Svigermødre

Svigermødre… Suk #24

Det er sjovt, som man også kan se, når ens egne forældre er one of those svigerforældre. Nogle af dem der ikke lige stod forrest i køen, da der blev uddelt situationsfornemmelse. En af mine læsere beretter nemlig om sin egen mor. Der ud over er der selvfølgelig en række klassiske eksempler på andre gode svigermor historier!

Hvis du også har en anekdote liggende, så kan den sendes til lillemorblog@gmail.com eller som privat besked på min Facebook eller Instagram @lillemorblog  hvor jeg i øvrigt synes, at du skal hoppe ind og følge med, hvis du er til humor (vurder selv niveauet), sarkasme og anekdoter om livet som småbørnsmor.

Læs sidste omgang svigermor historier lige HER. Hvis du hellere vil læse, om dengang Lillefar og jeg havde tandfes-snakken, så kan du klikke lige HER.

Hav en fantastisk søndag!

 

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar