Ærlig snak De der mænd dér Det shjaw! Life of a mom Skrupskøre børn

Når man (bogstaveligt talt) bliver taget på sengen #3

Nogle gange ved jeg vitterligt ikke, om jeg skal grine eller græde (af ren og skær flovhed på jeres vegne), når jeg læser jeres anekdoter om at blive taget på sengen! Læs første indlæg lige HER og andet indlæg lige HER. Og så et kæmpe shout-out til Lillefar, der virkelig tegner de sjoveste tegninger til de her indlæg! Jeg har virkelig også grint meget af den tegning, som han tegnede til det her indlæg: Skulle vi aldrig tale lidt om sex (klik HER) og måske mest af alt til den tegning, han tegnede til det her indlæg: Kan sex bruges til igangsættelse af fødsel? Se tegningen og læs indlægget lige HER.

Nå, men i dag skal det altså handle om jeres tåkrummende (og farverige!) anekdoter, om de gange I er blevet taget på sengen…af jeres børn!

Da vores den ældste var 3-4 år gammel, var min mand og jeg i bad sammen. Det er vi ofte bare for at stå lidt tæt. En morgen, hvor vi var godt i gang under bruseren, kom vores datter ud til os: ”Mor, hvad gør far ved dig?!”. Mig: ”Far giver bare mor massage!”. Vi var helt færdige af grin, og datteren hoppede heldigvis på den. Glasset er heldigvis matteret med mønster!

Jeg gav min daværende kæreste et morgen-blowjob, og han var lige kommet i munden på mig, da hans søn på 2 år løb ind på værelset. Der lå jeg gemt væk under dynen med munden fuld og måtte pænt undlade at bevæge mig, før sønnen var ude af værelset igen, og jeg endelig kunne synke. Det var ikke nemt!

Jeg bliver aldrig menneske igen… Faktisk er det anden gang. Første gang gik jeg nede i bryggerset og ordnede tøj, da min mand sendte mig en sms, hvor han bad mig komme. Han sad og arbejdede ved computeren, og vores 11 årige så film i sengen ved siden af. I MIN seng. Med MIN ‘ting’ kørende rundt i hovedet på sig selv!! Han vidste ikke, hvad det var!

Min søn på 14 år smed i sidste uge en glemt ”mor-ting” på køkkenbordet foran mig og sagde: ”Det er vist din, mor!”, imens han blinkede og gik videre… Jeg er SÅ bange for, at han nævner det i sin konfirmationstale lige om lidt!

Vi nåede at blive overrasket tre gange på én måned!! De første to gange var klassikeren med, at vi var i fuld gang om aftenen, hvor vores søn vågnede for at skulle tisse. Han gik ind til os og spurgte: ”Hvad laver I?!”. Heldigvis var han meget søvnig, så vi skyndte os at få ham på toilettet, og vi var overbeviste om, at han ikke opfattede, hvad der skete. Ugen efter vågnede min mand og jeg tidligt og tænkte, at vi lige kunne udnytte tiden, inden ungerne vågnede. Da vi var færdige, stod jeg op. Min søn på 8 år lå inde i sin seng og kiggede voldsomt dømmende på mig, lagde armene over kors og sagde: ”Jeg har hørt ALT!!!”. Mig: “Hørt alt, skat? Hvad mener du, vi er lige vågnet?”. Søn med endnu mere fordømmende stemme: ”Hold op, mor! Jeg ved godt, hvad I lavede”. Så trissede jeg ud af værelset og lavede morgenmad i flovhed.

Min mand og jeg tog et lille ”morgenput”, og lige midt i klimaks kiggede min mand sig over skulderen… han havde en underlig fornemmelse… og fik så øjenkontakt med vores 9 årige søn, som stod og kiggede måbende ind i soveværelset! Da min mand og søn havde stirret ind i hinandens øjne, i hvad der føltes som laaaang tid, smuttede vores søn ud på toilettet og tissede, hvorefter han hurtigt løb ind på sit eget værelse igen. Jeg græd af grin ned i puden, og min mand græmmede sig. Han kunne slet ikke være i det! Vi fik kaldt sønnike ind i sengen, så vi lige kunne vende det med ham. Du ved: ”Bla bla bla…mor og far elsker hinanden, så kysser man og boller osv”. Sønnen var helt cool omkring det og sagde: ”Jeg vidste godt, at I bollede, for min ven siger, at man laver sådan nogle lyde, som I gjorde…”. Nå, men vi stod op og gik ud på badeværelset, og vores søn blev liggende lidt, hvorefter han pludselig råbte: ”Far? Din dyne er våd??” Min mand svarede (næsten forpint af pinlighed!): ”Nåååhr, det er bare lidt vand, som jeg har spildt”. Jeg sagde (ind i mellem mine hysteriske grineflips): ”Skynd dig lige ud og vask hænder, skat!!”. Søn svarede: ”…hvorfor, hvis det bare er vand?”. Jeg tvang ham til håndvask uden yderligere forklaring.

Min kæreste og jeg var godt i gang, da vi pludselig hørte døren gå op. For fodenden af sengen stod et barn, men vi kunne ikke se, om det var mit eller hans barn, så jeg panikkede og råbte: ”Hvem er det?”, hvorefter min bonusdatter svarede med sit navn og derefter sagde, at hun skulle på WC. Min kæreste trillede ud af sengen, fik fumlet sine boksershorts på og fulgte hende ud på toilettet. Bagefter var, specielt min kæreste, meget pinlig berørt!

Det var alt for denne gang! Jeg ved ikke med jer, men jeg skraldgriner hver gang, jeg læser de her anekdoter! Hvis I har en historie liggende, I gerne vil dele (anonymt selvfølgelig), så send mig en besked på min instagram profil @lillemorblog. Husk at I kan læse sidste indlæg lige HER.

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar