Svigermødre

Svigermødre…suk #34

Så er der atter en række svigermødre, der er født uden situationsfornemmelses-genet! Heldigvis er langt de fleste svigermødre i stand til at stikke en finger i jorden og overveje deres ord og færden generelt. Men nogle er undtaget…bl.a. disse 🙂

Hvis I også har en anekdote liggende, så kan den sendes som privat besked på Instagram @lillemorblog, hvor jeg i øvrigt synes, at I skal hoppe ind og følge med, hvis I er til humor (vurder selv niveauet), sarkasme og anekdoter om livet som småbørnsmor.

Læs sidste omgang Svigermødre… Suk lige HER.

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Anonym
  9. august 2020 at 20:07

  Så sent som i dag – hvor jeg skulle klippe spidser på min datters ultra lange hår (som jeg har gjort ofte før og ved begge mine piger) – kom svigermor forbi og kritiserede min måde at klippe på og sagde bl.a. “Ja, hvis det var mig der skulle klippe hende ville jeg i hvert fald ikke gøre sådan..” og så hev hun fandme saksen ud af hånden på mig og begyndte at klippe ?? hun har aldrig selv haft langt hår og er mor til 3 karseklippede drenge.

  Efter at have gloet måbende frem og tilbage mellem min mand og svigermor, rakte jeg hende kammen – men nej ” nu skal jeg jo ikke tage helt over her” sagde hun efter ar have klippet halvdelen af håret ?
  Det var fandme akavet – og temmelig irriterende at min mand ikke sagde noget. ??

  • Reply
   Marie
   27. august 2020 at 10:32

   Og det er jo i virkeligheden alleroftest det, der er problemet – hvis manden ikke siger noget! “Svigerforældre ER irriterende”, som parterapeuten slog fast. Jeg kunne godt have trukket på skuldrene og grint af mine eks-svigerforældres absurde ageren. For de er også søde mennesker. Men det havde jo krævet, at eks-manden havde grinet med mig, – og i (for) mange tilfælde sagt fra.

Svar