var lidt nogle røvhuller den dag, men ironisk nok har jeg ingen erindring om de skybrud der var. Og faktisk betød det heller ikke så meget, at Kummefryseren havde skoldkopper. Jeg gentager lige… SKOLDKOPPER!

Jeg husker faktisk kun, at jeg grinte mig gennem dagen. Og bevares, også det faktum at Lillefar kneb en tåre, da vi sagde ja til hinanden. Men jeg forstår ham et eller andet sted godt… det er nok også lidt af en mavepuster, når man indser, at man resten af livet hænger på en andens SU lån og svigerfamilie med dertil hørende dårlig humor.

Jeg har faktisk rendt rundt og troet, at vores bryllupsdag var d. 12. august. Men forrige uge faldt jeg over en gave, vi havde fået, hvor datoen 13-08-2016 var indgraveret. Hovsa! Godt at det er kærligheden (og ikke datoen) der betyder noget.

Vi fejrer dagen med en highfive. Og så har jeg tænkt mig at lægge hårdt pres på Lillefar, pga et skab som jeg synes at han skal bygge i vores stue. Ren afpresning. Det er slet ikke så slemt at være gift! Se billeder fra vores dag lige HER.

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Tina
  13. august 2019 at 23:33

  Stort tillykke med 3 års dagen 🙂
  Godt du kun huske de gode ting fra dagen, sådan skal det være 🙂

  • Reply
   Lillemor
   15. august 2019 at 14:26

   Ja, jeg husker heldigvis kun de gode! Og selvfølgelig også da min veninde kastede op i vores rododendron ved!

Svar