Ærlig snak

Få lange Bambi-øjenvipper med et 100% vegansk produkt

Reklame for Sanzi Beauty

Okay, lad os starte med det vigtigste først 🙂 Jeg har en rabatkode til jer. Med koden Lillemorblog1 får I 15% på HELE Sanzi Beautys shop. Det gælder altså både deres vippeserum, brynserum og deres plejeserie. Godt så. Så fik vi det på plads!

Jeg er egentlig udstyret med nogle gode Bambi-øjenvipper fra naturens side. Så da jeg blev spurgt, om jeg ville teste Sanzi Beautys produkter, tænkte jeg først, at det ikke var nødvendigt. Jeg tænker nemlig ofte, at jeg gerne vil spare så meget unødig kemi på kroppen som muligt. Men da jeg så, at Sanzi Beautys produkter er 100% veganske og endda certificeret af Vegan Society, og at produkterne er fri for kunstig tilsat parfume, parabener og alt det andet pjat, tænkte jeg, at jeg da godt kunne give det et skud – og udfordre mine egne Bambi-vipper ha ha!

Øverste billede er taget 8. januar. Det nederste billede er taget i dag 16. marts. Jeg har eyeliner på på øverste billede, men jeg tænker, at man godt tydeligt kan se forskellen alligevel.

Og det virker skisme! Det er faktisk lige før, at de er ved at være FOR lange. Jeg startede med deres vippeserum (køb den lige HER) i starten af januar. Ret hurtigt begyndte jeg at kunne se resultater! Og billedet nedenfor taler vist for sig selv. Jeg har prøvet vippeserum af andet mærke, der på ingen måde har virket. Men det gør Sanzi Beauty altså. Mine vipper er i den grad blevet både længere og fyldigere. Og bare til info, hvis I stadig tøver: Så har Sanzi Beauty altså resultatgaranti! Så hvis det (mod forventning) ikke skulle virke på jer, så får I altså pengene kastet tilbage lige i fjæset.

Sanzi Beauty har også en rigtig fin hudplejeserie. Jeg har stadig gang i min renseskum (køb den lige HER), som jeg synes er virkelig fin og lækker at bruge. Renseskummen gør faktisk alt det, som jeg har brug for i min aftenrutine: Fjerner fedt, snavs og urenheder og mindsker tilstoppede porer. Den er egnet til alle hudtyper og er ligeledes uden førnævnte banditter som parfume, parabener osv. Win win! Det varmer mit jordemoderhjerte at kunne proppe lækre produkter i ansigtet, uden at det er propfyldt med alt muligt ulækkert.

Tjek alle Sanzi Beautys produkter ud lige HER og husk rabatkoden! 15% på hele molevitten (med rabatkoden Lillemorblog1). Det er altså gode penge at spare 🙂

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar