Ærlig snak Gode råd

Jeg dumpede Lillefar to gange, inden jeg mødte ham

Tilbage i 2008 var der sgu ikke noget der hed Tinder ?. Der var det Dating.dk, eller det der var værre, som man brugte. Hav lige i mende at jeg gik på jordemoder skolen dengang! Der var ÆK mange mænd. Kun strikketøj og økologisk grøn urte te.

Nå, men ironien ville, at Lillefar åbenbart havde skrevet til mig på en datingside. Jeg havde bare ikke rigtig svaret tilbage. Men så faldt jeg over en datingside på Facebook. Fandt en mørkhåret fyr og skrev til ham. Han startede ud med sætningen: “Dig kan jeg godt huske! Du skrev aldrig tilbage!”. Det gjorde jeg så denne gang….. Altså indtil jeg (igen) ikke svarede tilbage!

Men d. 25/2 kl 17.16 skrev han ovenstående besked. Og jeg blev nødt til at svare. Og så blev jeg nødt til at mødes med ham. Og så blev jeg nødt til at flytte sammen med ham. Og så blev jeg nødt til at føde hans børn. Første gang føltes det som at skide en kummefryser og anden gang føltes det som om at jeg bare smuttede en mandel ?. Og ja, så blev jeg nødt til at gifte mig med ham.

Så single ladies! Jeg dumpede Lillefar hele TO gange, inden jeg overhovedet havde mødt ham ?. Nu har vi været sammen i snart 12 år, så det kan godt lade sig gøre. Nogle gange skal man bare lige swipe den anden vej og give det en chance.

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar