Ærlig snak De der mænd dér Det shjaw!

Man Ved, man er blevet Far, når…

FAR

Efter mit indlæg “Dét tror vores mænd vi laver, når vi er på barsel:” som du kan læse ved at KLIKKE HER, har de søde mænd’er vist fået rigeligt på puklen. Indlægget er i øvrigt blevet læst af mere end 15.000 og dags dato blevet delt mere end 9.800 gange på Facebook- nice going ladies, så fik vi lige gjort det klart én gang for alle, at vi ikke bare sidder og sumper den på sofaen dagen lang! – Meeeen, vi kvinder er nok ikke helt så hellige som vi gerne vil fremstå. Noget tyder nemlig på, at vi måske ændrer os en ‘lille bitte smule’ efter fødslen. Og den ‘lille bitte smule’ kan nogle gange gøre det en ‘lille bitte smule’ svært, at være far…og mand…og i det hele taget bare at være til.

I min 3 ½ år lange karriere som mor, har jeg overhørt en del hormon-birthzillas brokke sig lidt over deres mænd, lige som jeg også har lagt øre til nogle mænds frustrationer. Og måske – kun måske (!!) – har jeg også fået lidt inspiration fra Lillefar der hjemme, til at lave dette indlæg. Here it goes!

Man ved man er blevet far når…

– ‘Den lille sorte’ ikke længere refererer til en lækker lille kjole bagerst i kvindens skab, men til (i mændendes øjne) uønsket hårvækst syd for navlen, der tilsyneladende har tænkt sig at blive.

– Man aldrig – ALDRIG – i kvindens øjne, kan give barnet et matchende sæt tøj på.

– Man pludselig er at finde lavest i familie-hierarkiet, uden nogen som helst mulighed for, at arbejde sig op igen.

– Det pludselig er forbudt at røre kvindens babser, der i øvrigt endelig har fået den størrelse, manden altid har drømt om.

– Kvinden nærmest dagligt spørger: “Elsker du mig stadig, selvom jeg er tyk?”.

– Man kun lige når at få storetåen inden for døren, før der bliver kastet et skrigende barn i hovedet på én.

– Man pludselig ikke får så meget på ‘kærligheds-kontoen’ mere, men heller ikke må tage ‘sagen i egen hånd’ – for det er jo nærmest det samme som at være utro!

– Man bare generelt ikke kan gøre noget rigtigt…eller…kvinden kan i hvert fald gøre det bedre!

– Kvinden i stort set ALLE diskussioner (som hun i øvrigt med stor sandsynlighed selv har startet!) trækker kortet: “Jeg har født DIT barn, så med mindre du har prøvet at skide en kummefryser, synes jeg du skulle tage at lukke røven!”

Måske nogle mænd (og kvinder?) derude kan nikke genkendende til ovenstående?

Læs også:

Man ved man er blevet far når (part 2) HER

Derfor er fædre sejere end mødre HER

Dét tror vores mænd vi laver, når vi er på barsel HER

Klask Lillemor

 Har du selv børn (eller frygter at få nogle!) kan du følge mig og læse flere indlæg på:

Min hjemmeside, FACEBOOK eller Bloglovin’

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar