Svigermødre

Svigermødre…suk #34

Så er der atter en række svigermødre, der er født uden situationsfornemmelses-genet! Heldigvis er langt de fleste svigermødre i stand til at stikke en finger i jorden og overveje deres ord og færden generelt. Men nogle er undtaget…bl.a. disse 🙂

Hvis I også har en anekdote liggende, så kan den sendes som privat besked på Instagram @lillemorblog, hvor jeg i øvrigt synes, at I skal hoppe ind og følge med, hvis I er til humor (vurder selv niveauet), sarkasme og anekdoter om livet som småbørnsmor.

Læs sidste omgang Svigermødre… Suk lige HER.

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Anonym
  9. august 2020 at 20:07

  Så sent som i dag – hvor jeg skulle klippe spidser på min datters ultra lange hår (som jeg har gjort ofte før og ved begge mine piger) – kom svigermor forbi og kritiserede min måde at klippe på og sagde bl.a. “Ja, hvis det var mig der skulle klippe hende ville jeg i hvert fald ikke gøre sådan..” og så hev hun fandme saksen ud af hånden på mig og begyndte at klippe 😲🙈 hun har aldrig selv haft langt hår og er mor til 3 karseklippede drenge.

  Efter at have gloet måbende frem og tilbage mellem min mand og svigermor, rakte jeg hende kammen – men nej ” nu skal jeg jo ikke tage helt over her” sagde hun efter ar have klippet halvdelen af håret 🙈
  Det var fandme akavet – og temmelig irriterende at min mand ikke sagde noget. 😳😅

  • Reply
   Marie
   27. august 2020 at 10:32

   Og det er jo i virkeligheden alleroftest det, der er problemet – hvis manden ikke siger noget! “Svigerforældre ER irriterende”, som parterapeuten slog fast. Jeg kunne godt have trukket på skuldrene og grint af mine eks-svigerforældres absurde ageren. For de er også søde mennesker. Men det havde jo krævet, at eks-manden havde grinet med mig, – og i (for) mange tilfælde sagt fra.

Svar