Ærlig snak Gode råd

Lillemors Black Friday favoritter

20171123_194737

 

20171123_194936

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at det i dag er Black Friday. Indkøbsdagen over dem alle! For bare et par år siden anede jeg ikke at den fandtes. Og da det gik op for blondinen her, så tænkte jeg egentlig at det var noget pjat. Men sidste år…holy shamoly…jeg fik jo købt ALLE julegaver på Black Friday! Jeg smuttede forbi Toys’R’Us og fik de sindsygeste rabatter. Så fik jeg blod på tanden og susede i det lokale indkøbscenter og brugte alle madpengene på gode tilbud #ThankGodForFællesØkonomi.

I nat har jeg ligget i kø i sovepose foran Toys’R’Us igen og har tænkt mig at købe ALLE (eller i hvert fald en del) julegaver. For der ER nogle vanvittigt gode tilbud at hente, uanset om man holder af konceptet eller ej!! Og som blogger har jeg det privilegium at jeg får tilsendt sådan en fin oversigt, over hvilke butikker der har hvilke rabatter og oven i købet også får en masse gode rabatkoder, som jeg må dele med jer. Og jeg ville da være en son of a biatch hvis ikke jeg delte de gode fif med jer! For en god ordens skyld, så skal I jo lige vide, at der er tale om såkaldte “reklame-links” (også kaldt affiliate links). Det betyder skåret helt ud i pap, at hvis du som læser køber gennem mit link, så får jeg (fx) 5% af købsprisen at snolde rødvin for. Men omvendt! Vi ved godt alle sammen, at når man drikker rødvin bliver man sjov. Og når Lillemor føler sig sjov, så er det hun sætter sig ned, tænder computeren og begynder at skrive tossede blog indlæg. Så altså, det er hvad der kommer ud af det! Og hvis du er ved at være godt og grundigt pisse træt af at læse med her på domænet, så hop bare ind på hjemmesiderne UDEN om den her blog – I får stadig den samme rabat 🙂

Nå, lad os komme til det sjove! Jer der følger med nogenlunde regelmæssigt ved, at jeg er tosset med Nilens Jord. ALT min make-up er fra Nilens jord. Og de kører med 20% på ALT og 50%outlet. Jeg er helt vildt pjattet med nedenstående. God mascara nr 776 (find den HER), FAAAANTASTISK lip-shine, som fungerer som læbepomade, men som også farver læberne en lille smule (find den HER) og så den ultimativt bedste foundation jeg nogensinde har brugt (find den HER). Og hvis du bare vil snuse rundt i deres generelle make-up udvalg, så klik HER og find alle deres hudpleje produkter HER.

 

20171123_193657

For nyligt faldt jeg over net butikken Moodings.com, som har sindssygt mange lækre ting. Jeg har lige købt de flotteste øreringe (gå ind og tjek dem alle sammen ud HER) til sølle 200kr (hvor dum er jeg, at jeg ikke lige ventede på Black Friday…Jesus! Blondiner!) Men Moodings har også vildt mange andre lækre ting til hjemmet. Se bl.a. nedenstående plakater som jeg er helt og aldeles pjattet med! Jeg prøver virkelig at overtale Lillefar til at vi skal have den med kaffen og koen ud i køkkenet. Men er det for voldsomt at have en ko hængende på væggen? Uanset hvad så kører Moodings altså med 25% på ALT. Og der er alt fra HAY (klik HER) til Ferm Living (klik HER). Ko plakaten kan i øvrigt findes HER, KBH plakaten HER (de har også Jylland, bare rolig 😉 ) og Kaffe plakaten HER. Og alle mulige andre flotte plakater HER.

20171123_193541

Og ja, så er der jo Boozt.com, som holder kortene lidt tættere ind til kroppen ift rabatter. Men det er fordi der er så mange forskellige rabatter. Sidste år var der op til 70% rabat! Jeg er specielt pjattet med de her sneaks. Øverst til venstre er der nogle utrolig flotte lyserøde sneaks til kun 450kr. Køb dem HER. Øverst til højre nogle New Balance til 483kr Køb dem HER. Nederst til højre kan de lyserøde sataner erhverves for 488kr! Køb dem HER. Det er vist 25% på alle! Se alle deres sneaks HER. Og alt deres tøj HER. Rabatkode: BD25

20171123_193809

Så er der Future Planner, som er nogle helt igennem smarte og yderst funktionelle kalendre. Det være sig mad-kalendre, familie-kalendre, mad-kalendre mv. Det smarte er at det er en kalender i glas ramme og at man så skriver på glasset. Pis’ smart. Jeg synes de er ganske fine og på Black Friday kan du altså få 20% på alle varer. Find dem alle HER. Rabatkode: BLACKWEEKEND. Gælder 24-27. nov.

20171123_160642

Sidst med ikke mindst, skal der jo også være noget til krapylerne. Og Disney Store kører også med nogle gode tilbud. 20% på ALT! Heller ikke helt skidt 😉 Og det er helt til d. 26. november. Gå ind og kig og se om I kan finde noget godt! Jeg er pjattet med te-stellet fra Skønheden og Udyret! Så hvis du har et barn med ekstra kærlighed til nogle af Disney fortællingerne, så kan du altså finde en masse godt til fx Aladdin, Askepot, Skønheden og Udyret, Den lille Havfrue osv. og selvfølgelig også en masse til Biler fans, Spiderman fans og meget mere! Find det hele HER.

20171123_193729

God shoppe lyst 🙂

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar