Ærlig snak Dilemma Gode råd

Skulle vi aldrig tale lidt om sex? #3

Efter jeg startede denne føljeton op, hvor vi taler lidt om sex, har jeg modtaget mange søde beskeder på min instagramprofil (@lillemorblog), hvor der står, at det er fedt, at emnet sex bliver taget op! Jeg fik bl.a. denne besked:

Beskeden kom, efter jeg tog fat om emnet: Hvor ofter har I sex med jeres mand? Over 120 kommentarer kom der. Læs indlægget lige HER. Det er SÅ dejligt at kunne spejle sig i mange af kommentarerne, hvad enten det er ofte eller knap så ofte, at man har sex ?

Husk i øvrigt at det er så dejligt, at I kommenterer, og at I GERNE må være anonyme! Uden et livligt kommentarfelt kan den her føljeton nemlig ikke leve. Egne emner til sex kan sendes til mig på mail: lillemorblog@gmail.com eller som besked på instagram.

Jeg har fået denne mail:

Hej Lillemor. Jeg er mega nysgerrig på emnet oralsex. Jeg har tre veninder, som jeg har kendt i 20 år. Vi har alle mænd og børn. En aften var vi alle fire sammen og sad og drak lidt vin. Vi kom ind på emnet oralsex. Jeg fortalte, at vi ofte (næsten altid?), når vi har sex, har oralsex. Det er lissom bare en del af legen. Men mine tre veninder syntes, at det var SÅ mærkeligt. De havde ikke haft oralsex i laaang tid, ej heller nogle planer om det i fremtiden. Så kom jeg til at tænke på, om det mon bare er mig, der er mærkelig, at jeg stadig gør det i en alder af 36? Jeg kunne derfor godt tænke mig at høre, hvad dine læseres erfaringer er. Er de som mig? Er de som mine veninder? Og i så fald, hvorfor er de stoppet med det?

Nå damer: Hvad siger I? Kom GERNE med jeres besyv og erfaringer. Husk: I må SELVFØLGELIG gerne være anonyme ? Lad os få gang i kommentarfeltet!

Læs sidste omgang Skulle vi aldrig tale lidt om sex lige HER.

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

72 Kommentarer

 • Reply
  Didde
  19. juli 2020 at 15:19

  Jeg bliver godt nok først 30 om et år, men vi har oralsex næsten hvergang, det har altid været en del af vores forspil og jeg elsker det. Sommetider forkæler jeg da også min kæreste lidt ekstra og lader ham blive færdig på den måde ?

 • Reply
  Josefine
  19. juli 2020 at 15:20

  Her hjemme er oral sex en stor del af “hyggen”, og det er faktisk MEGET sjælendt det ikke er ..??‍♀️❤️

  • Reply
   Træt Mor til to
   20. juli 2020 at 8:38

   Her er det en stor del af “menuen” i vores sexliv. ? Og nogen gange det eneste der sker på en aften. Dog er dog mest Hr. Mand der er på banen/“arbejde” og han får ikke så meget den anden vej… ???

 • Reply
  Anonymmor
  19. juli 2020 at 15:21

  Du er ikke mærkelig! Vi er i start 30’erne og hos os er det også noget der forgår næsten hver gang vi har sex, og det er ikke noget jeg tænker kommer til at ændre sig. Det er noget vi begge nyder ❤

  • Reply
   Anonym
   19. juli 2020 at 21:24

   Jeg er 31 og min kæreste er 28, Oralsex er ikk en fast del af agten.
   Kæresten dillertjaus skal være nyvasket hvis den skal i munden på mig ? sååå det bliver mere når der skal forkæles lidt ekstra. Den anden vej er det lidt det samme ? men det kun fordi jeg er sart og der ikk en snude der skal derned hvis den ikk er nyvasket ? så det er og bliver forkælelse når vi Har en alene dag?

  • Reply
   Anonym
   20. juli 2020 at 9:38

   34 år, mor til tre.
   Oralsex er sindssygt vigtigt for vores sexliv (og mine orgasmer!). Det er en del af akten næsten hver gang vi har sex (1-3 gange om ugen), og hverken jeg eller manden ville undvære det.

 • Reply
  Kristina
  19. juli 2020 at 15:24

  Årgang 77… elsker oralsex og det er meget ofte en del af legen, forspillet og nogen gange står det også alene…

  • Reply
   Ulla Victoria
   19. juli 2020 at 15:31

   Vi har vel oralsex et par gange om måneden. Ikke hver gang og nogle gange kommer vi aldrig videre ?

   Vi er begge 37 og har været sammen i 20 år.
   Så jeg syntes bestemt ikke du/I er mærkelige.

   • Reply
    Zappa
    19. juli 2020 at 19:10

    Vi har næsten altid oralsex. Undtagen når det skal gå hurtigt ?.
    Vi er begge 28.
    Jeg havde i starten svært ved at skulle give bj, men er kommet godt efter det.
    Jeg har desuden født tre børn og det har ikke gjort noget ved min mands syn på mig.

 • Reply
  Anonym
  19. juli 2020 at 15:25

  Min kæreste og jeg er begge 21 år. Vi har sjældent oralsex, og hvis vi har oralsex, er det oftest i kort tid, før vi går videre. Der er så meget andet, som er rarere for os.

  • Reply
   Christine
   19. juli 2020 at 20:05

   Vi har næsten altid oralsex og bruger generelt meget tid på forspil. Min mand er 34 og jeg er 27

 • Reply
  G
  19. juli 2020 at 15:27

  Jeg er 40 og han lidt yngre, vi har jævnligt oral sex, oftest som en del af det men sommetider med “afslutning” ?
  Jeg har oftere lyst til sex og jeg kan faktisk få stimuleret min lyst ved at give ham hele pakke og med afslutning i munden…
  DET er tilgengæld noget jeg kan forstå på mine veninder er et “no go”, men jeg elsker det og nyder det!
  Jeg håber da aldrig oral sex forsvinder ud af legen ❤

 • Reply
  Vivian
  19. juli 2020 at 15:28

  Jeg er 45 år og stort set hver gang vi har sex, har vi også oral sex. Jeg nyder at få og give og kan slet ikke forestille mig at skulle stoppe med det. For mig er det helt normalt. Min mand kan sagtens finde på at tilfredsstille mig kun oralt og ligeledes omvendt.

 • Reply
  Anonym
  19. juli 2020 at 15:30

  Personligt kan jeg ikke komme af at blive slikket, men det kan være rart at blive kysset “varm”. Min kæreste nyder et blowjob, og jeg nyder at se ham nyde, men generelt er oralsex ikke noget, der tænder mig, og det tog mig lang før tid, før jeg havde lyst til at kaste mig ud i det.

 • Reply
  Den mandelige følger fra 1984.
  19. juli 2020 at 15:48

  Her hjemme kan vi sagtens bare “nøjes” med oralsex for at blive tilfredsstillet. Når vi har sex, sørger jeg altid for min kone har fået orgasme først ved oralsex før vi går i gang.

  • Reply
   Helle Klitgaard
   19. juli 2020 at 18:48

   Jeg er 57 år, vi har stort set oralsex hver gang vi har sex. Det har vi haft så godt som altid – vi blev kærester, da jeg var 18. Jeg havde også oralsex med tidligere partnere, men har kun fået orgasme sammen med min mand. Jeg er ikke anonym, hvorfor skulle jeg være det? Sex er vel naturligt.

 • Reply
  A
  19. juli 2020 at 15:49

  Jeg må altså tilslutte mig de 3 veninder! Når det er sagt er det for mig helt naturligt med oralsex og intet “forkert” i det men for vores vedkommende er det bare ikke noget vi hver “ønsker” -min lyst efter at have født børn har bare ændret sig på det område. Det er noget vi taler om og jeg tilbyder også engang imellem et BJ men han siger han ikke er så meget til det mere, så det er jo nok ligesom så meget andet en smagsag ? Vi elsker dog stadig sex og synes der er mange andre måder at nyde hinanden på! ??

  • Reply
   S
   19. juli 2020 at 22:03

   Præcis det samme her.. Vi har været sammen i 7 år. De første par år var der en masse oralsex. Efter vi har fået børn, den ældste er snart 4. Så er det bare ikke en del af legen, mere. Det har jeg det fint med. Nyder heller ikke et BJ på samme måde her i midten af 30’erne, som i mine 20’er.

 • Reply
  Anonym
  19. juli 2020 at 15:58

  Jeg tænder virkelig meget på at give min kæreste oralsex, det er ofte det, der gør mig våd inden vi går videre! Jeg holder virkelig af at se, hvor meget han nyder det!

 • Reply
  Rikke
  19. juli 2020 at 16:40

  Vi er 45 & 49, har kendt hinanden i 8 år. Vi oralsex stort set hver gang vi har sex og sommetider i stedet for sex. Vi er udfordrede i forhold til kroniske smerter og det komplicerer sexlivet en del. Men oralsex er lækkert og ikke spor hårdt for kroppen?
  Vi nyder det begge og for mig er det den eneste måde at få orgasme på.

 • Reply
  K
  19. juli 2020 at 16:44

  Vi er et godt stykke over midt-30’erne og vi dyrker meget oralsex. Ofte som forspil men det kan også godt stå alene. Vi er begge meget glade for det, og du skal bestemt ikke føle dig alene 😉

  • Reply
   Ditte
   19. juli 2020 at 17:43

   Jeg giver ofte min mand et bj. Af en eller anden årsag, så gør han det ikke rigtig den anden vej, og jeg ved ikke helt hvorfor. Men han tilfredsstiller mig altid. Ofte så er det enten eller. Altså bj eller mere almindeligt sex. Jeg giver ham aldrig bj uden han gør sig færdig på den måde.

 • Reply
  Mette
  19. juli 2020 at 16:51

  Vi har næsten altid oralsex som en del af sex. Vi elsker begge at give og modtage oral. Så her i slut 30’erne er det en meget stor del af mit sex liv.

  • Reply
   Q35
   19. juli 2020 at 23:54

   Jeg er 35 og min kæreste 41, vi dyrker næsten altid oralsex (gerne som forspil), det eneste tidspunkt vi ikke gør det, så er det fordi at det lige lynhurtigt er en quickie (det kan også noget)

   Elsker at give ham et godt bj og lyden af ham der nyder, det er så lækkert.

 • Reply
  M
  19. juli 2020 at 17:00

  Blowjobs, kolde øl og sovs er min mands top tre over yndlingsting, så jeg tror da nok lige, at han ville blive skuffet, hvis det var ude af billedet. ? Der går meget meget sjældent en uge uden at han får en tur, enten som forspil eller for sig selv.

 • Reply
  R
  19. juli 2020 at 17:27

  Jeg er 30 år og min mand 3 år ældre. Vi har været sammen i 15 år. Oralsex har aldrig været en stor del af vores sexliv. Min mand tænder ikke på at slikke mig og det er sjældent jeg giver ham et BJ, selvom han nyder det når det en sjælden gang sker 😉

  • Reply
   Kvinde 34
   19. juli 2020 at 18:27

   Vores absolut favorit disciplin ? og gerne begge 2 på en gang. Jeg bliver sådan et rart menneske, at være sammen med bagefter ?
   Kvinde 34

   • Reply
    Anonym
    19. juli 2020 at 23:35

    Det kan tælles på en hånd hvor mange gange jeg har givet eller selv modtaget oralsex. Jeg syntes det er det mest ulækre at skulle have en fyrs pik i munden og jeg er heller ikke fan af selv at modtage.

    Lillebrors billede minder mig om en fyr jeg engang datede da jeg var single, han spurgte altid når han kom på besøg om han måtte tage et bad så den var ren til jeg skulle give ham et blowjob og jeg havde aldrig lyst og det forstod han ikke, så jeg følte mig altid tvunget til det.

 • Reply
  N
  19. juli 2020 at 17:28

  Vi er sidst i 30’erne og for os er oralsex også stadig noget, vi bruger meget. Min kæreste elsker at få et blowjob og det sker ofte, både som en del af sex eller “kun” blowjob. Desværre går det ikke lige så meget den anden vej, og det har været sådan lige siden vi fik børn. Og fordi jeg ved, at han har det stramt med det efter at have set mig føde, er det heller ikke noget jeg længere efterspørger, fordi jeg så ikke nyder det på samme måde, når jeg ved, han ikke gør. Jeg har det ok med det – vi har virkelig god sex ellers, så jeg mangler det ikke som sådan. Det sker måske 2-3 gange om året, at han slikker mig.

 • Reply
  H
  19. juli 2020 at 17:31

  Jeg er 50 og har kun udøvet ikke fået, oralsex af min mand i flere år (og har ikke givet ham det i 1 år). Han stoppede faktisk efter min kræftoperation (fik fjernet livmoderen pga hpv-vira) for 6 år siden. Savner det HELT VILDT!

  • Reply
   Ditte
   19. juli 2020 at 17:44

   Har du sagt det til ham?

  • Reply
   Mette
   19. juli 2020 at 18:50

   Hvis ikke i allerede har gjort det skal i da have snakket om hvorfor!

  • Reply
   C
   20. juli 2020 at 8:07

   Øv hvor ærgerligt, når du savner det sådan 🙁 Har I snakket om, hvorfor han stoppede? Eller at du savner det? Måske tror han, at du ikke længere har lysten, men det ville da være en super ærgerlig misforståelse ikke at få redt ud.

 • Reply
  Kathrissen
  19. juli 2020 at 17:34

  Vi er årgang 87 begge to, og vi har næsten altid oralsex, enten som en del af forspillet eller som ‘hele pakken’.

  Jeg kan kun komme ved oralsex (eller onani), så det er naturligt for os at min mand giver mig oralsex til jeg kommer, og så har vi enten sex med penetration eller så giver jeg ham oralsex.

 • Reply
  Anonym
  19. juli 2020 at 17:48

  Jeg er 25 og min mand er 28, vi har oralsex stort set hver gang, både som forspil og “afslutning” det er en kæmpe del af legen for os 🙂

  • Reply
   Anonym
   19. juli 2020 at 20:00

   Vi har, med mindre der er tale om en meget meget hurtig omgang, altid oralsex.
   Det kan også godt stå alene, som en lille gave til den anden.
   Det ville vi begge være meget kede af at undvære.
   Vi er 40 år og har været sammen i snart 24 år ❤

 • Reply
  Kathrine
  19. juli 2020 at 18:32

  Min eksmand gad kun slikke mig, når han havde drukket, så jeg gad kun sutte ham,når han nussede min ryg (hvilket man skulle tigge for), så det skete meget sjældent. Desværre. For jeg elsker at sutte pik ? Heldigvis har jeg fundet en, som elsker at give, men som skal lære at nyde at modtage, da han de sidste 12 år ikke har fået et BJ ??
  Så vi øver os. Tit. Meget tit. 34 og 42 ?

 • Reply
  Maria
  19. juli 2020 at 18:34

  Jeg er 38 og jeg gider helt ærlig ikke give ham et bj – og nej han behøver bestemt heller ikke gå ned på mig.
  Vi har været sammen i snart 3 år og han er faktisk den første kæreste, hvor jeg ikke har lyst – jeg har altid syntes det var en dejlig ting førhen, som en del af forspillet, men jeg har slet slet ikke lyst sammen med min nuværende kæreste. Han er verdens sødeste kæreste og jeg føler mig som verdens værste kæreste ved at skrive det her: at give bj minder mig kun om hvor lille hans pik er og lige meget hvor meget jeg elsker ham som person, så savner jeg helt ærligt, at hans pik var større. Har ellers altid sagt at størrelsen ikke betød noget, men det gør det altså til et vidst punkt..
  Så derfor giver jeg meget sjældent et bj

  • Reply
   Mona
   19. juli 2020 at 21:37

   Av, det må have gjort ondt at skrive om din elskede kæreste. ♥️ Men det er altså helt okay. Jeg forstår dig godt. Størrelsen er ikke alt, men den betyder alligevel noget.
   Sejt af dig at skrive det.

   • Reply
    Anonym
    6. april 2022 at 3:05

    Vi er friends with benefit.

    Jeg giver ham blowjob og jeg elsker det.

    Men hans diller er stor så jeg kan simpelthen ikke tage det hele.

    Så det at komme deep er en drøm.

    Nogen forslag så jeg kan få ham til at føle jeg tager all

  • Reply
   Anne
   19. juli 2020 at 23:56

   Jeg forstår dig virkelig godt.
   Havde på et tidspunkt en bolleven, vis pik også var til den lille side. Det generede mig overhovedet ikke, udover hvis der skulle gives BJ. Der blev givet og taget nogle gange, men vi fandt mange andre skønne måder hvorpå vi nød hinanden. Vores arrangement varede et års tid eller halvandet.

 • Reply
  Nina
  19. juli 2020 at 18:39

  Vi er 28 og 31. Og har aldrig oralsex. Jeg kan ikke lide det. Plus jeg kommer ikke af det. Og han får dermed heller ikke lov til at øve sig.
  Jeg gør det ikke på ham, for jeg vil have den ren, og han går i bad om morgenen ?‍♀️?

 • Reply
  Pernille
  19. juli 2020 at 18:57

  Jeg er 31 og jeg bryder mig egentlig ikke om oralsex.. Første gang jeg skulle give min kæreste blowjob, kom han i munden på mig og jeg var simpelthen ved at kaste op af varmen, smagen og mængden..
  Så når jeg er sød og skal give et blowjob, så er det i badet, hvor jeg konstant kan spytte mandens presæd ud og han får absolut ikke lov til at komme mig i munden.
  Ville elske at kunne tilfredsstille ham på den måde, men når jeg ligefrem får det dårligt af lugten, så er det ikke nemt ?
  Han får i øvrigt heller ikke lov til at slikke mig. Han har gjort det 3 gange og kom den ene gang. Jeg ligger kun og tænker på, hvor klamt det må være dernede også selv om jeg lige har været i bad ?
  Dårligt selvværd gør ikke noget godt for oralsex ???‍♀️

  • Reply
   Dina
   19. juli 2020 at 20:11

   Jeg kan genkende alt ved din besked ☺️

 • Reply
  Mette
  19. juli 2020 at 18:57

  99,9% af gangene indgår oralsex begge veje, det er kun hvis vi ikke er rene nok, eller det virkelig skal være en Quicky at det ikke indgår. Min kæreste elsker et BJ på mit initiativ hvor det går op for ham at det også er sådan at det ender ? Vi er begge 32

 • Reply
  Anonym pige
  19. juli 2020 at 18:59

  Vi er et par begge 24 år. Jeg giver ham bj hver gang. Kan faktisk slet ikke forestille mig sex uden – tror jeg heller ikke han kan. Det kan både ske som forspil, under og afslutning og nogengange alle 3 dele. Det ok for mig at han kommer i min mund, ansigt, bryster, mave, røv osv. Det ved jeg til gengæld fra mine veninder er et no go. Kan også give ham et bj uden sex efterfølgende. Det har altid været naturligt for mig med tidligere partnere at give bj, og det er faktisk noget jeg nyder, fordi de nyder det. Til gengæld brydes jeg ikke ret meget om at modtage selv. Håber aldrig at bj bliver udfaset med alderen haha

  • Reply
   C
   20. juli 2020 at 8:13

   Jeg plejede at have det på præcis samme måde som dig, men med min nuværende kæreste er det bare blevet et must for mig at han vasker den lige inden, for selv når han lige kommer ud af badet, så lugter/smager den stadig 🙁 Så jeg kan slet ikke drømme om at give et spontant bj længere, desværre. Hvordan har du det ift dét? Eller har du/I fundet en måde at komme omkring det på?

 • Reply
  Anonomus
  19. juli 2020 at 19:04

  Hos os har vi ikke ret meget sex – men når det endelig sker så er oralsex altid en del af legen? Vi er ret voksne – 34 og 44?

 • Reply
  Kristina
  19. juli 2020 at 19:17

  Min mor sagde for nogle år siden til min søster og jeg (jeg har på det tidspunkt været 28 og min søster 23), at pæne piger ikke giver blowjobs. Vi grinte begge af hende. Så sagde min mor; når ja, hvis du gør det R, så er det forståeligt, men dig Kristina, du er jo snart 30 år. Øh.. og.. Nu er jeg 32 år, og kan stadig godt lide at gøre det, og min mand lige så. Hvorfor skal man ikke nyde noget mere, som man elsker, fordi der står et nyt tal på papiret. Forstår det ikke…
  Og tænker også man er endnu bedre til det når man har øvet sig lidt, så om noget er det da fjollet at sige at det hører de unge år til ?

 • Reply
  Helene
  19. juli 2020 at 19:34

  Jeg har været sammen med min kæreste i 9 år, og jeg tror sku det kan tælles på en hånd, hvor mange gange vi har haft sex uden oralsex. For os er det ikke “en særskilt ting” der varer længe, men noget vi løbende gør undervejs. Hahah! Vi er vilde med det!

 • Reply
  ❤️
  19. juli 2020 at 19:43

  Vi er 36 og 39 og har stort set aldrig oralsex. Det er måske sket en enkelt gang de sidste 3 år. Jeg bryder mig virkelig ikke om det. Jeg er meget sensitiv overfor lugte og smage helt generelt, så det er virkelig svært for mig at tage den i munden. Også selv om han selvfølgelig er helt ren. Jeg nyder heller ikke at modtage, da jeg er bange for at jeg lugter, eller smager grimt ? Han er mega ked af det, da han elsker både at give og modtage.

  • Reply
   C
   20. juli 2020 at 8:16

   Jeg er på præcis samme måde mht. smage og lugte, men jeg gad så godt finde en løsning, for jeg elsker at give blowjobs når den er helt rent/når man først er i gang. Men den lugt/smag der skal “suttes af” i starten er virkelig frastødende for mig 🙁

 • Reply
  Camilla
  19. juli 2020 at 19:44

  Oralsex er sgu da amazing ? siger den snart 40 årige. Vi gør det ofte, ikke hver gang. Og elsker det begge to.

 • Reply
  Birgitte
  19. juli 2020 at 19:56

  Min mand elsker at give og jeg elsker at modtage. Vi gør det dog ikke omvendt, da ingen af os bryder sig om det. Heldigvis ? Det er yderst sjældent det ikke indgår i pakken.

 • Reply
  Kasia
  19. juli 2020 at 20:25

  Vi har nærmest altid oralsex som en del af vores lege i sengen – og udenfor? Jeg giver ofte også spontane blowjobs når det lige kommer over mig. Det giver så meget glæde og liv i vores husstand at have det som en del af det. Jeg håber da aldrig at det stopper. Jeg er 35 og min mand 37 ?

 • Reply
  Maria
  19. juli 2020 at 20:39

  Vi elsker begge to oral sex – det er faktisk den eneste måde for mig at få orgasme på ??‍♀️
  Min elsker det også – om det er midt i det hele eller afslutning, er lige meget 🙂
  Vi har dog ikke haft så meget gang i det efter barn nr 2, fordi de der kære børn er hele tiden i nærheden ? men det skal nok komme igen, det er jeg sikker på 🙂

 • Reply
  Heidi
  19. juli 2020 at 20:54

  Vi har sex alt mellem 1-3 gange dagligt og vil sige oralsex er med stort set hver gang
  Jeg er 33 og han er 45
  Og vi elsker det begge!

 • Reply
  Sara
  19. juli 2020 at 21:11

  Her er det også en del af pakken. Ikke hver gang, men nok hveranden. Vi nyder det begge og det går begge veje. Jeg får også næsten altid rimjob, det får han kun et par gange om året. Selvom jeg faktisk tænder helt vildt meget på det, og han nyder det. Jeg skal bare lige tage mig sammen til det ?

  • Reply
   Sara
   19. juli 2020 at 21:14

   Hov jeg er 34,han er lidt yngre

 • Reply
  Poul
  19. juli 2020 at 21:28

  Vi havde som regler altid oralsex, når vi havde sex, før vi fik børn. Nu er det kun en gang imellem. Synes oralsex er det bedste, både at giv og at modtage ?? hun 41år mig 29år

 • Reply
  M
  19. juli 2020 at 21:38

  Vi er 32 år med to børn, og min mand ELSKER at gå ned på mig. Han er slet ikke sart og jeg har efter 13 års kæresteri lært at nyde det, selvom jeg ikke er nyvasket. Hans pik skal derimod være ren og ved mindste lugt tænder jeg af. Derfor sørger han også for at vaske sig lige inden vi går i gang. Og ellers beder jeg ham om at vaske den. Jeg er ikke så meget til at han kommer mig i munden, så vi bruger det som regel som forspil.

 • Reply
  MB
  19. juli 2020 at 21:49

  Jeg elsker lillefars tegning. ??
  Nå, men min mand og jeg har sjældent oralsex, men min nærmeste veninde starter altid med at give sin mand blowjob, når de skal have sex, så jeg tror begge dele er forholdsvis normalt. Også oppe i alderen.
  Jeg kan faktisk godt lide at give bj, men har haft en meget veludviklet brækrefleks efter jeg blev gravid for nogle år siden. Det har helt ærligt ødelagt min lyst til at give blowjob. Men for nyligt har jeg taget det op igen. Overraskede min mand ude i køkkenet, mens han var igang med maden. Han blev meget, meget glad og jeg nød det selv overraskende meget.
  Jeg har aldrig lært at modtage. Jeg slapper simpelthen ikke af, selvom min mand virkelig gerne vil give mig oralsex.
  Vi har været sammen i 19 år.

 • Reply
  Anonym
  19. juli 2020 at 22:33

  Når der dyrkes sex – så er det oftest en del af agten. Ikke fra min side – jeg bryder mig ikke om det. Jeg får bræk fornemmelse og jeg nyder det ikke. En for stor mundfuld mad kan også give mig bræk fornemmelse. Det er No go fra mig. Min kæreste synes nok inderst inde det er lidt træls, men indfinder sig med det. Jeg tager dog gladeligt imod og han elsker at give. Det er også den eneste måde jeg kan få en orgasme på – så på den måde kommer vi begge i mål.

 • Reply
  Anonym
  19. juli 2020 at 23:07

  Min kæreste og jeg nyder at give hinanden oralsex både som en del af forspil og afslutning, men også bare som forkælelse fordi lysten opstår.
  Jeg elsker at give blowjobs, og det tænder mig meget, at se hvor vild han er med det. ?
  Jeg er selv meget sart, og vil kun have oral hvis jeg selv er helt nyvasket.

  Vi er 26 og 30 år.

 • Reply
  Anonym
  19. juli 2020 at 23:37

  Det kan tælles på en hånd hvor mange gange jeg har givet eller selv modtaget oralsex. Jeg syntes det er det mest ulækre at skulle have en fyrs pik i munden og jeg er heller ikke fan af selv at modtage.

  Lillebrors billede minder mig om en fyr jeg engang datede da jeg var single, han spurgte altid når han kom på besøg om han måtte tage et bad så den var ren til jeg skulle give ham et blowjob og jeg havde aldrig lyst og det forstod han ikke, så jeg følte mig altid tvunget til det.

  • Reply
   Anonym
   19. juli 2020 at 23:38

   Lillefars skulle det selvfølgelig stå og ikke lillebrors

  • Reply
   Marie J.
   20. juli 2020 at 9:23

   Sex er da intet hvis der ikke er oral sex med både give and take. Det skal være der hver gang hvis du spørg mig, jeg vil ikke undvære det. Og jeg er 41 om en uges tid. Jeg vil synes det var unormalt hvis det ikke var der.

 • Reply
  Danny
  20. juli 2020 at 11:14

  Jeg er i midt midt 20erne men min kæreste er midt 30erne og har datet et par stykker der er 10 år plus ældre end mig og jeg har lært det handler mere om personlige lyster end alder. ? de kinkyste mennesker jeg har mødt har alle været over 30 og tror det kommer af de har lært hvad de kan lide og ikke kan lide. ? og oral sex lever stadig efter de 30 det ved min mund ?

 • Reply
  Evighedssinglen
  20. juli 2020 at 13:08

  Jeg har fundet ud af, at jeg har en stor usikkerhed omkring sex – både generelt, og i forhold til oralsex, særligt i forhold til det at skulle give.
  Det irriterer mig grænseløst og kommer faktisk lidt bag på mig, at jeg har det sådan. For i teorien er jeg meget åben i forhold til sex, og jeg tænder også på ideen om både at give og få – men det er bare som om, at der er noget, der holder mig tilbage i praksis. Jeg tror, at det handler om frygten for at være dårlig til det – at være dårlig til at give blowjobs og til sex generelt. Jeg formår heller ikke selv at komme under sex – hverken oral eller andet.
  Jeg tror også, at det handler om, at jeg aldrig har haft en fast, regelmæssig partner, og at jeg gik i en periode på 3,5 år uden sex, på trods af at jeg kun er 26 år.
  Nu har jeg mødt en, som jeg ser i ny og næ og har sex med, men det er meget løst, og der kan gå lang tid i mellem, så jeg er stadig ikke nået til at have fundet ro i det, eller hvad man siger.
  Og jeg er egentlig stor fortaler for, at man taler sammen om det – ja, om alt.
  Ligesom at jeg (evighedssinglen) bruger oceaner af tid på at give veninderne råd til parforhold o.l.
  Men igen, så er der altså åbenbart forskel på i teorien og i praksis.. ?

 • Reply
  Anonym
  21. juli 2020 at 11:51

  33 år og mor til to små.
  Jeg giver min mand et blowjob måske 4 gange om året (og bliveR helt Pinlig ved at skrive det, kan godt selv mærke det er for lidt – han kan virkelig godt lide det).
  Jeg har aldrig brudt mig om oralsex Til mig selv, skal være helt glat og helt ren før jeg kan slappe nok af til at nyde det. Det prøvede vi af da vi var helt unge ?

 • Reply
  Line
  6. august 2020 at 20:43

  Masser oralsex, vi har været sammen i 19 år, Vi starter ofte samleje med oralsex, vi har sjældent samleje uden jeg er har fået første orgasme oralt. En god 69er er altid godt 😉

 • Reply
  Maj-Britt
  12. august 2020 at 10:46

  Skønt emne! 🙂

  Han er 36 og jeg er 31. 2 børn på 1 og 6 år.

  Vi lever i et 24/7 BDSM forhold, så jeg gad godt se min mands ansigt hvis jeg en dag sagde nej til oralsex, ha ha..
  Vi bruger det som forspil, midt i sex-akten, som del af vores setups både hjemme og i klub og generelt som en hyggeting, f.eks. har jeg ham ofte i munden i sofaen imens vi ser film efter ungerne er puttet eller han får en hurtig sutter i køkkenet imens vi laver mad og ungerne leger i naboens have.
  Når vi er i swinger/sexklub, bruger vi det også meget både internt imens vi kigger på andre eller hvis vi ønsker en 3. part med i vores leg, så er det en god starter 🙂

  Det er vigtigt at sige at vores sex, både vaginal, anal eller oral sex, absolut skal ende i orgasme – vi gider ikke orgasme-jagten, så derfor er oralsex rigtig godt som et hurtigt “jeg har savnet dig idag”-erklæring <3

  Vi har sex min. 1 gang dagligt – oftest flere gange.

Svar