Ærlig snak Life of a mom Skrupskøre børn

⛔ Dette opslag må IKKE læses af mødre med børn under 5 år ⛔

Kummefryseren og Mandlen er nu 5 og 8 år. Da de blev 5 år, skete der noget magisk. Der skete nemlig det, at de kunne stå op en lørdag eller søndag morgen UDEN deres forældre. Dem der siger, at børn begynder at sove længe, når de begynder i vuggestue lyver og bør få en flad med et vådt ammeindlæg. De sover heller ikke nødvendigvis længe, når de begynder i børnehave, og til info går Kummefryseren i 2. klasse og vågner STADIG nogle gange klokken 05.et-eller-andet.

MEN! Nu bliver de passet af vores yndlingsbarnepige: Tante Netflix. Og de er ganske tilfredse. Lillefar og jeg kan derfor sove længere end til klokken 5.30 i weekenderne nu, og dét mine damer og herrer er fandenfiseme rart!

Så derfor vil jeg lige fejre, og dele med jer, at klokken nu er 09.19 og at jeg først skal til at spise morgenmad nu.

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply
  Kia
  23. februar 2020 at 9:34

  I hear ya????☺️ Mine tvillingepiger på 5 år bliver også passet af Tante Netflix om morgenen i weekenden, og jeg elsker at vi kan få lov til at sove længe i weekenden?

  • Reply
   Lillemor
   3. marts 2020 at 12:10

   At soe længe (bare engang imellem) er altså også en menneskeret 🙂

 • Reply
  Tine Kristensen
  23. februar 2020 at 9:47

  Hørt hørt… ? Tante Netflix er GULD værd… ?? Ville hellere undvære min venstre arm end Tante Netflix ???
  At sove længe i weekenden (læs her er det kl. 7-8 ish) er jo luksus.. Så kommer trunten ind med sin iPad og putter under dynen mens mor slumre videre og Tante Netflix underholder ? Amen altså det jo himmelsk og hyggeligt ❤️

  • Reply
   Lillemor
   27. februar 2020 at 18:43

   Du har ret!! Det er ikke kun lækkert, men også helt vildt hyggeligt 🙂 🙂

 • Reply
  Helle
  28. april 2020 at 19:06

  Min datter på 3 og søn på 4 kan også selv stå op og sidde sig i sofaen og se tablet sammen en times tid .. dør åben til soveværelset bevares men der er ro så klokken kan blive over 8 inden mor og far skal stå op 🙂

Svar