Ærlig snak

Hjælp!! Var du ung i 90’erne?!

untitled_artwork

Okay, så sagen er den at jeg skal til fest på lørdag. Det er nemlig blevet tid for den årlige (januar-) julefrokost med de her damer. Og lidt supportere 😉 Og jeg glæder mig. MEN det er en tema fest og for en god ordens skyld, vil jeg lige sige, at JEG stemte for temaet Disney. Come on! Hvem har ikke en drøm om at være klædt ud som Snehvide? Men jeg blev altså nedstemt og temaet blev 90’er. Så nu er der lagt op til reclette, von due og Rhythm is a Dancer og ikke mindst….90’er påklædning. Og jeg er mildest talt på skideren. For jeg har massiv tøjkrise. Jeg har også bare generel tøjkrise her i 00’erne og magter ærligt talt ikke også at skulle spekulere på, hvad fanden jeg ville tage på, hvis det var anno 1994. Og det er her du kommer ind i billedet! For jeg har behov for din hjælp!! Hvad kendetegner 90’erne for dig tøjmæssigt? Jeg var jo umiddelbart ude i nogle Harley Davidson gamacher som udgangspunkt. Men tro det eller lad være, men de er ikke til at støve op. Fuck dig world wide web!! Og IKKE tak for hjælpen! Prioritering nummer to var trompetbukser, camel-toe og Buffalos, men man kan heller ikke støve nogle Buffalos op nogle steder. Ahrmen for fanden altså! Jeg kunne selvfølgelig også bare troppe op i en Baywatch badedragt, men man har jo heller ikke lyst til at skræmme de øvrige gæster væk, vel?

I går stod jeg i H&M’s ungdomsafdeling og hev alt der bare mindede en smule om Spice Girls eller Kelly fra 90210 ned fra hylderne. Trunten ved prøverummene kiggede meget mærkeligt på den der freak med sølvkjolen og army gamacherne (læs: mig). Jeg forsøgte mig med et “…det er fordi jeg skal til 90’er fest!”

mvdpx3gakfpuo

Men hun responderede med et:

26bko5fkr0kh7rhhg

Og så var det min mund åbnede sig (uden mit samtykke) for at samtale og prøvede at overbevise hende om, at jeg var lidt cool og sagde: “Men helt ærligt, hvad havde man egentlig på i 90’erne?!”

l2qdqoepu8rteqpb2

Hvortil hun svarede: “Jeg er født i 2000”.

pwc3aejztr8be

Og så var det lidt at samtalen døde. Men altså. Hvad kendetegner 90’erne? Er det plateau sko og glimmer? Er det hesteslik og velour? Eller kan jeg ganske enkelt køre den hjem med en god gammeldaws camel-toe?

HJÆLP!!

Og hey, jeg kan nærmest garantere, at der vil blive insta-snappet lidt fra festen på @lillemorblog 😉 Og jeg lover at jeg (selvfølgelig!) smækker nogle billeder ud på bloggen

You Might Also Like

26 Kommentarer

 • Reply
  Trine
  11. januar 2018 at 16:57

  Drop nu de der buffalo støvler, gamacher og glimmer. Du skal da være grunge. Nirvana-style. Dem så jeg forresten som 18årig på Roskilde i 1992

 • Reply
  Kristina
  11. januar 2018 at 17:00

  Tænk poptøs! Glimmermascara, benvarmere, dynejakker- og veste, underkjole ud over jeans, neontøj/striber, alt med Spice Girls, plateausko, plastiksmykker … bom bom – prøv at google 90’er fest og gå efter billederne.

 • Reply
  E
  11. januar 2018 at 18:40

  Undertrøjer og stropkjoler udenpå t-shirts og bluser, Dr. Martens, velour chokere, hårmascara, ternede flannelskjorter.

  • Reply
   Lillemor
   11. januar 2018 at 20:36

   Jeg fandt den fedeste velour trøje i H&M! Men det var en mave bluse. Og jeg tror ikke at min post – børn mave tillader den slags ha ha!

 • Reply
  Rutsje
  11. januar 2018 at 18:59

  Klæd dig ud som baby spice 🙂

  • Reply
   Lillemor
   11. januar 2018 at 20:35

   Ha ha!! Jeg blev faktisk inspireret af Spice Girls. Men det var ikke baby Spice der løb med præmien 😉

 • Reply
  Dorthe
  11. januar 2018 at 19:18

  Neon forekommer mig fra de tidlige 90’ere. Hotpants vel med lidt høj talje, bodystockings, mande vest på piger, bukser med god ben vidde evt trompet, men det er vist nævnt. Genbrugsbutik er måske stedet for mindre hippe bukse modeller. Hair-style Kelly/Brenda 90210.

  • Reply
   Lillemor
   11. januar 2018 at 20:34

   Uh tak for tip!! Jeg tænker også at hestesko kan komme på banen. Og så tror jeg måske at jeg har fundet det perfekte outfit!! Men fra filan det var svært!!

 • Reply
  karoline mathilde
  11. januar 2018 at 19:20

  90’erne er in blandt de unge, så jeg vil anbefale et smut i Weekday/Monki/Prag. Jeg har nogle Buffalo-ish-sko i størrelse 40-41, som du gerne må låne.

  • Reply
   Lillemor
   11. januar 2018 at 20:30

   Uh uh jeg bruger jo str 40!! Dem vil jeg vildt gerne låne!

 • Reply
  Mia
  11. januar 2018 at 19:50

  skovmandsskjorte, Dr Martens støvler… det mit ynglings outfit i 90èrne, og er det stadigMia

  • Reply
   Lillemor
   11. januar 2018 at 20:29

   Uh ja jeg var også pjattet med Dr Martins! Og forsøgte mig også med en skovmandsskjorte forleden. Men tror at jeg nu har fundet det perfekte sæt 😉

 • Reply
  Nina
  11. januar 2018 at 20:17

  Kom til at se macarena-videoen den anden dag, og det var da en smuk parade af 90’er tøj, hår og makeup. Generelt er det måske en idé at finde inspiration i musikvideoer? Tænker du skal have håret op med en masse små klemmer og totter, og så de der to klassiske totter ned på hver side af ansigtet 😀

  • Reply
   Lillemor
   11. januar 2018 at 20:25

   God idé med musikvideoer!! Jeg er også ude i to tynde strimler pandehår og en fandens masse glimmer!!

 • Reply
  Rikke
  11. januar 2018 at 20:24

  Hvad str bruger du i sko? Skal afsted i februar også ☺️

  • Reply
   Lillemor
   11. januar 2018 at 20:28

   Mit korpus på 186cm bruger en str 40 🙂 og du må holde dig opdateret så du kan få inspiration til festen ha ha!

 • Reply
  Heidi
  11. januar 2018 at 20:28

  Adidas træningsbukser med knapper hele vejen ned, buff sko og neon bluse😊
  Men jeg hepper også på at du klæder dig ud som baby Spice😆

  • Reply
   Lillemor
   11. januar 2018 at 20:33

   Åh ja det er jo et sikkert hit!!! Neon for the win!! Og jeg kan fortælle så meget, at vi er henne i Spice Girls genren…. Men det er IKKE baby Spice!!! 😜

 • Reply
  Trine
  11. januar 2018 at 20:32

  Underkjole over et par trompetbukser, med t-shift under og plateausko til.. gerne en masse små klemmer (de der sataner, der stak helt vild når man klemte dem sammen) i diverse farver.. mørk læbestift og sort eyeliner – hej hej og god fest 😃😉

 • Reply
  Bolette
  11. januar 2018 at 20:34

  Træningsbukser med knapper hele vejen ned i siden.
  Buffalo sko.
  Selvlysende tøj.
  Leggings med blomster og dyr på.
  G-strengen helt op under armene.
  Mavebluse.
  Spice Girls hue.
  Smækbukser.

 • Reply
  Linda
  11. januar 2018 at 21:12

  Midt 90′ var det skovmands skjorte, cowboyvest og koslik (i Vestjylland), senere underkjole ud over bukserne og mavebluse

 • Reply
  FruBoisen
  11. januar 2018 at 22:08

  Underkjole, Dr. Martens støvler, spencerkjole, hårmascara, de der plastik halskæder der sidder stramt, midterskilning med to totter hængende og resten i løse frikadeller. (Og ja, jeg var bigtime poptøs).
  Rigtig god fest😊.

 • Reply
  Lise B
  12. januar 2018 at 9:00

  Sidst jeg var til 90’er fedt havde jeg helt lyse mom jeans (i sådan noget helt stift denim), sølv top der gik heelt op i halsen og hvide sneaks! Det var et hit – og forestiller mig at den slags lyse jeans er nemme at opstøve i en genner 💪🏼

 • Reply
  Cecilie
  12. januar 2018 at 11:07

  Springvand på toppen af hovedet, minus de to totter “pandehår” som egentlig bare var ens eget (lange) hår der lige skulle ligge på hver side af ansigtet som to snegle, af en eller anden grund. Mave-bluser. Trompetbukser. 4000 plastik-armbånd på samme arm. ALT med Spice Girls og Aqua og Britney Spears…

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  12. januar 2018 at 11:24

  Jeg har været til et par stykker og gik all in på cyber. Altså højtsiddende rottehaler, fluebriller med gul spejl-effekt, sort nederdel, stram, hvid t-shirt med hul til kavalergangen og svedbånd. Var med andre ord forfærdelig grim og passede perfekt til urge-flaskerne, Ace of base og blå isbjørn drinks og de kulørte lavalamper 😀
  Go’ fest!

  – A

 • Reply
  Ksren
  12. januar 2018 at 19:30

  Jeg var på grungeholdet. Kurt Cobain T-shirt, skovmandsskjorte, hullede (højtaljede) cowboybukser, hvide tennissokker og Dr. Martens.

Svar