Ærlig snak Gode råd Life of a mom

Et polterabend senere…

2016-07-17 11.45.44

Det er altså en helt speciel følelse man får inden i, når man ud af øjenkrogen pludselig ser en hær af veninder komme løbende, alt i mens de skriger ens navn og vifter med massevis af flag. Og selvom man måske nok godt var forberedt på, at den dag ville komme på ét eller andet tidspunkt, så kan man altså ikke være forberedt på, hvilke følelser det sætter igang inde i ens krop.

Søskende, svigerinder, efterskoleveninder, gymnasieveninder, nye veninder, gamle veninder. Alt sammen samlet i en pærevælling af virvar, alkohol, grin, lege, aktiviteter, lidt mere alkohol og ikke mindst kærlighed. Og det er sidstnævnte jeg er aller mest høj på lige nu. Tænk sig at være velsignet med mennesker, der vil én godt og vil forkæle én en hel dag. Om det er 2 eller 20. Hellere kvalitet frem for kvantitet ikke sandt? 

Jeg er head over heals over den kreativitet der står for døren på sådan en dag. Det bedste var de lege der var arrangeret. Den første var veninderne der havde spurgt Lillefar om en række spørgsmål om mig. Og så skulle JEG svare hvad jeg troede HAN ville svare. Det var helt vildt sjovt. Den anden var en leg hvor der stod spørgsmål som:

Den bedste sluger? 

Den største mund? 

Den bedste til at bolle? 

Den bedste Tina-kender? 

(osv.)

Og inden du bliver skræmt fra vid og sans, så lad mig lige uddybe 😉. Ud fra hvert spørgsmål var der tre tilfældige navne ud af alle deltagerne. Alle skulle så sætte X ud for det navn af de tre valgmuligheder der var. På den måde “oddsede” man på den man troede, ville være bedst til nævnte præstation.

Den bedste sluger: konkurrence om hvem der var bedst til at suge og sluge en slik karamel-snørre med hænderne på ryggen 😉.

Den største mund: Hvem af de tre deltagere kunne have flest skumfiduser i munden? 

Den bedste til at bolle: Alle tre deltagere fik en snor om livet, med en kuglepen dinglende mellem benene. Den der først fik kuglepennen i flasken der stod på gulvet vandt. 

Den bedste Tina-kender: Alle tre deltagere fik sammen stilt en masse spørgsmål om undertegnede (de der havde arrangeret legen havde naturligvis fundet på en masse sjove spørgsmål). Den der først svarede rigtigt havde fundet. 

Det var en virkelig sjov leg og jeg kan klart anbefale den hvis du skal arrangere et polterabend!

Inden jeg læner mig tilbage i sengen, tænder for Netflix og Orange is the New Black, drikker min cola og spiser fedtdryppende fritter med masser af salatmayo (nåhr nej, jeg har børn!) vil jeg da gerne lige høre dig:

Hvad var det bedste ved dit polterabend? Har du været med til et polterabend hvor I lavede noget helt vildt skægt – og hvad var det? Hvad kan du anbefale? Hvad legede I, hvor var I? Jeg tænker at der sagtens kan kastes en masse gode råd i denne retning. Måske andre kunne blive inspireret 😊

Nu har jeg puttet min søn til middagslur og livets barske realiteter venter: Barbie-dukke leg med Kummefryseren. 

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Ninni
  17. juli 2016 at 18:53

  Der var desværre ikke så mange af mine veninder, der kunne den dag, men de tre, der var, gav mig den hyggeligste polterabend, man kan tænke sig: kagebord med forskellige slags te, der passede til hver ‘ret’, hjemmespa og tarotkort. Det var superhyggeligt og lige noget for mig. Måske også noget for andre, der er (blevet) for gamle til drukture og pinligheder.
  Med det sagt synes jeg, din polterabend lyder fantastisk sjov og ikke mere drukagtig end højst nødvendigt. 😀

 • Reply
  Tine
  17. juli 2016 at 19:51

  Det bedste til mit polterabend var stemningen, ikke alle kendte hinanden, men det gjorde slet ingenting (måske det blev hjulpet på vej af alkohol…) Vi var vist 11 i alt, og jeg blev udsat for bl.a. lasergame,bueskydning, zebra-ridning, bartending plus dans på baren i Heidi-kostume osv. Det var helt perfekt! Hvornår skal I egentlig giftes?

Svar