Det shjaw!

Man knalder da ikke med andres mænd?


I nat drømte jeg, at Sydhavnsmor, Karmamilli og Migogmintinderbaby havde knaldet med Lillefar. Sådan nogle bætchæs… De syntes også, at jeg hidsede mig lige lovlig meget op over et (par) uskyldig(e) knald. “Tag det lige roligt!” sagde de “Det er jo bare et knald?!”

Ikke nok med det, ekskluderede de mig også fra vores rejseklub og tog til London uden mig. Men med Lillefar. Nogle af jer husker måske, at jeg for nyligt var i Paris (læs om den tur HER) med de tre nu eks-veninder. Karmamilli lavede dette London-billede i dag, efter at jeg havde fortalt dem om min drøm (og blevet sure på dem naturligvis!) og smed det op på hendes Instagram profil @karmamillidk. Det ligner til forveksling vores Paris-billede, ha ha!

En følger skrev til mig på Instagram (@lillemorblog), at jeg var heldig, at jeg havde sådan nogle veninder. Jeg er enig. Men de ligger nu stadig på is lidt endnu…. Man knalder fandenfiseme ikke med andres mænd. Heller ikke i drømme! Vel?

Apropos absolut ingenting… Kan I så huske det her indlæg? For man må ganske vist ikke knalde med andres mænd. Men må de pille på ens babser?

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar