Ærlig snak Det shjaw!

Pik og patter!

20161008_073348

Jeg ved ikke hvad det er med mig… Men jeg duer bare ikke til det. Jeg duer ikke til at dulle mig op, med babserne op under hagen, kort nederdel og et frækt glimt i øjet. Og det på trods af, at Gud den almægtige hun trods alt har velsignet mig, med ben længere end øresundsbroen, øjne større end diameteren på rundetårn og langt lyst hår, så selv Rapuntzel ville lukke røven.

Således endte jeg fx med, at klæde mig ud som Obilix til en Toga fest, jeg engang var inviteret med til, da jeg i tidernes morgen arbejdede i det københavnske natteliv. En Toga fest hvor samtlige kvinder var iklædt et tyndt tyndt hvidt klæde med babserne op under hagen og hvor alle hver især, slog benene væk under de mandlige deltagere.

Mig? Jeg stod i mit Obilix kostume og lagde arm med dørmændene i baren.

-Selvom det havde været oplagt, at iklæde mig Græsk Gudinde looket. Men jeg duer fandme bare ikke til det. Jeg trives meget mere med humor og tænk-lidt-ud-af-posen-alternativer. Humor humor humor. Pisse vigtig del af mig og mit liv.

20161008_073320

I husker måske (måske ikke?) at jeg var til diller fest i foråret? Ja, I læste rigtigt. Jeg er et stolt medlem af Diller-banden. En lille gruppe af bloggere der mødes og bl.a. debatterer tissemænd. Ja vi gør sgu! Og navnet opstod egentlig efter, at Nana (hende med tissemændende på Instagram) havde stået for hovedbeklædningen til festen. Siden da har jeg haft glæden af, at ses med medlemmerne af Diller-banden masser af gange. Og i aften? I aften skal vi mødes igen, med nogle ekstra gæster. Og jeg glæder mig åndssvagt meget! Temaet er Tyroler/Oktoberfest! Nana står atter for hovedbeklædningen og siden hun har udnævnt sig selv som pattemager (og ikke hatte mager?) tænker jeg, at vi er gået væk fra penis-temaet. Hold øje med Instagram (@lillemorblog), kommer sgu nok til at stamme jer lidt i aften. Og så har jeg i øvrigt allerede fået lidt sneak-peak på de andres udklædning. Naturligvis nogle stramtsiddende, sexede tyroler kjoler. 

Mig…? 

Humor humor humor 😉 

Opdaterer jer lige i morgen ik’? 

Haven pisse dejlig dag! Pik og patter fra mig. 

20161008_074745

Jeg præsenterer jeg hermed for: The “jeg-har-hold-i-nakken-og-bøvler-også-med-ryggen-og-så-skal-jeg-også-tisse-lidt” – pose. Meget vigtigt at kunne som blogger!

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Trine
  9. oktober 2016 at 14:32

  Du er så forfriskende og pisse sjov.

 • Reply
  Cecilie
  9. oktober 2016 at 16:23

  Jeg har det på samme måde (bortset fra benene og øjnene, men lad nu det ligge, ikke?), og jeg er simpelthen så heldigt at være endt på et studie, hvor 99 % af pigerne har det på samme måde. Hold kæft, hvor er det forfriskende – og nogle hylemorsomme fester 😉👌🏼

Svar