Ærlig snak De der mænd dér Det shjaw! Life of a mom

Derfor er fædre sejere end mødre!

New_Doc_42_1

# Mødre bruger i snit 7.844 minutter på at aflevere og hente sine børn i vuggestuen/børnehaven årligt. Vi skal nemlig liiiiige høre hvordan dagen er gået, hvem krapylet har leget med, om Sophia-Ofehlia havde hue på ude på legepladsen osv. Fædre bruger til sammenligning i snit ca. 8 minutter…årligt. På at aflevere og hente lige mange gange.

# Fædre kan godt komme igennem dagen og ‘face andre fædre’ på trods af, at datteren har to forskellige laksefarvede strømper på (enhver moders mareridt!)

# Fædre kan tage væk fra hjemmet med kun én ble under armen…og stadig overleve. Ingen pusletaske, førstehjælpskasse, ekstra klapvogn (bare lige så’n for en sikkerheds skyld), vand i en alt for dyr sutteflaske og agurke skiver. Bare én fucking ble.

# Fædre kan godt lade andre passe sine børn, uden at vedhæfte 4 siders udførlig vejledning i “hvordan mit barn på bedste vis overlever de næste 4 timer”. Nogle vil kalde det almen tillid til andre.

# Fædre kan godt sove trygt om natten, UDEN at skulle vide præcis hvor lang tid krapylet sov til middag i vuggestuen, hvor meget ungen har spist til frokost og uden at få udleveret tjeklister for, hvor mange gange barnet har grædt, grint, vinket og sagt “hej” i løbet af dagen.

# Fædre kan gennemføre et helt forældreskab……uden at oprette en blog om det (!)

Læs “Man ved man er blevet far når…” ved at klikke HER.

Kh Lillemor

Har du selv børn (eller frygter at få nogle!) kan du følge mig og læse flere indlæg på:

www.lillemor.dk

FACEBOOK

(bare tryk synes godt om)

Instagram

Bloglovin’

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply
  Cecilie
  8. maj 2015 at 6:36

  – og nogle mødre kan det samme 🙂
  Vi er ikke alle hysteriske og overbeskyttende..

  • Reply
   Lillemor
   8. maj 2015 at 12:55

   Og heldigvis for det da 😉

 • Reply
  Connie
  18. januar 2016 at 21:08

  Ej er nød til at sige, at jeg lå flad af grin, da jeg læste det her. Synes på ingen måde jeg er en pylret og overbeskyttende mor, men kan alligevel se mig selv i det og min kæreste

  • Reply
   Lillemor
   20. januar 2016 at 21:17

   Der er nok noget om det 🙂

Svar