Ærlig snak Det shjaw!

Jamen så fuck da dig Rudolf!

20161220_200233

Kender I det… Det er det samme hvert år. Hvert år planlægger man lige præcis HVAD man skal købe for de 1.000.000kr, der liiiiige om lidt, falder ned i hovedet på én. Hvert år tænker man: Den er go’ nok. I år er det min tur. Det. Kan. Ikke. Gå. Galt.

Ni juletræer hjemme! Ja, jeg kan jo nærmest lige så godt begynde at bestille den taske fra London, jeg altid har drømt om. For ikke at snakke om bare 2-3 par Louboutins. Bare så der er noget der matcher med tasken. 

Men HVERT ÅR sker det samme. Pludselig er Quick julekalenderen nærig med juletræerne. Pludselig får man en skide julemand. Eller et rensdyr. Som man overhovedet ikke kan bruge til noget. Så fuck da lige dig Rudolf! 

Og som der så sker HVEEERT ÅÅÅR overhaler julekalenderen lige én inden om og kaster gavmildt den resterende stjerne efter én, så man da ikke gik helt tomhændet der fra. 50kr! Fedt!! Jeg har vundet…ingenting.

“Skrab ikke forhandlerfeltet”. Pff… Jeg skal LOVE dig for, at forhandlerfeltet ryger, hvis ikke der ryger +50kr i Lillemors lomme. Ja, så rebelsk er jeg!

Apropos 50’ere! Så kan du stadig lange en sådan afsted og dermed støtte en særdeles god sag OG deltage i konkurrencen om de her øreringe. Vinderen udtrykkes i morgen! 

Er man mere til kashmir, så kan du vinde et ret lækkert tørklæde HER. Vinderen trækkes ligeledes i morgen! 

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar