Ærlig snak Gode råd Life of a mom

Vores 1. juledag tradition

Da Kummefryseren var helt lille, rendte vi rundt som tossede både d. 23., 24., 25. og 26. december, for at holde jul med både den enes og den andens familie. Naturligvis krydret med lidt Lille Juleaften og julefrokoster. Det blev simpelthen for meget! Vi løb rundt med 210km/t uden at have os selv med, så da Kummefryseren var 2-3 år gammel, kiggede Lillefar og jeg hinanden i øjnene og lovede hinanden, at d. 25. december var helt og holden hellig. Der ville vi IKKE have nogle planer. Vi har holdt det løfte lige siden, og uanset hvad vi bliver inviteret til, bliver det et pænt nej tak her fra.

Dagen i dag har vi derfor brugt på at suge alle de gode minder til os, som de sidste par dage har bragt. Vi har boltret os i sofaen og set Alene Hjemme med både Kummefryseren og Mandlen. De er nu 5 og 8 år og kan ikke noget som helst engelsk. Så Lillefar og jeg skiftedes til at læse op HELE filmen igennem! Vi har spist en masse E-numre og vi har kørt med fjernstyret bil, leget med kuglebane og set på tryllenumre. Er der noget, der kan få en voksen mands øjne til at lyse op, er det når begge børn får hver deres tryllesæt. Lillefar har ikke lavet andet end at udøve magi hele dagen. Jeg har på fornemmelsen, at jeg godt kan skyde en hvid pil efter den dér film i fjerneren i aften, når begge børn er puttet og i stedet forberede mig på magiens mysterier.

Nå, men alt er altså godt her! Jeg har stadig nattøj på og overvejede kun et kort sekund at børste tænder. Så droppede jeg tanken og lavede mig endnu en kop kaffe.

Jeg håber, at I har haft en overordentlig god jul, og at I nyder juledagene. Nu vil jeg drikke resten af min kaffe, alt imens alting fortsat ånder fred og ro hos Kummefryseren og Mandlen. Det eneste jeg kan høre lige nu er lyden af opvasken der siger:Taaaag miiiig”. Og nåhr ja. Så har Ekstra Bladet udgivet en gammel artikel om mig (læs om hvad lige HER). Så nu kører den med svinere igen i kommentarsporet, ha ha! Godt man har brede skuldre og kan rumme de der ikke fik nogle større sko i julegave. Læs HER hvilke svinere man kan få som “influent”.

Hav nogle fantastiske juledage!

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar