Ærlig snak Det shjaw! Life of a mom Skrupskøre børn

Julehygge og Barn-Syg-Kugler

Jeg mistænker vitterligt landets pædagoger for at klaske sig selv på lårene af grin, når de sætter ingredienserne frem til havregrynskugler til årets julefest. Én stor ta’-selv-buffet med skidebræk syge, der bare står og venter på én i den store skål placeret midt på bordet i fritteren. Som en slags hævn for alle de gange ens afkom har pudset næse i deres bukseben. “Så skal de satme have havregrynskugler, så vi kan få lidt fred og ro de næste dage!”. Eller “Barn-syg-kugler” som Lillefar kaldte dem forleden, da vi var til årets julefest på fritten.

For lad os nu være ærlige! Det er da ét stort slaraffenland for bakterier! Jeg tvivler stærkt på, at alle børn i fritteren vasker fingre efter hvert toiletbesøg. Så stikker de lige klør fem ned til en god blanding af smør, mel, kakao, havregryn og kokos. Som jeg så er tvunget til at smage! For hvem siger nej til ens børns hjemmebag? Yikes! Jeg er lige presset hvert år.

Okay, der er garantrisset en pædagog eller to, der læser med her. Og det hele er kærligt ment. Men altså…kunne det ikke bare være pebernødder, der blev sat frem? Så ville ovnen da i det mindste slå nogle af bakterierne ihjel? Én ting er, at jeg er tvunget til at spise mine børns bussemænd, men jeg vil faktisk gerne slippe for Viohla-Ameliahs løbende næse fra 0.B (fiktiv person, hvis nogle skulle være i tvivl).

Nå, men vi lever stadig her hjemme. Jeg prøvede ellers vitterligt at slippe uden om Barn-syg-kugler-værkstedet og prøvede at bilde Kummefryseren ind, at der ikke var mere Barn-syg-kugler-dej tilbage. Hun troede ikke på mig.

Jeg håber ellers at I hygger jer i juletiden! Husk, at jeg engang skrev et indlæg om tips til nissedrillerier lige HER. Og apropos bussemænd… så mindes jeg, at der engang var en læser, der skrev, at hun havde samlet på bussemænd. Læs indlægget om Børns klamme samleobjekter lige HER.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar