Ærlig snak Gode råd Life of a mom

“Jeg voksede en gren ud af min stamme, som hed MOR” (vinderne udtrækkes!)

New_Doc_15_2

“Efter jeg blev mor til min søn, lærte jeg en hel ny side af mig selv at kende. Jeg voksede en gren ud af min stamme, som hed mor. Den er der imidlertid kommet mange blade på. De visner til tider, men heldigvis kommer foråret også indimellem. Da jeg blev mor til min datter, kom der ikke blot endnu en gren, men også en direkte kontakt fra grenen og ned i en af min stammes rødder. For hvad jeg pludselig fik i mine arme, vakte så meget opstandelse i mit indre. Der skabtes et spejl, men jeg forstod det ikke helt først. Min datters stærke sensitivitet, og signalstærke træk, vækkede pludselig mange “aha” oplevelser til live hos mig (…)”

Tak

Tak for alle jeres kommentarer og store interesse for dette indlæg, hvor jeg udloddede tre eksemplarer af bogen Sensitiv mor – Find dine styrker og forstå dig selv, skrevet af Stinamaria Mollie Jensen. Nogle kommentarer var af personlig karakter og andre udviste blot interesse for emnet, idet begrebet sensitiv pludselig virkede bekendt.

Ovenstående citat er skrevet af Sanne, som er én af de heldige vindere af bogen. Jeg synes beskrivelsen er helt igennem fantastisk! Jeg kan sgu også godt føle mig som et træ engang imellem. Som bliver pisset på og som har lyst til at kaste med æbler 😉 – men lad os bibeholde Sannes romantiske beskrivelse i stedet. Så tier Lillemor her stille.

De øvrige vindere er:

Sofie:  Jeg er alenemor til en pige på 7 mdr. Jeg er sensitiv og prøver at finde samtlige styrker ved det. Dog er der nogle udfordringer som jeg ihærdigt prøver at blive klogere på. Måske bogen kunne hjælpe mig med det. Jeg har fået en datter som er meget sensitiv! Troede virkelig ikke at man kunne se det SÅ tidligt. Men jeg føler det er en gave at jeg kan se og forstå hendes behov. Nu føler jeg at jeg skal blive klog på vores vegne.

MarieJeg kunne meget godt tænke mig denne bog!! Som særligt sensitiv og med en kolikbaby, der græder konstant (og har gjort det i 4 måneder..!), kunne jeg klart bruge råd og redskaber til at begå mig i denne nye morverden som ekstra sensitiv! For det er hårdt! Og så kunne den måske også hjælpe mig til at koble lidt af, imens jeg læser og far tager baby!

Vinderne er udtrukket tilfældigt. Skulle du være interesseret i en kopi af bogen, så kan den købes HER til den nette sum af 199.95kr.

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  Marie
  1. oktober 2016 at 11:40

  Jubii! Jeg har vundet, og hvor er jeg glad for det – tak for, rent tilfældigt, at ha trukket mig! 🙂 hvordan fungerer det så nu?
  Kh Marie

 • Reply
  video game
  4. oktober 2016 at 18:56

  I loved as much as you will receive carried out right here.
  The sketch is attractive, your authored subject matter stylish.
  nonetheless, you command get got an shakiness over that you wish be delivering the following.
  unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.

 • Reply
  Aqwstooge
  8. januar 2021 at 20:59

  best drugstore primer best drugstore liquid eyeliner drugstore near me

Svar