Svigermødre

Svigermødre… Suk #22

Jeg må indrømme, at jeg stadig bliver overrasket, over de anekdoter I sender ind! Jeg troede faktisk, at jeg havde hørt dem alle efterhånden. But guess not!

I kan skrive jeres svigermor anekdote til mig på lillemorblog@gmail.com eller som privat besked på min Facebook eller Instagram @lillemorblog  (hvor jeg i øvrigt synes, at I skal hoppe ind og følge med!)

Læs sidste svigermor anekdote lige HER.

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  Jane
  1. september 2019 at 20:11

  Vi har lige offentliggjort overfor svigermor, at hun skal være farmor for anden gang (med en video af ældstemanden, fordi hun ikke har tid til at komme på besøg). Hendes reaktion “tillykke med det”. Ingen begejstring at antyde..

 • Reply
  Louise
  1. september 2019 at 20:26

  Da vi stolt ringede til min svigermor efter kønsscanningen i min 2. Graviditet havde afsløret endnu en sund og rask dreng.. hun svarede: nå…. jamen det er der jo ikke noget at gøre ved..
  1. Gang jeg mødte svigermor sagde hun lige efter vi var kommet indenfor døren og var i gang med at tage jakke af: ja, hans sidste kæreste kunne vi jo ikke li’. Så var stemningen sat til en hyggelig familiemiddag.

 • Reply
  S
  1. september 2019 at 21:43

  Min svigermor joker jævnligt med, om hendes søn nu også rent faktisk er far til vores børn…. Jeg begynder at overveje, om hun rent faktisk tvivler på det.

Svar