Ærlig snak

Hvordan fandt du på navnet ‘Lillemor’?

Ja, okay jeg kan godt se, at det er lidt sjovt, at jeg bliver kaldt for Lillemor, når nu jeg faktisk ikke er så lille igen. Mange tror, at jeg er et lille nips på 1.67cm. ”Det ligner du på Instagram”.

Men altså, hør nu lige her…Instagram viser kun folk fra deres absolut bedste side. Hvis man lige vipper numsen 5 cm tilbage, når der bliver taget et billede, ligner det, at man vejer 35 kg mindre, end man rent faktisk gør. Det er 5 cm’s reglen. Kender I ikke den? Træk skuldrene 5cm tilbage og så ryger brysterne lige 5cm op. Drej lige hofterne 5cm den ene vej, når der bliver knipset et billede… Så taber du lynhurtigt 5cm om taljen. Nemt!

Nå, men det var ikke lige dét, der var pointen. Pointen er, at billeder snyder. Jeg er 186cm høj, og derfor kan jeg da godt se, at det er lidt spøjst, at jeg bliver kaldt for Lillemor. Men det har Lillefar bare altid kaldt mig….og Lillefar er 1.94cm høj. Pudsigt nok.

Vi har aldrig kaldt hinanden for Blomsterprinsesse og Honning. Eller Baby og Fnullergøj. Niks! Bare Lillemor og Lillefar. Eller Røvhul og Spassernar, hvis vi er sån’ rigtig uvenner.

Det hele kom sig egentlig af, at min far er ærke jyde. Altså så meget jyde at læberne aldrig rør hinanden, når han taler. Det er ren vokaler, der kommer ud af hans mund (så er man altså ÆGTE jyde). Så Lillefar begyndte at kalde mig for Lillemor (sagt med ekstrem jysk accent), lige da vi lærte hinanden at kende. Og jeg kaldte så ham for Lillefar (med ekstremt jysk accent). Derfor tog det også ca. 2½ sekund, da jeg tilbage i 2014 var i sommerhus med en bunke jordemødre, og vi en aften sad og oprettede en blog til mig, og vi skulle finde ud af, hvad den skulle hedde. ”Hvaaa….hvad bare med Lillemor? Det kalder Lillefar dig jo!” sagde en kollega. Jeg kiggede på hende i et split sekund og sagde. ”Den køber vi sgu”. Og jeg har aldrig fortrudt! Jeg elsker når jeg går en tur i Netto og folk (okay, altså én gang er det sket) siger ”Hej Lillemor!”. For jeg er sgu ret meget Lillemor. Også selvom jeg er 1.86cm høj.

Læs mit aller aller aller første indlæg: En jordemoder går i fødsel.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar