Ikke-kategoriseret

Man kan jo (trods Alt) ikke være god til det Hele!

Indeholder reklame

Den lille grimme mand af sten er en køkkenamulet fra Bali. Den sikrer (angiveligt) at maden er velsmagende, og at man ikke bliver syg af maden.

Jeg tror, at Lillefar er svært glad for, at vi har fået den amulet inden døre. For guderne skal vide, at jeg ikke er et geni bag køkkengryderne, og jeg tror, at Lillefar ved mere end én lejlighed har prist sig lykkelig for, at han har været rask dagen efter, at han har indtaget min føde. Men så er jeg god til så meget andet! Eksempelvis til at drikke rødvin, udstede ordre og den slags. Og man kan jo ikke være god til det hele…. Vel? ?

Amuletten er en gave fra Café Livingstone, som jeg for nyligt besøgte. Maden var rigtig god, men jeg var mest betaget af, at de havde vin “på fad”. Det er da noget, man kan bruge til noget!

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply
    Tania
    5. marts 2020 at 18:00

    I Belgien sælger de hekse som hænges op i køkkenet. De har samme “evne” som ham der fra Bali. Jeg kan nu bedst lide ham der. Hellere ham i køkkenet end en heks?

Svar