Ærlig snak De der mænd dér Gode råd Life of a mom

Skulle vi aldrig tale lidt om sex? #1

Okay, jeg har faktisk ville starte den her føljeton siden 2016. Men det dér med at tale om sex er bare altid lidt følsomt, ik? Et tabu måske… I hvert fald hvis det handler om de skæve eller mere følsomme sider. Men nu har jeg altså haft en alvorssnak med mig selv. Og nu gør vi det altså, damer. Taler lidt om sex.

Jeg er lidt ude i, at I sender nogle beskeder/spørgsmål (anonymt?) til mig. Så smækker jeg beskeden op her, lidt ligesom med mine svigermorhistorier. Måske der er noget, I er usikre på? Måske der er noget, I gerne vil have andre kvinders holdning til? Eller måske noget helt tredje?

Vi ved jo alle, at jeg har Danmarks bedste følgere, så tanken er, at jer der læser med så kan komme med jeres besyv på problematikken eller spørgsmålet i kommentarfeltet. Anonymt, hvis I vil. spaltepladsen her er således kun det, der danner rammerne for debatten. Det er jer, der driver den.

Er det ikke det, vi gør? Så altså: Den her føljeton kan kun leve, hvis I leger med i kommentarfeltet. Ja?

Jeg kan starte med et klassisk “Jeg er gift og har børn” spørgsmål. Jeg skal da i hvert fald være den første til at sige, at det er et emne, jeg ofte har hørt mine veninder og jeg debattere. I hvert fald de der også er indehaver af både mand og børn! Måske I kan genkende det? Så nu kunne jeg mega godt tænke mig at høre JERES holdning til følgende 😉

HERE IT GOES:

Hvor ofte har I sex med jeres partner? Er det MERE eller MINDRE, end før I fik børn? Og hvorfor tror I, at det er sådan?

Husk at I bare kan svare anonymt i kommentarfeltet.

Det her er jo lidt som at give en high-five til én, og så håbe at vedkommende returnerer den, ha ha! Jeg håber, at I har lyst til at lege med! Både som det kyndige og kloge panel i kommentarfeltet, hvor I kan komme med jeres besyv og eventuelt ved at sende nogle beskeder/spørgsmål/dilemmaer i min retning? Enten som privat besked på min Instagram profil @lillemorblog eller som mail på lillemorblog@gmail.com.

Jeg er mega spændt!

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

133 Kommentarer

 • Reply
  Totalt udtørret :-D
  17. maj 2020 at 19:55

  Prøv med mere eller mindre end før vi flyttede sammen. 😀 Svaret er mindre. Som i… Altså vi har da haft sex mindst to gange det sidste år. Tror jeg nok.

  • Reply
   JoSefine
   17. maj 2020 at 21:33

   Her er sex tid en prioritet, man skulle nødigt ende med hudsult og seksuelfrustration.. Vi har fortsat ligeså meget, som før vi blev forældre. Vi prioritere det blot ligeså snart tiden er dertil.. ?? Og nu skal det ikke lyde som om man er sexgal og har sex hver dag ligeså snart man har bare to min.. 😉 for sådan er det slet ik.. mener sådan vel … 1-5 gange om ugen ? tror desværre af mange er trætte, sure og stresset og glemmer kærligheden fremfor at hakke på hinanden alt for ofte og at mange prioritere sex fra som det første ….:(

   • Reply
    JoSefine
    17. maj 2020 at 21:36

    Her er sex tid en prioritet, man skulle nødigt ende med hudsult og seksuelfrustration.. Vi har fortsat ligeså meget, som før vi blev forældre. Vi prioritere det blot ligeså snart tiden er dertil.. ?? Og nu skal det ikke lyde som om man er sexgal og har sex hver dag ligeså snart man har bare to min.. ? for sådan er det slet ik.. mener sådan vel … 1-5 gange om ugen ? tror desværre af mange er trætte, sure og stresset og glemmer kærligheden fremfor at hakke på hinanden alt for ofte og at mange prioritere sex fra som det første ….:(

 • Reply
  Benedikte
  17. maj 2020 at 20:03

  Fedt du tager emnet op! Jeg er også.møjnysgerrig, så må hellere selv bidrage.
  Og her er svaret nej. Ikke i nærheden af at have sex lige sp ofte som før vi f IK vores søn for 1,5 år siden. Jeg skal hvis være “heldig” hvis vi har sex 2 gange på en måned. Her er det mig der savner det, og manden der ikke orker.
  Det skal jo altid gerne være sådan sterreotypt at det er manden der er needy og kvinden der ikke orker eller har “hovedpine”. Det er fuldstændig modsat her. Så den problematik kunne evt være et emne til en ny tråd?
  Jeg forstår godt vi ikke har helt så meget sex som før, og mit eget behov er nok også faldet i takt med søvnmangel og mindre “voksen tid” men helt at acceptere at vi ikke skal bare lidt op i kadance, det vil jeg altså ikke ?

  • Reply
   Christina
   17. maj 2020 at 20:38

   Jeg kender fuldt ud din problemstilling. Efter vi fik vores datter er vores sexliv også dalet og ligesom hos dig, er min kæreste ikke særlig berørt af det men det påvirker mig. Jeg har dog været enormt frustreret og følt mig helt vildt usexet, for hvorfor ville han ikke hele tiden ligesom alle andre mænd? Så jeg er helt enig, det kunne være et rigtig godt emne at tage op

   • Reply
    S
    8. september 2020 at 21:02

    Efter jeg har født har jeg fundet min krop. Inden var jeg nærmest for stram og sex gjorde hurtigt ondt. Så vi har meget mere sex nu og meget bedre sex også?

  • Reply
   Sex er sundt ;)
   17. maj 2020 at 21:48

   Vi har sex ca 5-6 gange om ugen. Fordi vi begge er meget glade for sex og prioritere det. Min lyst(behov) er vokset meget efter jeg fødte min datter for 4 år siden 🙂

  • Reply
   Ck
   18. maj 2020 at 20:47

   Fuldstændig det samme her.. mit behov er langt større end min mands! Vi har ca sex 1 gang om mdr. og det er alt for lidt for mig:(

   • Reply
    L
    18. maj 2020 at 21:18

    Her startede det før graviditeten, vi har været i parterapi med henblik på at løse det. Under graviditet kunne han ikke, nu med babys ankomst ser han fortsat ikke sin manglende lyst som et problem- og jeg kæmper virkelig med at være i det! Fuldt forståeligt at der er et barn osv., men jeg forstår ikke, han kan hvile så meget i, at han slet ikke har lyst til sex (hverken med mig eller sig selv?!) Jeg savner virkelig den nærvær, som sex giver! Og at føle mig begæret! Det er så svært at være i, særligt når manden ikke deler holdningen til det er et problem…

    • Reply
     Benedikte
     20. maj 2020 at 9:31

     Vi har overvejet Parterapi af samme årsag. Havde i noget positiv effekt af det?

     • L
      27. maj 2020 at 20:29

      Ja meget! Desværre startede vi først op, da jeg var gravid, og vi afventer pt tid og overskud til at tage det op igen!
      Vi kom enormt tæt på hinanden intimt og fik en større forståelse for hver især! Og jeg fik mere ro på i forholdet til hans manglende sexlyst, det hjalp så meget på mit selvbillede og så jeg ikke længere gav/giver ham dårlig samvittighed over manglende lyst (selvom jeg da helst fortsat så, at han bare ville rive mig rundt dagligt 🙂 )

 • Reply
  Anette
  17. maj 2020 at 20:03

  Helt klart mindre. Med små børn i hjemmet er der nok, hos nogen, mindre overskud og så bliver sex nedprioriteret.

 • Reply
  Michelle
  17. maj 2020 at 20:09

  HIGHFIVE TILBAGE❤️

  Uha det er vææææsentligt mindre. Og endnu mindre efter barn nr. 2. Faktisk kan der gå så længe imellem, at vi ikk kan huske, hvornår det sidst skete ???‍♀️

  Og det er dumt – for jo længere der går, des mere snerre vi af hinanden.

  Forleden havde min kæreste en dårlig drøm. Han drømte, at jeg fik fra ham og at jeg i den forbindelse sagde “ja hvorfor tror du vi ikk har sex? Det er da fordi jeg har en anden” .. av den ramte. Godt det bare var en drøm. Om aftenen tog jeg tyren ved hornene og fik genoptaget det der sexliv som var forsvundet mellem to børn. Og sørme om jeg ikke tog initiativ aftenen efter igen. Og så kunne vi ellers grine og smile over, at vi, for første gang siden vores 1 årige yngstebarn blev lavet, havde sex to dage i streg.

  Ja. Sikke et sexliv. Et sexliv som drukner i hverdag, børn og trætte forældre. Heldigvis drukner kærtegn og kys ikke. Så dem lever vi på i de tørre tider ❤️

  Jeg har med mig selv besluttet at “hive mig op” til at gøre der hver dag i næste uge. Jeg ved ikke om det lykkes, men jeg ved, at jo mere vi har sex, des mere sexlyst har jeg. Så det er vejen frem!

  • Reply
   Anonym H
   17. maj 2020 at 20:14

   Helt klart mindre!
   Måske endda for lidt. Men når dagen er omme og barnet er puttet, så er jeg personligt drænet. Kæresten påpeger det engang imellem, og det irritere mig faktisk. Vi kan nemt være nede på 2-3 gange i måneden, så min irritation skyldtes måske også lidt skyldfølelse?

  • Reply
   Maria
   17. maj 2020 at 20:37

   Meget mindre end før børn ? Det er svært at “nå”, når der er to små børn (på 3 og 6), og manden har skiftende arbejdstider (jeg har sgu ikke lyst til sex kl 23.30 på hverdage! Der vil jeg sove -tak!). På en god måned har vi sex 1-2 gange. Når jeg når menstruationen, kigger vi på hinanden med et indforstået (om men lettere frustreret) nik og konstaterer tørt om, om det har været en god måned (1 gang sex) eller en dårlig måned (0 gange sex)! Bliver ved at tænke, at “det bliver forhåbentlig bedre på et tidspunkt” ?

 • Reply
  Maja
  17. maj 2020 at 20:09

  Helt sikkert mindre ?

 • Reply
  Kasia
  17. maj 2020 at 20:09

  Først og fremmest; Mega fedt emne du tager op, da der bare ikke må være et tabu!
  Så derfor vil jeg godt ligge ud med at svare. To gange om ugen i gennemsnit. Vi har kendt hinanden i 17 år og har to børn på 5 og næsten 2 år Vi har faktisk mere sex nu end inden vi fik den store. Jeg ved at det skyldes at jeg i høj grad insisterer på at vi skal være mere end “bare” forældre. Vi er venner, partnere, kærester, mand og kone og ikke mindst elskere. Jeg havde en enorm frygt for ar vi ville glemme hinanden når der først kom børn (længe ønsket og ventet). Derfor besluttede jeg mig hurtigt for at der skulle gøres en indsats og det har virket indtil nu. Min mand er dog også klar over at jeg ikke kan eksistere i et forhold uden sex. Og ja jeg giver også kærligt ud når jeg har mens, det giver i den grad pote bagefter.

  • Reply
   Louise
   18. maj 2020 at 5:39

   Det er et enormt vigtigt emne, så tak for at bringe på banen!
   Jeg har været sammen med min mand i snart 14 år og vi har 2 børn(7 og 10). Sexlysten er noget vi prioriterer, men også noget vi italesætter, hvis den ikke er der… Som f.eks.: “Jeg har lyst til at have lyst, men forældremødet var bare ikke lige det rette forspil”. Det er jo heller ikke lige til med en quicky i køkkenet, mens vi venter på maden, nu hvor børnene er her… Og det er nok faktisk det der begrænser os, og gør den store forskel fra dengang til nu. Det er ikke muligt at være spontan, som før børn, så det skal planlægges lidt mere – vi har f.eks. tirsdag, som “vores dag”, da onsdag var lidt brugt?
   Vi har nu sex ca. 3-5 gange om ugen, hvor det før børn var mere omkring 6-13 gange?

 • Reply
  Anonym
  17. maj 2020 at 20:11

  Vi knalder en gang om måneden – faktisk er det nok sjældnere. Jeg føler, jeg får nok fysisk bekræftelse (kan man kalde det det?) af mine børn (3, 6, 14), og har simpelthen ikke lyst.
  Det går min mand meget på. Så vi forsøger at tale om det og finde hinanden igen. Faktisk har vi knaldet to gange den her uge, og jeg har så sent som i dag givet ham oralsex for første gang i 4-5 år, tror jeg (det var jo slet ikke så slemt ;-)).
  Vi havde et vildt sexliv tidligere. Men morkrop, hæmorider (inkl. operation, der ikke rigtig hjalp på dem) og børn omkring en dag og nat smadrede min lyst.

  • Reply
   Lene
   18. maj 2020 at 20:53

   Har du prøvet elastikker ift de hæmorider? Det hjalp satme på mine??

 • Reply
  Cille
  17. maj 2020 at 20:11

  Vi er ikke gift, men har dog været kærester i 10,5 år.
  Hos os var det mindre de første par år.
  Men nu hvor ungerne er blevet større, så er der faktisk mere gang i lagnerne end da vi var unge og ny forelskede. ??

  Vi havde en snak for et par år siden om hvad vi hver især gerne ville have ud af sex med hinanden og har så siden da arbejdet på at opfylde de ønsker vi hver især havde.

 • Reply
  Melissa C.
  17. maj 2020 at 20:12

  MEGET mindre ?? Med 2 små børn er det faktisk endnu ikke blevet noget som helst i nærheden af før børnefamilielivet..

 • Reply
  Louise
  17. maj 2020 at 20:14

  Det samme eller faktisk mere. Helt bevidst for vi vil gerne have en lillebror/-søster?❤️

  • Reply
   Fru C
   17. maj 2020 at 21:40

   Her vil jeg sige det er nogen gange det samme andre gange mindre – kører lidt op og ned. Ny har jeg os været nede med stress – det ødelægger lidt sexlivet. Men er jo lidt trætte når dagen er omme og er bare ik så meget til en quickie mens drengene ser tv i stuen og satse på ikke st blive opdaget…
   Min mand vil da gerne mere men hjemme hos os er det mig der er de trætte. Men til gengæld elsker jeg at min mand efter 13 år og 2 børn stadig lige kommer løbende for at få et ekstra kik på min nøgne krop eller bare bryster når jeg har været i bad ??

  • Reply
   M
   17. maj 2020 at 22:01

   Mindre end før børn, men tror en 2 – 3 gange om ugen ca. Og så er der jo altid gode og dårlig periode. Her hjemme, er det manden der har mere lyst end mig. Hvis det stod til ham, var det hver dag ? jeg kan godt vente en uges tid, så vi prøver at finde en mellem ting.

 • Reply
  Julie
  17. maj 2020 at 20:15

  Inden barn 1-3 gange om dagen. De første 11 mdr efter barn. Var der nul sex, kun blowjob, gav jeg ham, skulle ikk nyde noget om at få noget op. Så startede vi langsomt op i juleferien, hun er fra januar. Og de første par mdr 1-2 gange om ugen. Siden har vi haft sex, næsten hver dag. Vores barn er nu 6 år.

 • Reply
  Anonym
  17. maj 2020 at 20:15

  Nu smider jeg lige en bombe…
  Fra jeg blev gravid med den første gik der næsten 2,5 år før vi havde sex igen…
  Hvorfor?? Jeg ved det faktisk ikke…
  Men det var svært at komme igang igen, men da vi så endelig kom igang var det skøøøønt. Kort efter blev jeg jo så gravid med nummer 2.
  Vi kom hurtigere igang igen efter fødsel nummer 2. Og har da perioder uden så meget sex, men sådan i gennemsnit har vi sex 1-2 gange om ugen.
  For et par år siden havde vi lige en kæmpe krise i forholdet og i månederne op til krisen peakede, havde vi oftere sex end vi normalt ville have.
  Nu kører det bare på skinner og vi har aldrig haft bedre sex end vi har nu, heller ikke før vi fik børn…
  (Den store er 10 og den lille er 7)

 • Reply
  Hanne olsen
  17. maj 2020 at 20:16

  Nu har jeg voksne børn.. men da de var små var det helt klart mindre… men efter de flyttede hjemmefra, kom der gang i sagerne igen…

 • Reply
  Donald Trump
  17. maj 2020 at 20:16

  Mindre. Både pga øget træthed om aftenen og så er jeg sgu bare kørt død i sex efter 3 års fertilitet problemer. ? Vi er dog stille og roligt på vej tilbage om track. Men det bliver aldrig som før vi fik børn.

 • Reply
  Melanie
  17. maj 2020 at 20:16

  Vi har 3 børn, på 8, 2 og 1. Bi har sex lige så hyppigt som før de sidste 2 børn kom til ? dog bliver det ofte på rutinen (som er dejligt – faste pladser – begge ved hvad de skal ??) og der er så plads til de lidt mere hotte og eksperimenterende sager på mærkedage ??
  Jeg tror det sker på den måde fordi vi kender hinanden så godt nu og ved hvad der tilfredsstiller hinanden.

  • Reply
   C
   17. maj 2020 at 20:22

   2-4 gange om måneden. Før børn var det nok det 2-3 gange så meget.
   Og altså jeg tror bare vi er så mega trætte hele tiden nu…?!
   Stod det til mig var det i hvert fald hver anden dag, men det er min mand der ikke “oooorker det”
   – Vil lige sige at det altså ikke er fordi det er noget hverken tidskrævende eller avanceret sex vi dyrker. Men sådan har han alle dage været, også før vi fik børn…

  • Reply
   CSA
   17. maj 2020 at 20:47

   Uh, godt emne. Vi har et barn i midten, så er bare ikke så nemt, men på en god måned hvor der ikke er for meget stress kan det godt blive til 4-5 gange, på en dårlig kun en enkelt gang. Min lyst er klart også størst ved ægløsning?

 • Reply
  Jannie
  17. maj 2020 at 20:19

  Mindre sex efter børn.
  Men jeg er så én af dem med nu store børn – eller i hvert fald børn som sover natten igennem. De er 8 og 9 år nu og vi har sex nogenlunde regelmæssigt igen.
  Vi har altid haft sex i de dage, hvor jeg har ægløsning – jeg aner ikke hvorfor, men efter jeg har fået børn, er jeg så vanvittigt tændt i de dage hvor jeg har ægløsning, er det mon en ting hos kvinder eller er det bare mig?
  Men nu hvor arvingerne er blevet ældre har vi også sex i andre uger ??
  Måske 1-2 gange i ugen, men vi kan også sagtens springe en uge over, men så bliver det også italesat.
  Highfive fra mig

  • Reply
   Maria
   3. juni 2020 at 21:05

   Det er ikke bare dig. Sådan har jeg det også, lige fra menstruationen er igang og frem til ægløsning har jeg lyst. Resten af måneden absolut ikke. Så vi har lige en god uge, hvor vi har meget sex og så to uger, hvor der sjældent sker noget og så en uge med mens. Jeg synes det er voldsomt så styrende mine hormoner er lige pludselig. Det er altafgørende for om vi har sex eller ej. Og vi skal i øvrigt ikke have flere børn 🙂

 • Reply
  P
  17. maj 2020 at 20:20

  Mega godt emne!!
  Bidrager gerne!
  Det er et SÅÅÅ TABUBELAGT emne!
  Vi havde sex præcis 13 måneder og 13 dage efter vores datters fødsel.

  Stik den ?

 • Reply
  Rikke
  17. maj 2020 at 20:21

  Da jeg boede med faren til mine børn var det klart mindre. Jeg kunne ik ha de berøringer da drengene var så. Det blev bedre med tiden.
  Jeg er så meget med på følgetonen, jeg har godt nok ikke børn med min mand men håber at bidrage og få spørgsmål sneget ind alligevel.

 • Reply
  Anne
  17. maj 2020 at 20:22

  Meget mere! Mindst hver anden dag og gerne hver dag ? Jeg er meget mere bevidst om, hvad jeg har lyst til og er ikke så genert, som da jeg var yngre. Sex, intimitet og kærlighed er vigtigt i vores ægteskab.
  PS – kører 22. år med samme partner ?

  • Reply
   Anonym
   17. maj 2020 at 20:52

   Hejsa.
   Jeg er gift med min man igennem 20 år, men to børn på 13 og 15. Dem fik vi ca. efter 4-5 års kæresteri ? de første år kunne vi ha sex flere gange om dagen. Da vi fik børn, aftalte vi at komme hurtigt igang og mindst sex hver anden dag… det har vi holdt lige siden.

 • Reply
  Isabella Olivia
  17. maj 2020 at 20:23

  Hahaha mindre!! Fødte lillebror for en måned siden, så det bliver et kæmpe nej tak herfra! ?

 • Reply
  R
  17. maj 2020 at 20:27

  Mindre! Men mere nu et for et år side… faktisk nok mere i år end sidste år sammenlagt ?

 • Reply
  Natacha
  17. maj 2020 at 20:34

  Som udgangspunkt har vores mængde af sex intet med børn at gøre, men alt med manden. Som en skriver tidligere burde et emne være mænds manglende lyst. Har også meget mere lyst og har altid haft det, end hvad det bliver til. Yngste barnet er 2 mdr og de gange det er blevet til er slet ikke nok for mig. Har også været den part, der har presset på efter fødslen. Vi har dog meget perioder med enten lidt eller noget mere sex så vil nok lande gennemsnitligt på sex samme mængde gange som før vsrn

 • Reply
  Anonym
  17. maj 2020 at 20:36

  Vi har ikke børn, mennud fra kommentarerne er vi allerede på niveau med fok der har børn. Vi har været sammen 8 år, min mand arbejder meget og siden jeg stoppede med prævention i december har han nærmest holdt sig væk, da han ikke føler sig klar til børn, men var okay med at vi ikke beskyttede os… Dilemma? Svært at holde gnisten oppe?
  … Jo en lille smule

 • Reply
  Birgitte
  17. maj 2020 at 20:39

  Mindre end før kiddos, men stadigvæk fuld tilfredsstillebde for os begge. Gerne 1-3 gange om ugen. Her er det mig, der oftest tager initiativ og giver små hints. Jeg er efter barn nr 2 blevet meget mere opmærksom på min krop og er enormt tændt lige op til ægløsning. Det anede jeg ikke før ?

 • Reply
  ?
  17. maj 2020 at 20:40

  Da vi var nyforelsket hele tiden.
  Før børn og nu 2-3 gange i ugen. Dog savner jeg stadigvæk dengang mindste manden sov middagslur på 3-4 timer ☺️ (Han er nu 5 år)
  Nu skal vi være lidt mere opfindsomme, hvis det skal foregå midt på dagen, hvor vi begge er “friske”

  • Reply
   Sulejma
   18. maj 2020 at 21:11

   Vi har egentlig altid haft okay meget sex tænker jeg. (Været sammen siden vi var bare 16 år) Det har været meget vigtigt for vores samhørighed.
   Der var liiiidt lavvande efter fødslen af vores første barn. Jeg priorterede det bare ikke og det var ikke så godt. Men efter nr. 2 kom, skal jeg da lige love for at lysten kom igen for fuld skrue lige med det samme og det har vi dyrket til stor glæde for os begge.
   Nu er ungerne 15 og 18 år og vi har fortsat sex 3-5 gange om uge.

 • Reply
  A
  17. maj 2020 at 20:40

  Helt klart mindre end før børn.
  Det kan tælles på én hånd, hvor mange gange vi har haft sex i 2020, og det er simpelthen fordi jeg ikke har lyst.

  • Reply
   V
   18. maj 2020 at 6:11

   Skal jeg være ærlig. Så tror jeg faktisk at det lige pt er oftere end inden barnet, som er fra August 2019. Vi skulle lige igang og der gik nogle måneder, men altså her i 2020, har vi et bedre sexliv end vi har haft længe.
   Jeg føler mig mere in tune med min krop end før min graviditet. Inden havde jeg stadig nogle traumer som sad fast i mig, som gjorde at vi havde været nødt til at have alle mulige restriktioner og jeg følte mig næsten aldrig tændt, men graviditeten og fødslen har nærmest sat mig fri. Dermed ikke sagt at vi knepper som crazy, men jeg vil sige at vi har sex 2 eller flere gange hver uge. Det hjælper også at vi er blevet gode til at sige, st sex er mere end PIV. Måske er der også en sammenhæng med at jeg har skiftet præventionsmiddel, i mange år var jeg på p-piller, men nu her efter min graviditet er jeg på spiral. I månederne mellem p-piller og graviditet var vores sexliv også bedre, men ikke som nu. ✌️

 • Reply
  Kaya
  17. maj 2020 at 20:40

  Vi har altid elsket sex, da vi fik lillebror indgik vi en aftale om daglig sex. Det lyder virkelig af meget efter en fødsel, men som meget andet skal man lære det igen efter en fødsel. Og man kommer bedst tilbage i gamet ved at gøre det ofte ?
  Vi har ikke daglig sex mere, lillebror bliver 2 omlidt, men 3-4 gange i ugen har vi ihvertfald ☺️

 • Reply
  Annica
  17. maj 2020 at 20:51

  Vi har lige haft sex forleden for første gang i 2 måneder. Måske 3. Har faktisk ikke styr på det længere.
  Vores datter er 11 måneder.
  Vi har begge 2 virkelig gode intentioner om at gøre det oftere…. Men vi er bare så forbandede trætte ? Vi er dog begge fortrøstningsfulde omkring at det nok kommer igen… Måske det også bliver lidt nemmere når hun sover hos sig selv? Undskyldninger er der nok af ?lige nu vinder trætheden og sofaen.

 • Reply
  Bum bum
  17. maj 2020 at 20:51

  Med 3 børn har det svunget meget. Efter vores første barn tog det os lang tid at komme igang og måske kom vi aldrig ringe igang før end jeg blev gravid med nr 2. Da han kom til verden gik det helt i stå og det tog år at komme igang igen og finde hinanden. Efter nr 3 som nu er 2 år har vi meget lettere fundet hinanden og dyrker nok mere sex end vi hidtil har gjort.

 • Reply
  Anne Kathrine
  17. maj 2020 at 20:53

  Meget mindre… Faktisk, har vi kun haft sex 2 gange siden DK blev lukket ned og det var lige i starten ? Her hjemme er det mig der holder igen. Jeg har simpelthen ikke behov for mere berøring/nærhed end mine to børn giver mig lige nu. Egoistisk, tja, udmattet, tja, træt, tja… Der er mange ting der spiller ind. Men, jeg har faktisk besluttet at jeg skal tage mig lidt sammen og få gang i vores sexliv igen. Vi skal huske at være mand og kone også, ikke kun forældre. Så TAK for reminderen Lillemor, den havde jeg brug for ? Kæmpe high-five herfra ?

 • Reply
  Anonym
  17. maj 2020 at 20:53

  Det var dalende efter 4 børn, men der skete noget med hormonerne da jeg blev 40, og nu har vi sex 2-3 gange i ugen? så når man rammer 40, så sker der noget på lagnerne igen?

  • Reply
   Janne
   18. maj 2020 at 15:32

   Jeg bliver40 til sommer – så nu glæder jeg mig til min fødselsdag ?

 • Reply
  Mor til 2
  17. maj 2020 at 20:55

  Er gift. Børn på 3 år og 3mdr.
  Efter første barn var det svært at komme igang igen. Jeg havde MANGE smærter både under og efter. Her efter barn nr. 2 har jeg slet ikke samme smærter og sex er dejligt, Men jeg har INGEN sexlyst. Min mand har altid haft større behov en mig, men nu er det helt galt. Han spørg/ligger op til det flere gange i ugen og jeg kæmper med om jeg skal sige ja og gøre det for hans skyld, eller lytte til min egen lyst og sige nej. ?‍♀️?

  Så her er svaret meget mindre en før børn.
  Før børn var det nok gennemsnitligt 2-3 gange i ugen. Efter første barn 1-2 gange i måneden. Og nu er vi nok ca. på 1 gang i ugen.

 • Reply
  Musen
  17. maj 2020 at 20:56

  Vi har været sammen i over 20 år, og vi har to store børn.
  Et af vores børn har det ikke så nemt, og sover inde hos os på en madras om natten, og har gjort det altid.
  Derfor har vi ikke lige haft så store “muligheder”, men har haft sex, når muligheden bød sig. Der kan gå lang tid imellem, og job/hverdag tærer også på energien.
  Vi elsker hinanden højt, og har altid haft en meget “flirtende” måde at være sammen på, hvilket indebærer små klaps, kys og seksuel berøring, og dette er med til at holde følelsen af nærhed i live i de rigtig travle perioder, hvor sex ikke står højest på dagsordnen.
  Jeg har en klar følelse af, at “vores tid nok skal komme igen”, når børnene flytter hjemmefra, for vi hviler i vores forhold, og kærligheden er stor.

  • Reply
   T
   18. maj 2020 at 17:20

   Før barn (som er 1,5 år nu) havde vi nok sex mindst én gang om dagen. Efter – én gang i måneden, nogle gange to. Grunden er helt klart manglende energi og overskud når datteren er puttet. Samtidig er der ikke meget intimitet generelt.

 • Reply
  K
  17. maj 2020 at 20:58

  Meget mindre end før barn..
  Før vi fik vores første barn var det helt sikker mig der havde det største behov, men efter barn er det omvendt.
  Min kæreste vil gerne og savner noget fysisk kontakt, men jeg har slet ikke lyst – mest af alt fordi jeg ikke tænder på ham mere. Tror kun vi haft sex 1 gang i år…

  • Reply
   K
   18. maj 2020 at 7:30

   Uhh meget mindre end før vores fem børn. Lysten er der heldigvis, og synes faktisk det var nemmere da børnene var små end nu hvor den store er teenager (og ikke går i seng før os). Men synes tilgengæld vores sex er blevet bedre med tiden, så før børn var det kvantitet, hvor kvaliteten nu er bedre.

 • Reply
  Troede jeg var alene
  17. maj 2020 at 21:00

  Her er det simpelthen alt for lidt!! Men det er ikke fordi min kæreste ikke har lyst, her er det simpelthen min lyst der er helt slukket! Har lovet mig selv at det skal igang igen, men jeg skal godt nok tage mig selv kraftigt i kraven for at det bliver til 2 gange om måneden!! Jeg tænker at al min kærlighed går til børnene i løbet af dagen…! Når man bare sidder i hver sin ende af sofaen om aftenen uden at røre ved hinanden og så går i seng og manden forventer at nu er man bare klar, så blir jeg simpelthen også lidt træt ? jeg burde jo selv lægge op til noget, meeeen lige meget hvor meget jeg i løbet af dagen forsøger at overbevise mig selv om at i aften skal det være så blir det bare til nul og niks når først dagens opgaver er overstået! Rart at læse at man ikke er den eneste!!! ??

 • Reply
  Anonym
  17. maj 2020 at 21:10

  Vi er begge skilt og har bragt 4 børn sammen i 3.,5.,7. Og 9. klasse. Vi har efter min mening alt for lidt sex. Måske 2-3 gange om måneden. Men min mand har ikke appetit på mere.

 • Reply
  MormedstortM
  17. maj 2020 at 21:11

  Jeg tilslutter mig en anden kommentar omkring dét med at give al’ sin kærlighed til børnene. Manden bliver simpelthen “glemt”/nedprioriteret. Og det er jo egentlig ikke okay…. men… jeg føler lidt, at det dér med sex bliver endnu en “opgave”
  om at være der for nogen. Nu har jeg hoppet og sprunget for ungerne hele dagen, og så
  skal jeg gudhjælpemig også hoppe og springe for manden, når jeg ENDELIG har lagt mig og bare gerne vil slappe helt af. Det må simpelthen være trætheden der spiller ind her. Ja, og så må vi jo konstatere, at min mand umiddelbart ikke er ligeså
  træt som mig ? håber lysten vender tilbage. Indtil da forsøger jeg at give mig hen 1 max 2 gange om mdr. ?

  • Reply
   Janne
   18. maj 2020 at 20:42

   Dét der er som jeg kunne have skrevet det. Dejligt ikke at være den eneste ?

 • Reply
  Louise
  17. maj 2020 at 21:12

  Puha! Synes ikke vi har noget “normalt” eller gennemsnitligt..
  Vil sige mindst en gang om måneden – nogle gange op til 2 gange om ugen, men det er på en måde i perioder ??‍♀️ Er det mere eller mindre end før vi fik børn? Måske ca. det samme? Det kører virkelig meget op og ned – der er tørkeperioder, hvor det virker til jeg aldrig får lyst igen, og skal tvinge mig selv til at gøre noget ved det. Min stakkels mand bliver så frustreret – ham vil gerne have sex 2 x om dagen hver evig eneste dag, hvis det stod til ham. Og jo længere tid der går, jo mere nærgående bliver han, og det giver mig endnu mindre lyst. Når presset og forventningerne forsvinder har jeg mere lyst. Jeg får dårlig samvittighed, når jeg afviser ham, og det giver mindre lyst ? Men så kommer vi ind i en god periode og så går den dårlige samvittighed væk indtil næste gang der bliver tørke ??‍♀️

 • Reply
  Handimor
  17. maj 2020 at 21:13

  Mindre. Klart mindre. Vi har 3 børn. 2 er handicappet. De 2 med handicap er meget, meget afhængige af deres mor (mig!!) Og klæber sig op af mig hele dagen. Når der endelig er ro om aftenen har jeg slet ikke overskud til mere berøring.
  Er der feks weekend og min mand lægger op til noget i løbet af dagen hvis alle unger på mirakuløs vis er optaget af noget andet på samme tid, kan jeg slet ikke mande mig op. Jeg trænger bare til alene tid i sådan en situation. Men altså – vi knalder vel 1 gang pr uge i snit tror jeg. Mindre tror jeg på sigt ville føre til skilsmisse fordi vi kommer for langt fra hinanden.

 • Reply
  Anonym
  17. maj 2020 at 21:17

  Vi har 2 børn – en på 4 og en på 1,5 år. Vi har endnu ikke haft sex siden nummer to kom. Vi har prøvet en del gange, men er blevet “afbrudt”. Det svinger med hvordan jeg tænker om det. Der er dage hvor jeg tænker det nok skal gå. Vi nusser, kysser osv. Andre dage tvivler jeg på om det nogensinde kommer tilbage.

 • Reply
  Anonym
  17. maj 2020 at 21:18

  Vi har sex i gennemsnit 1 gang om ugen. De sidste 24 timer 3 gange! Det er nok en rekord for os, men sex bliver bare bedre og bedre med min mand fordi vi bliver bedre oh bedre sammen? Nu 3 børn inde i ægteskabet. Men jeg synes ofte der er for lidt fokus på at kvinden har mest lyst! Så den vil jeg da lige bringe med på bordet.! God søndag 🙂

 • Reply
  Sisse
  17. maj 2020 at 21:19

  Nu er min yngste, ud af tre børn,
  11år. Men vi har sex minimum 4 gange om ugen. Men sådan var det ikke da de var mindre børnene. Så vil vare sige, det bliver helt klart bedre pg godt, jo ældre børnene bliver

 • Reply
  Sex er vigtig
  17. maj 2020 at 21:21

  Med mine børns far havde jeg sex 5-7 gange om året de sidste år af vores ægteskab. Med min nye kæreste har vi set 6-10 gange om ugen, vi bor sammen med vores fælles 4 børn på 11, 8, 6 og 2 år. Vi har fundet ud af at hvis der går mere end 2 dage mellem vi har sex, bliver vi nemt uvenner.

 • Reply
  Steph
  17. maj 2020 at 21:22

  Vi er forældre til 2 stk. pigebørn. Vi har ligeså meget (eller måske mere?) sex end før børn. Jeg blev gravid, da vi havde været kærester i kun 3 måneder (ups ??‍♀️). Det er 6 år siden i år. Men at se ham med vores piger og måden han er far på, gør ham bare mere og mere sexet som tiden går. Vi har også valgt at prioritere hinanden og vores forhold igennem tiden, så vi ikke glemte hinanden mellem prutbleer og ulvetimer. Vi hjælper hinanden med at sige pyt og komme videre. Det, som har ændret sig mest i vores sexliv efter vi har fået børn er nok, at det ikke foregår så meget i dobbeltsengen mere ?

 • Reply
  Helle Klitgaard
  17. maj 2020 at 21:23

  Jeg er 57 år, så mine børn er flyttet hjemmefra forlængst. Vi har sex mindst en gang om ugen, det har vi altid haft, lige med undtagelse af de første par uger efter fødslen. Sex er ikke kun for min mands skyld, jeg kan ikke undvære det, et godt og tilfredsstillende sexliv er grundstenen i vores samliv, hvis man elsker hinanden, rører ved hinanden, og har lyst til hinanden, bliver alt meget nemmere … jeg kan stadig få kriller i maven og lyst til min mand, når jeg ser ham, og vi har været kærester i snart 40 år. Livet er dejligt.

 • Reply
  Eva
  17. maj 2020 at 21:28

  Helt sikkert mindre, med 3 små børn (0, 2 og 4år) er vi trætte når de er puttet.
  Efter hvert barn er kommet har der været en laaang periode, hvor det sker meget sjældent, men så stiger det ligesom lidt når overskudet og søvnen vender tilbage.
  Vi har en regel om “ingen sex efter 21” og det fungerer ret godt, så kan vi knalde tidligt og få vores søvn? så kodeordet for “lad os knalde” er herhjemme “lad os gå tidligt i seng” ?

 • Reply
  Christina
  17. maj 2020 at 21:36

  Uha.
  Vi har to børn, 9 og 13 år og min mand og jeg har været gift i 6 år til sommer. Vi havde sex som vilde kaniner i starten af vores forhold dvs at vi sagtens kunne gøre det en gang om dagen ? Så gik det fra 1 gang om ugen, efter første barn men da jeg var gravid med nummer 2 var jeg desværre sengeliggende da jeg intet kunne foretage mig ? Efter nummer to og jeg var helet der nede, blev det så til en gang hver 14 dag.
  For ca tre år siden, mistede jeg fuldstændig lysten til sex pga stress så der havde vi ikke sex i et halv års tid men efter det så ca 1 gang om ugen, den var fast. Den dag idag, har vi sex når “tiden tillader”, min mand arbejder fra 6/7 om morgen og til 16/17 tiden pga cornoa og jeg har aftenarbejde og kommer hjem træt selvom det er på nedsat tid, jeg arbejder. Weekenderne bliver brugt med børnene og os som i en familie. Sidst vi havde sex, var faktisk i påsken men nu er der jo snart et par dage fri igen ( Torsdag og Fredag ) og så har jeg da en lille idé om at forføre ham ? Heldigvis er vi rigtige gode til at nyde hinanden, når det er og vi er desuden rigtige gode til at have lange samtaler, og det er nu også vigtigt i et godt ægteskab, er vi enige om ?

 • Reply
  Mette Schjørmann
  17. maj 2020 at 21:37

  Barn men ingen mand (så hvis os med imaginære mænd må deltage…;-)
  Sex er dalet men mest grundet Corona-land som har indført nødvendige og restriktiv paskontrol, lukket swinger-klubben og indført 2-meters-regel i single-land.
  – Nå spøg til side… Mindre fordi jeg er alene-mor 24/7 med et 37-timers job. Så den manglende “alene-tid” i et par timer dagligt udfordrer sex-balancen. Jeg tænker når Mini-Me bliver til Teen-Me, så vender bøtten med en del mere “alene-tid”. Jeg ser frem til en fribillet ad libitum i karrusellen eller en fremtid som konverteret til Nonne. Gud bevare Danmark og tak for endnu et godt oplæg i surdejs-miljøet??

 • Reply
  Mama Coco
  17. maj 2020 at 21:42

  Øj, jeg bliver helt “glad” for at læse kommentarerne. Jeg har dog ikke været igennem dem alle…
  Men her er der lavvande i sexpuljen og det er mest mig der er sløv i optrækket. Jeg synes man giver så meget til børnene af opmærksomhed og nærvær osv i løbet af dagen, så jeg har brug for min krop alene når de endelig sover.
  Min mand synes vi har for lidt sex og det har vi også, så håber det bliver bedre med tiden som børnene bliver ældre.
  Det er kun ca hver 2.-3.uge.

 • Reply
  H
  17. maj 2020 at 21:46

  Jeg er med på den, hvor kvinden klart har mest lyst. Min kæreste har aldrig haft lige så stort et behov for sex som mig.
  Vi havde mere sex, inden vi fik vores datter på nu 7 år – dog stadig ikke nok 😉
  I dag knalder vi ca en gang om måneden, men der bliver længere og længere imellem, føler jeg.
  Jeg tager ikke rigtig selv initiativ længere, da jeg synes, at det blev frustrerende og hårdt med afvisning på afvisning.
  Stod det til mig, knaldede vi flere gange om ugen.

 • Reply
  Anonym
  17. maj 2020 at 21:49

  Vi har været sammen i 12 år, har 2 børn på 5 og 2 år. Vi har mindre sex end før. Men vi har skemalagt sex til 2 gange om ugen. Han har ALTID lyst, jeg har sjældent. Men jeg har lyst til at have lyst. Og den kommer som regel når først vi er igang. Jeg har sjældent lyst af mig selv. Det er lidt ligesom bad, rengøring, oprydning, motion, osv. . Træls at mande sig op til, men dejligt under og efter. Og vi det begge bedre og skændes mindre når vi har sex regelmæssigt.

  • Reply
   Christina
   17. maj 2020 at 22:44

   Lidt det samme her. Min mand synes det er for lidt/sjældent at vi har sex. Jeg kan godt tænke at idag skal det være, men det blir ved tanken. Jeg er virkelig dårlig til at ligge op til sex, og jeg ville ønske jeg var bedre til det men sandheden er bare at jeg tænker ikke mere over det når vi går i seng.
   Min mand falder hurtigt i søvn, jeg ligger ofte længere tid og fyldt med tanker i hovedet. Han sover en time, vågner op og vil dyrke sex men der er jeg lige faldet i søvn, så ofte vrisser jeg nej selvom jeg inderste inde godt ved at jeg nyder det når vi først kommer igang.

   Jeg er enormt flov over min krop efter 2 graviditeter og øget vægt, så jeg er mest “tryg” ved sex i soveværelset med slukket lys. Ved min mand elsker mig for den jeg er, men det er svært når hovedet driller ?

 • Reply
  Lene
  17. maj 2020 at 21:51

  VIGTIGT EMNE!
  Før børn: Knaldede som kaniner, nat og dag.
  Efter børn (3 styk): Knalder som kaniner, nat og dag – I PERIODER! Andre perioder bliver det ikke til en skid. Oftest fordi, jeg synes, han er træls, har gjort noget trælst, ser træls ud, osv. Det betyder, at de tørre perioder hviler udelukkende på mine skuldre, for han gad godt knalde (mig), når som helst – gudskelov.

 • Reply
  Xxx
  17. maj 2020 at 21:53

  Her tænker jeg også mindre.. Det har fyldt virkelig meget hos mig, at jeg ikke havde særlig meget lyst til sex – så meget at jeg endte med at få en henvisning til sexologiskklinik.. Aldrig har jeg prøvet noget så grænseoverskridende som den samtale.. ? Men det gav, så meget stof til eftertanke. Jeg tror måske, at jeg er nået frem til, at det ikke er fordi, at jeg ikke har lyst – men fordi min mand får så hurtig udløsning.. Og jeg ved ikke, hvordan jeg skal få det sagt til ham? ?‍♀️ Men jeg tror lidt det er derfor, at jeg ikke orker det.. Det er bare så svært at få sagt..
  Har overvejet at købe en vibrator-noget, men sikke en uoverskuelig verden ? Så hvis nogen, kan anbefale en, så ville jeg blive mægtig glad ??

 • Reply
  Michella
  17. maj 2020 at 22:04

  Mindre end før vi flyttede sammen, og fik vores søn, som kun er 6 mdr. Men stadig 3 gange om ugen ca. ?
  Manden er 10 år ældre end mig og tager nætterne med lillemanden, så han er træt.

 • Reply
  Nosexyella
  17. maj 2020 at 22:14

  Hos os er det min kæreste der ikke har lyst. Vi har nok sex 4-6 gange om året. Vores søn er tre. Hans sexlyst dalede lige så stille et halvt år inde i vores forhold (måske fordi han begyndte at tage på og stadig ikke har tabt kiloene). Og røg så ned på dét det er nu efter vi blev forældre. Vi kysser, kommunikerer, ligger i ske osv så vi er ikke på vej fra hinanden, men jeg gad godt at vi dyrkede mere sex og det ved han godt. Man kan bare ikke tvinge sin partner til sex. ??‍♀️

 • Reply
  Tjek
  17. maj 2020 at 22:23

  Vi har kun været sammen 1,5 år og har ingen fælles børn. Så den uge kæresten har børn har vi ikke sex, for så ses vi sjældent udover til spisning og den slags, ingen overnatning

  Jeg har hund og barn; og han har et lille hus, så der er ikke rigtig plads til 5 personer og en stor hund, og vi bor i forskellige byer, men han arbejder i min by. Så der er lidt logistik problemer den uge han har børn og så værdsætter både min datter og mig ro, så vi kan ikke overskue al den uro, som følger med når vi er sammen alle 5, og det dræber helt klart min sex lyst, når vi er sammen alle sammen. Så det vil kæresten gerne undgå 😉

  Så derfor har vi kun sex den uge han ikke har børn, og han overnatter som regel her, da han som skrevet arbejder i byen.

  Men så har vi som oftest også sex 3-4 gange den uge han er her og nogle gange oftere og andre gange mindre – så tænker vi gennemsnitligt ligger på 1-2 gange om ugen.

  Og det er fint til mig, men kæresten har nok et lidt større behov end mig, men med arbejde, hus, barn og hund som først nu er udenad hvalpestadiet, så har jeg nok at se til og det er ikke altid lige så nemt at skulle geare sig op til en omgang rullen rundt i lagnerne.

 • Reply
  Casper
  17. maj 2020 at 22:36

  Vi har tre drenge på 2, 5 og 7 år. Hos os er det forskelligt i visse perioder. Vi kan sagtens have en uge hvor vi har sex hver aften, og så kan der gå to uger uden. Men vi kysser meget og rør hinanden.

  Der var mere før vi fik børn, men jeg syntes langt fra det er dødt. Jeg tror også man skal passe på at dyrke at nu er det dødt. Det er sådan en kliché med at nu er der børn så magter man det ikke om aftenen og hvis det er ens indstilling og man ikke er villig til at gøre mere end det, så bliver det også meget nemmere at sidde og se Netflix i hver sin side af sofaen og lade der fysiske dø langsomt, end at tage et valg og sige “Hvor kæft hvor vil det være fedt at knalde resten af livet. Det skal jeg sgu sikre mig min partner har lyst til. Hun får sgu massage i aften eller fodmassage mens jeg ser bold eller andre måde man kan beholde det fysiske.

  Vh. Casper

 • Reply
  Anonym
  17. maj 2020 at 22:42

  Vi er gået fra 4 gange om ugen til 4 gange om året??
  Vi kan simpelthen ikke finde lysten og overskuet og den yngste er 5??
  Håber det kommer på et tidspunkt, for nus, kys og kram kører i stor stil heldigvis???

 • Reply
  Natja
  17. maj 2020 at 23:13

  Herhjemme er det markant mindre end før vi fik vores søn. Der går nogle gange to måneder i mellem andre gange en enkelt dag. Men i hvertfald kun 6 omgange på otte måneder. Jeg tror ærligtalt det bunder i en dårlig vane. Og det er der kun to til at lave om på 🙂

 • Reply
  Katrine
  17. maj 2020 at 23:24

  Parforhold på 12. År, dog UDEN børn.
  1.-3.år 7-15 gange om ugen
  3.-7år 3-5 gange om ugen
  7.-10.år 1-2 gange om måneden
  10.-12.år 2-4 gange om året
  Ca.

 • Reply
  Trine
  17. maj 2020 at 23:48

  Inden barn hele tiden.
  Efter barn 3 gange i år….

 • Reply
  PERNILLE HENRIKSEN
  17. maj 2020 at 23:59

  Jeg har først fundet ud af hvor godt sex kan være og hvor vigtigt det er, at jeg selv deltager, stiller krav og nyder det EFTER jeg blev skilt fra min eneste datters far – og fandt mig selv og min lidenskab. Det er både godt (siger vel sig selv) og ondt, for det er fa’me svært at finde en (ny) mand, der kan hamle op med det. Men jeg nægter at lade mig nøje nogen sinde igen… Så kan jeg gøre det bedre selv ? Men Jeg leder og prøver stadig… (på at finde ham der for resten af livet, tak ??)

 • Reply
  Kristina
  18. maj 2020 at 5:32

  Det er meget forskelligt. Nogle gange er det hver dag, og måske to gange på en dag i weekenden, andre gange er det et par gange om ugen. Men altid minimum én gang om ugen. Vi har to børn, de er 3 år og 9 mdr.
  Én gang er vi blevet “taget” midt i et bj, men heldigvis med farMand der havde rumpetten mod døren, så jeg skyndte mig at sige; mor hjælper far med at få tøj på ?

 • Reply
  Louise
  18. maj 2020 at 5:40

  Det er et enormt vigtigt emne, så tak for at bringe på banen!
  Jeg har været sammen med min mand i snart 14 år og vi har 2 børn(7 og 10). Sexlysten er noget vi prioriterer, men også noget vi italesætter, hvis den ikke er der… Som f.eks.: “Jeg har lyst til at have lyst, men forældremødet var bare ikke lige det rette forspil”. Det er jo heller ikke lige til med en quicky i køkkenet, mens vi venter på maden, nu hvor børnene er her… Og det er nok faktisk det der begrænser os, og gør den store forskel fra dengang til nu. Det er ikke muligt at være spontan, som før børn, så det skal planlægges lidt mere – vi har f.eks. tirsdag, som “vores dag”, da onsdag var lidt brugt?
  Vi har nu sex ca. 3-5 gange om ugen, hvor det før børn var mere omkring 6-13 gange?

 • Reply
  Tanja
  18. maj 2020 at 5:55

  Spørgsmålet kommer, nogle tror det er en konkurrence, for hvis der ingen sex er – er man så lykkelig? – er helt andet spørgsmål.
  Efter vi har fået 2 børn, med 14 måneders mellemrum, vil jeg sige at jeg føler vores sexliv er “normalt”, nogle gange kommer vi ind i en tør-zone, og jeg er enormt dårlig til at ligge op, men så begynder jeg at kommentere på det manglende lagengymnastik – en kvinde har også behov. Tror den længste ørken, har varet i 3-4 uger, men jeg taler om det ikke dagligt, men når jeg føler der er gået 6-7-8 dage uden..
  efter ørknen på 3-4 uger, skrev jeg en sang til min kæreste på sms. Det virkede.
  Men det er mindre end tiden i den ny-forelskede tid, men mere efter vores børn begyndte at sove hele natten ?

 • Reply
  Michelle
  18. maj 2020 at 6:04

  Vi er en sammensat familie. I starten havde vi meget sex, som i mindst 2 gange om dagen når vi var sammen. Så flyttede vi sammen og jeg kunne mærke jeg var mere søgende efter det og det ofte virkede træls for ham, set i bakspejlet var det nok pga min egen usikkerhed omkring min krop at jeg var så hungrende efter sex, det blev lidt sådan et bekræftelses fix med at jeg altså var lækker nok.
  Så blev jeg gravid, efter uge 20 var han ikke så på mere pga min store mave, dog gjorde han opmærksom på hvor meget han glædet sig til at være sammen med mig når jeg ikke var gravid mere.
  Efter jeg havde født tabte jeg mig 30 kilo og fandt en ny ro i mig selv. Nu er rollerne byttet op, han ligger op til sex, jeg er lidt mere den der Hard to get type nu og sjovt nok tror jeg også det tænder ham lidt. Og self også at jeg hviler mere i mig selv nu. Men efter vi har fået vores datter, har vores forhold også taget nye højder (positivt)

 • Reply
  Den sexløse kone
  18. maj 2020 at 6:49

  Manden mener han er blevet gammel (han er 32!!!)
  Vi har haft sex 2 gange siden barnet blev født for 20 måneder siden. Jeg aner ikke hvordan man gør og føler mig som en jomfru…. sex interessere ham ikke synderligt og det påvirker desværre vores forhold. Kom gerne med alle de gode råd!!!

  • Reply
   Den sexløse kone
   18. maj 2020 at 6:50

   Ps. Heller intet sex under graviditeten – det kunne han ikke….

 • Reply
  Rikke
  18. maj 2020 at 7:03

  Vi havde begge et barn hver da vi mødtes og har siden fået et sammen. Vores sexliv blomstre. Der kan godt være en uge hvor vi “kun” har sex 2 gange, men primært er det i snit hver anden dag.
  Det er vigtigt for os begge og vi udforsker hinandens lyster ofte og prøver grænser af.

 • Reply
  Kia
  18. maj 2020 at 8:31

  Det er så vigtigt et emne. Hos os er det også klart mig, der har den største lyst, og det er klart et tabu, når det er kvinden, og det hør, at man indimellem føler sig forkert. Vi har været sammen i 15 år og har to børn. Nu, hvor de er blevet lidt større og ikke vågner så tit om natten, har vi helt sikkert mere sex. Jeg ville gerne hver dag, men han har ikke helt så tit lyst. Nogle gange har vi sex flere gange i ugen, andre gange kan der gå nogle uger imellem. Men jeg kan mærke, at det gær en forskel for mig, når vi har sex oftere. Jeg føler mig simpelthen mere glad. Han har heller ikke haft det så godt med det, mens jeg var gravid, og mens jeg ammede, havde jeg ikke lyst, fordi min krop reagerede som om det var en baby og mælken stod til alle sider. I den situation kunne jeg ikke finde ind i madonna-rollen.

 • Reply
  Sandra
  18. maj 2020 at 9:04

  Puuuha. Ingen børn så der kan jeg ikke udtale mig. Men… inden vi flyttede sammen havde vi da sex hver gang vi så hinanden – også selvom det var hver dag i 2 uger (med mindre menstruation). Efter vi flyttede sammen faldt det gevaldigt fra min kærestes side. Jeg kan se at en del skriver at det går dem på at deres mand/kæreste ikke gider dem lige så meget som før, det gjorde det også med mig, og vi måtte simpelthen have samtalen – flere gange! Var det fordi vi pludselig boede sammen og han derfor kunne være vidne til mine toiletbesøg, var det fordi han ikke kunne lide at vi pludselig var sammen hele tiden når vi havde fri, var der gået hverdag i den – selv i weekenden? Mange spørgsmål, og jeg måtte også stille krav! Efter vi flyttede sammen kunne jeg sidde og kigge på frækt lingeri og for lige at få en føler for om det var noget for ham, vise ham det og spørge – svaret var konstant “det er vel fint nok – det bestemmer du selv”, hvilket IKKE er det man vil høre når man sidder og prøver at høre om noget ville tænde ham eller ej.
  Men samtalen et par gange og enkelte tudeture fordi jeg ikke følte at han ville mig, og nu er vi på omkring 3 gange om ugen.

 • Reply
  Jeannette
  18. maj 2020 at 9:11

  Godt emne at tage op! Vi har været sammen i 26 år, har børn på 20 og 18. Vores sexliv har altid været præget af min manglende lyst.. jeg har simpelthen ikke lyst til sex 🙁 vi har aldrig ‘kneppet som kaniner’, heller ikke i vores unge dage. Vi har ofte kun haft sex 1 gang i måneden og ofte endnu mindre (ingen sex i op til 3 måneder!)
  Det har altid gået mig på, fordi jeg føler der er noget galt med mig. Med alderen er jeg ved at hvile mere i mig selv og min mand accepterer det jo også, men snerten af dårlig samvittighed er der altid.
  Min læge har aldrig rigtig taget det alvorligt, så jeg har aldrig fået hjælp eller noget. Har ofte tænkt om det er noget hormonelt der gør det – omkring ægløsning har jeg ofte helt naturlig lyst i 1 1/2 døgn – ellers aldrig!
  Håber at manglende sexlyst kan blive et emne – og hér skyldes det altså ikke små børn/travlhed/træthed – det er helt uafhængig af alt det…

 • Reply
  Lone
  18. maj 2020 at 11:35

  Vi har mindre sex, som i meget mindre sex. Det er en kombination af flere ting.
  Jeg hsr en skade på SI-leddene, så det gør fysisk ondt i mit bækken når vi har sex.
  For snart 3 år siden fik jeg kræft ilivmoderen og fik fjernet livmoder og æggestokke. De fik lavet hul på min blære og rodet rundt med det, det har så gjort at det gør ondt “indvendigt” at have sex.
  Tabet af hormonerne har måske gjort at jeg helt har mistet lysten, for mærker ikke den “sult/glæde” efter sex mere.
  Så alt i alt noget rod.

 • Reply
  Pernille
  18. maj 2020 at 13:00

  Jeg er gravid i 7 måned med vores første barn og jeg har ikke haft sex med min kæreste siden nytårsaften. Jeg havde meget kvalme indtil for to måneder siden så der var det faktisk ikke noget problem at han ikke havde lyst. Men nu går det mig meget på. Han siger at det er for mærkeligt at have sex når han ved der ligger et barn i maven. Jeg føler at han ikke længere er tiltrukket af mig og jeg er bange for om vi kan komme tilbage til dem vi var før. Vi plejede at have sex 3-6 x om ugen alt efter hvor meget vi sås.
  Det hjælper heller ikke at han altid har været dårlig til kys og kram i det daglige, så når vi nu ikke engang har sex bliver jeg ekstra frustreret. Jeg har opgivet at lægge op til noget da jeg bare bliver ked af at blive afvist.

 • Reply
  Lea
  18. maj 2020 at 15:13

  Vores yngste barn er otte år, men vil faktisk sige at vi har mere sex end før. For mig er sex en del af mit kærlighedssprog, og vi prioriterer at nyde hinanden, man kan også tydeligt mærke på os begge hvis der går for mange dage, dog skal vi begge helst have sex ca hveranden dag. For mit vedkommende handler det også meget om at jeg med alderen hviler meget mere i mig selv.

  Kvinder husk for pokker sexen, den løsner jer op og mere vil have mere, og ja et knald kan da godt kun vare et par minutter ind i mellem, bare forløsningen og kærligheden er der

 • Reply
  F+ar
  18. maj 2020 at 17:24

  Har som single meget forskelligt mønster i hvor ofte det er..

  Men synes det er synd at alle jer med “gode intentioner” og “vi er så trætte” ikke bare tager jer sammen…

  Sex er en prioritet og halvdelen ender med at den part er ulykkelig og ser sig om efter noget ved siden af på et tidspunkt…

  Dyrk nu det sex!

 • Reply
  Pernille
  18. maj 2020 at 19:17

  Vi har helt klart mindre sex efter vi har fået vores børn. Det er mig der ikke har overskuet til at komme i stemning og jeg kan ikke bare lige være “klar” på fem min. Så det kræver lige en god stemning og nattesøvn osv.

 • Reply
  Pip
  18. maj 2020 at 19:47

  Det er faldet, men ikke meget så vi var måske allerede forældre parrate inden vi fik børn ? Mængden af sex fald da jeg var gravid første gang og her fyldte det meget hos mig da jeg konstant var liderlig i 3. trimester? Normalt kan vi godt have en periode 2-3 uger uden sex, men så snart vi kommer i gang plejer vi at have hyppigere sex indtil vi igen tager en 2-3 ugers pause. Mit behov er større end min kærestes samtidig er han ofte morgen frisk hvor jeg er mere aften frisk. Ofte orker jeg det ikke når vi går i gang, men jeg ved at jeg efter et lille minuts tid er vild i varmen så derfor lægger jeg op til det alligevel?

 • Reply
  Ukendt
  18. maj 2020 at 20:57

  Det her er seriøst nok det vigtigste emne som jeg har læst længe. Tak for det Lillemor ❤️
  Jeg troede egentlig jeg var meget alene med mine problemstillinger, men hvad dælen. I er mange derude, som også har en mand uden den store sexlyst. Og det troede jeg virkelig ikke.
  Vi knaldede en del i starten, men det stoppede hurtig. Nu bliver det kun til et par gange om året, hvor det altid er mig, som tager initiativ. Vi havde de første år mange snakke om det, og perioder hvor det virkelig gik mig på. I dag føler jeg, at jeg har accepteret det. Jeg tager selv initiativ, og han afviser mig ikke ?. Til gengæld fylder det ikke så meget mere for mig. Det er vigtigst for mig, og så har jeg accepteret, at jeg må starte. Han er verdens bedste mand ellers, og han krammer, kysser og nusser mig mange gange i løbet af dagen. Jeg ville ikke bytte hm for noget – heller ikke en mand, der havde større sexlyst ❤️

 • Reply
  Christina
  18. maj 2020 at 20:58

  Fedt emne at tage op. Man “hører jo så meget” og så er det rart at få det fra mange andre, hvordan verden egentlig ser ud ?
  Vores konstellation er lidt anderledes, da mine piger er fra tidligere forhold, så vi har ikke rigtig prøvet ikke at have børn. Dog har vi jo så haft hver anden weekend uden børn og enkelte ferieuger. Og der har vi da helt klart haft rigeligt gang i den og også mere end i de uger/weekender vi har haft børnene.
  Nu er jeg gravid med vores første fællesbarn og med 3 dage til termin er sex ikke eksisterende, fordi baby ligger pænt langt nede. Men ellers er/har niveauet været alt mellem 1-4 gange om ugen de sidste par år. Synes anden fysisk kontakt, omsorg, nærhed osv er lige så vigtig som egentlig sex. Men ville aldrig undvære sex i flere uger.. så tror jeg, at jeg ville blive lettere frustreret..

 • Reply
  God oralsex - tak.
  18. maj 2020 at 21:16

  Fedt at du tager emnet op. Det er sundt st snakke højt og åbent om det. Her i kahytten svingede frekvensen en del. 3 børn og arbejde til begge sætter sine spor. Men faktisk vil jeg sige at vi er blevet bedre til at snakke om det efter vi fik børn. Så mellem 0-3 gange ugentligt, på de gode uger. Men når der er så skal det også være godt. Vi er klart blevet meget mere eksperimentende efter børn og snakke åbent om lyster og behov. Så ønsker mig faktisk ikke tilbage til tiden før børn, også selvom frekvensen måske er gået ned.

 • Reply
  Anonym
  18. maj 2020 at 21:21

  Woouw! Fedt emne!
  Og meget mindre end inden og her er problematikken også forskel i lyst og behov – jeg har meget mere lyst/behov end han har…+ min mands frygt for at sønnike vågner…. Jeg er gravid med nr 2 og er i uge 30 og vi har da ikke haft, hvad der minder om sex siden jeg blev gravid… Hvilket var I første forsøg… Det kom aldrig rigig igang efter nr. 1.. Måske 5-6 gange på et år ? Jeg syntes sex er vanvittigt vigtigt og trives dårligt i et forhold uden… ? Og frygter det aldrig kommer igang igen, medmindre vi bestemmer os for at 3. barn….for så gider han godt – som om der skal være et formål med aktiviteten…

 • Reply
  Linda
  18. maj 2020 at 21:45

  Mindre sex efter børn, men stadig nok 1-2 gange om ugen, så tænker vi stadig er ret godt med efter knap 13 års forhold? Mine veninder synes i hvert fald det lyder helt vildt sammenlignet med deres eget sexliv, så er ganske tilfreds med, at vi stadig gider knalde hinanden herhjemme?

 • Reply
  Anonym
  18. maj 2020 at 21:49

  Her er det så sjældent at jeg ikke kan huske hvornår det sidst var. Problemet for mig er at han ikke er i stand til en quickie. Det tager mindst en time hver gang og så mister jeg altså lysten midt i det hele. Og oveni det er vi nok begge lidt underdanige og vil gerne domineres. Det duer sgu ikke så godt sammen. Enormt tabubelagt og ikke noget jeg kan snakke med nogen om. Jeg ville gerne ha meget mere sex, overraskes og tages hen over køkkenbordet, men må nøjes med de lange ture når jeg kan hidse mig op til det.

 • Reply
  Ponylonnyerikkemitnavn
  18. maj 2020 at 22:04

  Jeg har aldrig forstået man mister lysten eller har i hvert fald ikke selv prøvet det. Jeg har ligeså meget lyst til min mand efter børn. Jeg kunne hver dag og vores barn har sovet elendigt i 1,5 år, men vi finder tid. Vi er heldigvis på bølgelængde. Jeg er måske bare heldig❤️ Vi er omkring de 30 begge 2. Det kan både være om dagen eller natten. Vi startede igen efter fødslen så snart blødningen stoppede og indtil da tilfredsstillede jeg ham på andre måder.

 • Reply
  Lene
  18. maj 2020 at 22:31

  Jeg er 45 år, min mand og jeg har været sammen i 18 år. Vi har 3 børn (alle over 12 år) Vi dyrker sex et et par gange om ugen (nogen gange mere) og har altid gjort det, da det er limen i vores forhold. Det er vi begge meget bevidste om, så for os er det et aktivt valg??❤️

 • Reply
  N
  18. maj 2020 at 23:06

  Heeeelt klart mindre. Vi taler flere gange om ugen mod en gang om måneden nu. Fordi små børn. Man er udmattet og har manglende tid.

 • Reply
  Anonym
  19. maj 2020 at 6:31

  Væsentlig mindre. Førhen var det 1-2 x ugen, nu 1-2 x mdr. Nogle mdr. faktisk slet ikke. Tid og overskud er der bare ikke.

 • Reply
  Anonym
  19. maj 2020 at 7:51

  Vi har ikke haft sex siden vores søn blev lavet. Han er 10 mdr nu. Inden da var det heller ikke ofte. Men dog lidt mere. Jeg er dog afklaret med, at det er en (lang) periode, der handler om de omstændigheder vi står i pt. For efter første barn havde vi egentlig ok gang i sexlivet. Så her er det ikke bare børnene, men alt muligt andet. Vi er bevidste om det. Og jeg ved det kommer tilbage.

  • Reply
   Tine
   19. maj 2020 at 7:53

   Haha som om jeg er knap så anonym når browseren har gemt mit billede fra tidligere. Nå, fuck det ?

   • Reply
    2Nationaliteter
    19. maj 2020 at 10:55

    Da vi lige havde mødt hinanden var det flere gange dagligt, og nu her et år efter, og midt i en graviditet er det vel 4-5 gange om ugen. Sex har altid været helt specielt for os, og de få gange hvor der går et par dage (4-5 dage) imellem, bliver jeg super utilpas, fordi jeg ved hvor vigtig sex normalt er for ham, og jeg begynder at have myldertanker omkring om han får sin udløsning på anden vis. Alt dét ved jeg inderst inde godt er min usikkerhed der sparker ind, og at han er loyal som bare fanden, men det er rigtig svært at han ind i mellem helt glemmer mig

 • Reply
  Xxx
  19. maj 2020 at 10:27

  Tror nogenlunde det er samme – nogen perioder er det hele tiden og andre perioder når der er knald på arbejdslivet osv er det mindre – men altså kvalitet frem for kvantitet som man siger ? altså mit behov er klart større end min mands men så må man jo klare det selv ?

 • Reply
  Anonym
  19. maj 2020 at 10:51

  Har sex 1-2 gange om ugen. Min mand ville elske hvis det var hver dag, men jeg vil hellere have god sex 1 gang om ugen end 3 halvdårlige. Vores 3 børn er nu så store så at finde tid er svært – de er jo oppe til langt ud på aftenen..

  • Reply
   Mig mor
   19. maj 2020 at 19:28

   Jeg kan slet ikke forestille mig timer i døgnet hvor jeg er i stemning til sex, når huset engang har teenagere ?

 • Reply
  Rikke
  19. maj 2020 at 14:41

  Nu gik jeg lige og kom til at tænke, efter at have læst alle indlæggene. Det her er jo kun en lilleeeebitteee del af Danmarks kvinder, og som jeg ser det, skulle vi jo praktisk talt allesammen(der er selvfølgelig undtagelser) have hjælp af en eller anden form for sexterapeut/parterapeut, for som man ofte hører dem udtale sig, så er det jo HELT forkert, at nogle par har så lidt sex. Hvad nu hvis det faktisk er helt normalt i et forhold, at man har tørkeperioder? Så ville de jo ikke tjene så mange penge på os, som kommer til at føle os unormale, når “eksperterne” udtaler sig….
  Med alt den ekspertinfo som er alle steder, så er der da ikke noget at sige til, at man hurtigt føler, at ens parforhold er en dødssejler, hvis ikke den står på sex mindst 1 gang om ugen. At der sagtens kan være problemer i forholdet, er jo en helt anden sag, men tænk hvis man sagtens kan elske og leve sammen med hinanden, uden at knalde så ofte, som man “bør gøre det”.
  Blot en strøtanke ?

 • Reply
  Anonym
  19. maj 2020 at 18:29

  Vi har ca lige så meget sex som inden børn, vi lærte hinanden at kende som 15 årige vi var weekend kærester og da vi havde været sammen i ca 9mdr havde vi begge vores debut med rigtig penetrerings sex, petting, oral osv. Havde vi eksperimenteret lidt med tidl.

  Efterfølgende havde vi sex 2-6 gange når vi sås hvilket var ca hver 2. Weekend fre-søndag
  Sådan var det indtil vi flyttede sammen 3 år senere her har vi haft sex fra 1x ugl til 1-2 x dgl. I perioder. Og sådan er det stadig her 15år efter der kan godt gå en uge i mellem i perioder og i andre er det 1-2x dgl vi dyrker sex. Vi har 2 børn på henholdsvis 2år og 9år
  De gange vi når mere end 1 x dgl PR. Måned Kan efterhånden tælles på én hånd fordi vi ikke sover sammen pt. Pga. Børn og plads mangel, og det kræver vi har tid både morgen og aften og det sker desværre sjældent da vi arbejder ret forskudt og jeg ofte i weekenden.

  Men vi prioriterer at have tæt kontakt og sex ofte, for vi har begge lyst til det.

 • Reply
  Mig mor
  19. maj 2020 at 19:25

  Mindre sex end før barn nr 1. Første graviditet krævede også ca 4 års benhårdt kalender styring og ægløsningstest mm. Endte med IVF, såeh der er absolut intet sexet over det ? Heldigvis lykkedes det ❤️
  Sexlivet blev genoptaget og har gns været 1xuge siden. Der har lige været en mindre periode med kalender styring igen da barn nr 2 blev et ønske. På fantastisk vis havde min krop besluttet sig for at være samarbejdsvillig, så det skete naturligt omend sex efter ægløsningstid heller ikke er sexet ?
  Vi prøver at holde fast i 1 x ugen, for ellers ville det glide ud af min trætte krop. Det er mig der ikke har særligt stort behov. Vil også sige at et lidt smadret underliv ikke øger lysten. I perioder er det forbundet med smerte at have sex, så stopper det sjovt nok.
  Ufarlige underlivsbøvl af diverse er sgu en træls ting at ha med ind i ligningen ?
  Og nej, jeg mener ikke bare en baby-træt bækkenbund ?

 • Reply
  Helle
  20. maj 2020 at 14:58

  Vi har i alt fem børn børn i alderen to til 19 år.
  Det er en blanding af sammenbragte og fælles børn.
  Vi mødtes for 10 år siden med hver ét barn boede fast.
  Flyttede sammen, sexlivet gik tjuhej, så der kom naturligvis lige 3 børn mere til flokken.
  Nu har vi været sammen i 12 år og nej. Der er ikke lige så ,eget gang i lagengymnastikken længere. Dels er det umådelig svært at finde et tidspunkt (og et rum i huset) uden børn. Dels frygter man jo lidt et par stykker til.

 • Reply
  Sara
  23. maj 2020 at 19:19

  Haha. Jeg får ikke lov til at slippe. ? Det er ca. Det samme. Nogengange mere end før, andre gange mindre.

  • Reply
   Line
   3. juni 2020 at 18:19

   Her kører forholdet på 7. År, vi er gift og har 2 børn (4 & 6 år) og der skal vedligeholdes et sexliv og et liv som kærester, nyforelskede og kærligheden skal dyrkes ?

   • Reply
    Line
    3. juni 2020 at 18:20

    Okay glemte at tilføje 3-5 gange i ugen ?

 • Reply
  Trine
  3. juni 2020 at 19:51

  Vores sexliv gik fløjten efter første fødsel for 12 år siden pga. fødselsskader. Blev endelig opereret 2,5 år efter og efter forløb ved parterapeut fandt vi endelig hinanden igen. To børn kom til og det var svært at finde lysten igen. Jeg har aldrig kunnet få orgasme, hvilket over tid fuldstændig tog lysten. Købte en vibrator og så kom der gang i både sexliv og orgasmer. Vi har sex 2-4 gange ugentligt.

 • Reply
  Line
  6. juni 2020 at 7:49

  Vi har sex 4-5 gange om ugen.. Det har ikke ændret sig så meget antalmæssigt siden vores 2 spradebasser (drenge på 5 og 2 år) kom til verden, men det er til gengæld bedre end nogensinde.. Ellers orkede jeg sgu nok ikke alle de gange ?

 • Reply
  Mor til to
  13. juli 2020 at 20:55

  Altså.. mellem 1. Og 2. Barn havde vi så lidt sex at vi sgu blev taget på sengen, da vi fandt ud at jeg var gravid igen.. som i at vi måske havde haft sex 4-5 gange på halvandet år..

  Så jeg blev noget overrasket da jeg pludselig mærkede ‘spark’ ?? men den var god nok jeg var 17,5 uge henne ?
  Lillebror er lige blevet et år og det går væsentligt bedre nu.. ikke som før børn hvor det var næsten dagligt, selvfølgelig undtaget når min kæreste var udenbys/udenlands med arbejdet.. men 1-3 gange om måneden, på en god måned. Det er okay, lige nu har ingen af os tid og overskud til mere..
  Men analsex som vi ellers begge var glade for før vi fik børn, har vi ikke eksperimenteret med siden der kom børn til..

 • Reply
  Jannie
  20. juli 2020 at 11:49

  Uha godt emne.. har været sammen med min mand i 25 år, og 3 voksne børn, 29.23 og 19. Vi har næsten ikke sex og det har næsten altid været sådan… min mand har ikke den store lyst, træthed og eget firma tager fokus. Jeg er den med MEGA lysten og tager også initiativet. Men det hvor det går galt herhjemme er at min mand ikke kan tilfredsstille mig… eller når han er “færdig” så er vi begge færdig!! Vi har snakket op og ned om emnet men det er ligesom om han ikke helt forstår hvad sex er/går ud på.. Så indrømmer at jeg lægger ikke op til sex ret tit da jeg ved udfaldet på forhånd.. Så tag endelig emnet op… 🙂

 • Reply
  JumboJette
  20. juli 2020 at 22:37

  Vi har været sammen i 14 år og har tre børn på 8, 6 og 3 år. Vi har ikke sex så ofte, som jeg/vi gerne vil, og jeg bringer det ofte på banen – vi er gode til at snakke om det. Men det er cirka hver 10. dag i snit, nogle perioder ofte, andre perioder totalt dødt. Måske hver 14. dag. Jeg har ikke fundet ud af, hvad der gør, at vi falder af på den.
  Vi sover ikke i samme seng – både på grund af massiv snorken og unger, der vågner. Det gør det selvfølgelig ikke bedre. NÅR vi så har sax, så er det fantastisk for os begge to.

 • Reply
  Anonym
  8. september 2020 at 22:16

  Dejligt at læse, at jeg ikke er den eneste i et forhold, hvor det er manden, der ikke har lyst til sex… (eller nederen faktisk, men føles alligevel rart ikke at være alene).
  Det har faktisk været et problem hele vores forhold. Jeg elsker ham højt og vi har det dejligt sammen på andre punkter, men han har bare ikke det drive. Det er ALTID mig, der lægger op til det og det ender tit med at være en ret kedelig omgang. Det er så frustrerende. Jeg plejede at have et rimeligt aktivt sexliv, inden jeg mødte ham og det er svært for mig at være i, at han bare ikke har lysten og føler mig afvist – og så mister msn desværre også selv lysten til sidst.
  Lige nu fylder det ikke så meget, da jeg er gravid (snak om hårdt arbejde, når ingen af os faktisk gad sex), men jeg ved bare, at vi ikke kommer til at have sex igen, før jeg tager initiativ, hvilket jeg ikke har lyst til lige nu.

Svar