Ærlig snak Det shjaw! Life of a mom Skrupskøre børn

Ting jeg har hørt mig selv sige #17

Som mor hører man sine børn sige en masse skøre ting. Guldkorn der flittigt bliver skrevet ned og genfortalt til dem, man kender. Det er bare lidt som om, at vi glemmer vores EGNE guldkorn. Nemlig ting vi hører os selv sige…til vores børn. Bevares, jeg har da også skrevet et indlæg om Ting jeg har hørt mig selv sige til Lillefar. Men det er en helt anden (vanvittig) historie.

Her er nogle af de ting, jeg for nyligt har hørt mig selv sige til mine børn:

Nej, du må ikke få en leopard som kæledyr…

Der er IKKE nogen der hugger hovedet af nogen her hjemme…det skal I ikke sige til hinanden! …og hvis der er, så er det mor, der gør det!

Nej, mors tandbørste er ikke en kløpind…stop….stop med at klø dig på ryggen med mors tandbørste!

Jeg er altså ikke den eneste mor, der tisser lidt i bukserne, når hun hopper i trampolin!

Slikkede du på kattens hale? Fordi den var dejlig blød? Hmm…..okay.

Lille skat…man spørger altså ikke en fremmed mand, hvorfor han griner som et får.

Det er jo ikke så lang tid siden, at Mandlen sagde til min veninde, at han syntes, at hun havde en tyk tissekone. Læs mere om det HER. Hvis du hellere vil læse sidste omgang Svigermor-anekdoter, så klikker du bare HER.

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar