De der mænd dér Det shjaw!

Lillemors nyeste cyber-flirt

Det er efterhånden noget tid siden, at jeg sidst er blevet kontaktet af en “sergeant” eller en “hjertekirurg” fra den anden side af verden, der gerne ville have mit hjerte…og mine Dankortoplysinger ? Men det er da hyggeligt, når de skriver! Om end de nok bagefter sidder og tænker, at det har været spild af tid, ha ha!

Jeg elsker i øvrigt, at I er begyndt at sende mig jeres egne personlige korrespondancer, med de der skriver til jer! Ham her kunne jeg faktisk genkende fra én af de korrespondancer én af jer, har sendt til mig. Pointen er: Lad jer ikke narre!

Here it goes:

Det hele startede jo ud med den dér officer, der gerne ville have fat i mine Dankortoplysninger. Læs den koorespondance lige HER. Og ja, så var der ham, der ikke troede på, at jeg i virkeligheden var Elsa fra Frost. Den historie kan I læse lige HER. Den sidste var vist den, hvor jeg var CIA-agent? Læs om den HER.

Klask fra Lillemor (@lillemorblog)

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply
  Katrine
  25. maj 2020 at 22:04

  Hahahaha det er fucking awesome, det der! Mega god idé med eventyr-tema. Håber snart der er en Sergeant eller en heart surgeon, der skriver til mig!

 • Reply
  Katrine
  25. maj 2020 at 22:04

  Hahahaha det er fucking awesome, det der! Mega god idé med eventyr-tema. Håber snart der er en Sergeant eller en heart surgeon, der skriver til mig!

 • Reply
  Mette
  25. maj 2020 at 22:16

  Haha det er så sjovt ? Åh hvor gad jeg godt, at man kunne se hvad der foregår i hovedet på ham, efterhånden som samtalen skrider frem.

 • Reply
  Mette Hansen
  26. maj 2020 at 7:02

  Hahaha jeg har lige tisset i buksen!

Svar