Ærlig snak De der mænd dér Gode råd Life of a mom Mommy-panel

Skulle vi aldrig tale lidt om SEX? #5

Jeg ved godt, at jeg har sagt det før, men jeg siger det lige igen: Jeg var jo (vitterligt!) et par år om at kaste mig ud i den her føljeton. For gider folk overhovedet at snakke om sex? Det skulle vise sig, at I er overordentlig flittige til at komme med gode emner og ikke mindst til at skrive i kommentarfeltet. Mega tak for det! Det er jo dét, der får hele den her føljeton til at leve.

Nå, men i dag er emnet: Legetøj i sengen. Sidst var emnet små/store tissemænd (læs indlægget HER), og vi har også været inde på: Oralsex (læs indlægget HER), smerter ved samleje (læs indlægget HER), og hvor ofte har I egentlig sex? (læs indlægget HER).

Dagens emne er nok den slags debatter, man mest af alt har med sine veninder, når rødvinen flyder. Men nu er der altså en følger, der har kastet spørgsmålet op til debat. Se her:

Hej Lillemor Jeg kunne godt tænke mig en debat om sexlegetøj. Altså har alle noget liggende i natbordsskuffen, eller er det ”normalt” ikke at have noget? Og hvis man har, hvad har man så? Jeg har været sammen med min mand i 26 år – siden jeg var 20. Og vi har aldrig haft behov for legetøj, men jeg synes nærmest, at alle andre har noget? Og så tænker jeg, at jeg er nysgerrig på, hvad folk har, og om det hele bare er blevet lidt sjovere i sengen?

Så hvad siger I? Er dildoer og dimser man propper op mærkelige steder noget for jer, eller står I helst over? Husk, at I gerne må være anonyme i kommentarfeltet. Og HUSK! At det er jeres kommentarer, der holder liv i den her føljeton. Hvis der kun kommer 2-3 kommentarer, så er det skisme lidt som at stikke en highfive, uden at få et klask igen. Og jeg refererer overhovedet ikke til en situation fra Netto i går…overhovedet.

Har I et spændende emne, så skriv til mig på min Instagram profil @lillemorblog.

Klask ffra Lillemor

You Might Also Like

44 Kommentarer

 • Reply
  Anonym med to små børn
  8. september 2020 at 19:33

  Vi har før i tiden (læs: før børn) brugt butplugs (til mig) eller vibrerende penisring.
  Jeg synes også det var så Nice med masser af lækker olie/glidecreme.
  Nu er det ligesom om bare det at finde tid og overskud er svært, dog synes jeg stadig det er mega dejligt når der sker noget “andet/nyt”.
  Måske skulle jeg gå på indkøb igen… ?

 • Reply
  Anonym
  8. september 2020 at 19:34

  Vi har skuffen fyldt. 24 år og ingen børn. For os er der også gået lidt sport i at finde noget nyt sjovt når den ene har fødselsdag eller jul eller noget tredje man liiiige skulle fejre, så over årene er der kommet en del til. Der er dog en del af de vi sjældent bruger og det bliver ofte kun fundet frem i weekenderne eller hvis vi har lidt ekstra tid ?

 • Reply
  LEGetøj
  8. september 2020 at 19:35

  Vi har lidt men bruger det (desværre aldrig). Jeg har dog heller aldrig brugt noget i et forhold, som ikke var mere sjovt og underholdende end reelt sexet/godt? Pt. har vi dog også to små tumlinger, så når vi engang får generobret sengen, så skal eksperimenterne igang igen. Måske vi en dag falder over noget vi ikke kan undvære??‍♀️??

  • Reply
   Camilla
   8. september 2020 at 19:45

   Vi har ikke noget, min mand og jeg har været sammen i 7 år, og har 3 børn, så det er ikke ligefrem fordi vi aldrig laver dirty monkeydance?
   Min mand er bare ikke rigtig til det.

   Før jeg mødte ham, havde jeg både dildoer, vibrerende æg og sådan nogen stropper, man kan spænde sin partner fast med?

   Hvem ved, måske han en dag kan lokkes til at prøve det?

   • Reply
    Sarah
    8. september 2020 at 23:14

    Vi har en skuffe gemt væk i en pose helttttt bagerst til vores ting og sager… for jaaa sønnike fandt måske engang en rød pisk da han var et år.. (Ikke fedt mens man facetimer sin mor..)? men ja vi har lidt af hvert bondage, pisk, kostumer, vibratorer osv osv …samlet lidt de sidste 10 år vi har været sammen.. det kommer dog ikke frem så ofte pt. Måske 5-6 gange om året ??‍♀️

 • Reply
  A
  8. september 2020 at 19:37

  Intet her og ingen ønsker om noget fra nogle parter

 • Reply
  Marie
  8. september 2020 at 19:38

  Køb køb køb!!
  Ej tal med din partner om det, hvis han ikke er med på legen tænker jeg hurtigt at det kan blive akavet, hvis du hiver noget op af skuffen han ikke har nogen anelse om.

  Vi har (og mange andre par jeg kender) har også lidt forskelligt i sengebordsskuffen.
  Hvad man skal have er jo selvfølgelig hvad man er til, men ellers kan jeg anbefale at købe Sinfulls (eller andet) sexlegetøjs julekalenderen ?. Så kan I hvertfald prøve lidt af hvert uden at købe jer helt fattige i vibratorer, piske og buttplugs.

  • Reply
   Anonym
   8. september 2020 at 19:41

   Uhh ja!! Sinfuls kalender er god! Den havde vi også sidste år. Den kan varmt anbefales!

  • Reply
   Anonym
   8. september 2020 at 19:46

   Vi havde også stor fornøjelse af kalenderen 😀

  • Reply
   K
   8. september 2020 at 20:33

   Uha, vi har været sammen siden vi var 17 og 19. Vi er gift på 10. År og har 2 børn. Vi har prøvet meget og har meget forskelligt liggende. Det er noget vi hiver frem i perioder og andre gange går der lang tid før vi bruger det. Og så er der jo også de aftner jeg går selv i seng ?

  • Reply
   Tiny
   9. september 2020 at 19:57

   Uuuh ja, både Sinful og Orion har udemærkede kalendere. Efter et par julesæsoner får man så samlet lidt sammen. Ahem. ?

 • Reply
  Anonym
  8. september 2020 at 19:40

  Vi har to hele “skoreol/skuffer” fra IKEA fyldt. Der er lidt af det hele, dildoer, buttplugs, penisringe, håndjern osv osv. Det er langt fra hver gang at vi har legetøj med i sengen, men jeg synes det er hyggeligt og frækt at have med ind i mellem. 🙂

 • Reply
  Anonymos
  8. september 2020 at 19:40

  Jeg har ingen skuffe, men et par bedrollers af den store slags…der forefindes lidt af hvert til en god leg. Der er alt fra blindfolds til klemmer, piske og nåle. Bevares der er da også en vibrator. Efterhånden en ret udtjent en af slagsen- jeg er nemlig single, så man må jo fornøje sig selv?. Det er også temmelig corona sikkert og, indrømmet, lidt kedeligt i længden, selv min vibrator giver mig bedre orgasmer end min tidligere kæreste…

 • Reply
  Anonym småbørns mor
  8. september 2020 at 19:44

  Jeg gav min mand en ‘sexjulekalender’ sidste år, med 24 spændende låger. Han var FLYVENDE! Vi har dog to små unger nu, så når vi endelig finder tid til lidt ‘voksentid’ så skal det helst gå lidt stærkt. Men vi glæder os begge til at overskuddet til at gøre lidt ekstra vender tilbage.

  Vi er særligt glade for dildo, bittplog, reb (til hænderne/fødderne) og bånd til øjnene!

 • Reply
  Anonym
  8. september 2020 at 19:46

  Vi bruger ikke legetøj, men jeg har en dildo med vibrator, når jeg hygger mig alene 😉

 • Reply
  Anonym
  8. september 2020 at 19:46

  Vi har kun prøvet vibrerende penis-ring sammen, og efter 12 år sammen og 3 børn, kan en simpel g-streng (på mig, som desværre alt for ofte trækker i den behagelige mormor-trusse) sætte fut under min mand ?? så, hvis frækt undertøj tæller som ‘legetøj’, så Ja, vi bruger det ?

 • Reply
  L
  8. september 2020 at 19:51

  Herhjemme har jeg en lille kasse, der indimellem bliver fundet frem. Min kæreste og jeg bor ikke sammen endnu, delebørn og alt det der, så derfor har vi blandt andet købt én vibrator, som han kan styre, selvom vi ikke er sammen. Smart! ? Derudover har jeg et par vibratorer, håndjern og blindfolds. Det er langt fra hver gang, at det bliver taget frem, men indimellem har vi tiden til at udforske, og det kan virkelige noget. Men tiden er alfa og omega – sådan har vi det hvert fald. ??

 • Reply
  Der var engang ...
  8. september 2020 at 19:58

  Vi (læs: jeg) har lidt forskellige dildoer, plugs og manchetter, men det godt nok længe siden, det var i brug! Det var vist mest i starten af forholdet min kæreste syntes det var frækt. Og nu har jeg vist vænnet mig til der ikke sker så meget.

 • Reply
  Anonym
  8. september 2020 at 19:59

  Vi har været sammen i snart ti år (og har 3 små børn hvis det er relevant) og har ikke brugt noget legetøj indtil for et år siden hvor jeg købte en L’amourbox box til min mand (og mig bevares). Det har vi simpelthen været SÅ glade for! Jeg har før synes at det var ekstremt grænseoverskridende, men det fungerer godt for os at vi begge bliver overraskede over indholdet og at vi prøver os lidt frem med det. Mange af de vibratorer der har været med bruger vi flittigt, det samme gælder fleshligt til min mand og nippleclamps til mig. MEN det absolut bedste var en womanizer! Jeg har aldrig rigtig onaneret alene og jeg har så sandelig aldrig fået en orgasme af det, men holy moly det gør jeg nu! Den har faktisk orgasmegaranti herhjemme ?

 • Reply
  Fy Bab Bab
  8. september 2020 at 20:01

  Jeg har siden jeg var 17-18 år haft et stykke legetøj der kunne stimulere klitoris og har fået et nyt stykke legetøj i ny og næ siden (er 31 år nu). Jeg har dog aldrig købt noget der skulle penetrere, da det bare ikke giver mig noget..
  Min kæreste og jeg bruger mit legetøj en gang i mellem. Kan tælle på én hånd i vores 2 1/2 år lange forhold, hvor mange gange jeg har opnået orgasme uden legetøj under samleje.
  Så når jeg er frustreret nok, så kommer legetøjet ind over og min kæreste brokker sig ikke over synet af hans nøgne kæreste der tilfredsstiller sig selv ??

 • Reply
  Nick C (den kvindelig udgave?)
  8. september 2020 at 20:04

  Min kæreste og jeg bor ikke sammen, men når mine to børn er hos deres far, kommer kassen med legetøj lidt oftere frem. Jeg har er par vibrerende dildoer, slips til hænder/fødder, klitoris vibrator, fjer, Buttplug og lidt andet forskelligt. Jeg har altid haft lidt, men min kæreste blev liiidt overrasket, da jeg hev min dildo frem første gang?

 • Reply
  K
  8. september 2020 at 20:11

  Min mand og jeg har været sammen i syv år og har aldrig brugt legetøj – hverken sammen, alene eller med tidligere partnere. Vi snakker nogle gange om at prøve med noget, men vi får ikke gjort så meget ved det. På en eller anden måde virker det lidt grænseoverskridende, og jeg har heller ikke helt gennemskuet, hvordan man bruger noget af alt det udstyr, der findes på markedet

  • Reply
   C.
   8. september 2020 at 21:28

   Jeg kan fuldstændig se mig (os) i det du skriver. Dog har mig kæreste og jeg været sammen i 20 år. Vi har ingenting i hverken skuffe, skab eller kasse. Vi har aldrig prøvet noget og synes det er et stort marked at vove sig ud på. Vi aner jo intet om hvad der findes og hvordan det bruges? Ikke fordi vi ikke har lyst til at udforske det, men det virker meget grænseoverskridende og lidt pinligt.

  • Reply
   A.J.
   9. september 2020 at 18:13

   Man kan jo starte med f.eks. Sinfuls julekalender eller nogle bokse fra L’Amourbox. Der får man lidt forskelligt og en vejledning i det. Hvis man bor i København eller i nærheden, kan jeg anbefale butikken Lust som ligger i en sidegade til Strøget. De er altid venlige til at forklare og man starter blødt ud på den øverste etage, hvorefter etagerne bliver mere kinky når man bevæger sig ned af.

 • Reply
  Louise
  8. september 2020 at 20:12

  Efter 2 børn og 11 år sammen er vi blevet lidt modigere hvad angår ser både med og uden legetøj. Min mand købte en lille start kasse fra sinful, og det er skisme et godt køb. Vi bruger det ikke hver gang, og har faktisk ikke prøvet det hele endnu(selvom det var en lille kasse), men det er gør altså noget ved oplevelsen! Det er ret frækt ??

 • Reply
  Anonym
  8. september 2020 at 20:16

  Vi har nul og nix herhjemme. Vi har været sammen i 11 år og har to børn.

  Jeg har overvejet at købe en penisring med vibrator, da jeg har noget svært ved at få orgasme uden stimulering af klitoris ?

  • Reply
   Anonym
   9. september 2020 at 7:10

   Tillader mig at smide dig et lille tip: køb en “Mimi Soft” fra Je Joue – en lille flad ovalformet vibrator, der er “plads til” at holde dernede. Den har massere af pulserende indstillinger og er super delikat i sit design.

 • Reply
  M
  8. september 2020 at 20:20

  Vi er hhv 28 og 41, og vi har en del. Både vibrator (satizfyer – seriøst! Køb den!), dildoer, diverse redskaber til fastspænding, gagball osv. Det er dog nærmest kun vibratoren vi bruger.

  • Reply
   MK
   8. september 2020 at 23:00

   Ja ja ja! Satisfyer pro 2!

 • Reply
  Anonym
  8. september 2020 at 20:22

  Har været gift i 12 år, og har 4 børn mellem 6 – 14 år. Vi bruger sexlegetøj i form af dildoer og vibratorer (den fra sex and the city er så anbefalelsesværdig, at den er slidt op flere gange, så vi kører på nr. 4 tror jeg ?).
  Min mand kan godt lide at se mig bruge den, og så kan vibratoren bruges under “sex akten”.
  Men jeg vil lige gerne lige sige til dem som skriver at der måske bliver mere aktivitet i sengen når børnene ikke er små mere… det er NU i skal have masser af sex! For når børnene bliver større, bliver de også mere opmærksomme på hvad der kan foregå i et soveværelse. OG de er meget længere oppe om aftenen end små børn, så man har sjældent mulighed for at slå sig lidt løs i soveværelset når man har store børn ?

 • Reply
  A.J
  8. september 2020 at 20:23

  Vi har været sammen i 16 år (siden gym) og har tre små børn. Vi har en del forskelligt; en dildo, en G-punktsvibrator, lidt forskelligt fra et par L’Amourbokse vi har fået, en pisk, håndjern mm.

  Lige pt. er sengen ret optaget af en tumling, men jeg er ikke i tvivl om at der nok skal komme gang i legetøjet igen, når smørklatten ikke er optaget længere.

 • Reply
  Fruen
  8. september 2020 at 20:34

  Vi har en masse og har altid haft.
  Vi elsker at lege og udforske også efter 15 år og 2 store børn

 • Reply
  Mor til to
  8. september 2020 at 20:44

  Før vi fik børn eksperimenterede vi en del med analsex, og lige før jeg blev gravid med den første købte jeg en analvibrator som en overraskelse, men så blev jeg gravid før vi nåede at få taget den i brug og så lå den ellers i skuffen i 4 år fordi .. ja.. det er svært at finde tid og plads til legetøj med 2 børn i sengen ?
  Men så for et par uger siden var vi alene hjemme (for første gang i 4 år) og så kom den op af skuffen ?

 • Reply
  M
  8. september 2020 at 20:57

  I tidligere forhold var sexlegetøj no go. Men med min nuværende elsker vi at eksperimentere, udforske og afprøve grænser. Kassen med sexlegetøj bliver større og større, men det er nu kun på dage med overskud, at den bliver åbnet.

 • Reply
  Mrs. Carter
  8. september 2020 at 21:15

  Olie, olie og mere glide olie ? its a must. Ikke at jeg er blevet tør, men det gør det hele nemmere og sjovere. Kanin dildoer, butt plugs, penis hyls og vibrator. Vi har prøvet lidt af hvert og fundet vores favoritter.

 • Reply
  Michelle
  8. september 2020 at 21:29

  Vi har div. legetøj. Nogle gange får den hele armen (ikke bogstaveligt ?) og andre gange er det frem-og-tilbage/vanilje sex. Vi har været sammen i 9 år og altid leget, udforsket nye muligheder etc.

 • Reply
  Nick Carter
  8. september 2020 at 21:32

  Jeg har en helt alm klitorisvibrator, som jeg har haft de sidste 14 år, men den virker endnu ? Den bruger jeg hver gang vi har sex og det har min mand det fint med (siger han). Alt muligt andet gejl har jeg ikke behov for ?

 • Reply
  S
  8. september 2020 at 21:37

  Jeg er klart til sex uden alt det der plastik, men jeg har en dildo med vibrator, som giver sindssyge orgasmer, og vi har penisringe. Jeg vil hellere have nærhed, øjenkontakt og hænder, pik og tunge. Jeg tænder mest på ham, ikke det andet. Men nogen gange er det sjovt og han synes det er frækt med dildoen. Jeg tror det er vigtigt at man køber sexlegetøj, hvis man har lyst til at prøve det og ikke fordi, man tror at det er “normalt”.

 • Reply
  L
  8. september 2020 at 21:51

  Hvor i alverden gemmer I alt det henne? Vores unger trækker nogen gange sengebordsskuffen ud? Haha
  Specielt jer med ældre børn.

 • Reply
  Ukendt
  8. september 2020 at 22:12

  Vi har en enkelt dildo liggende, fordi min mand synes det kunne være sjovt at prøve at have med i “legen” – den bliver da brugt til tider, men jeg synes nu det er lige så godt (hvis ikke bedre) uden… mor til to og 35 år her ?

 • Reply
  Mutti
  8. september 2020 at 22:16

  Vi har en kæmpe bedroller stående under sengen fyldt med alt hvad hjertet kan begære af dildoer, vibrato, plugs, piske, cufgs osv… Meeeeen det er vist efterhånden mere end et år siden noget af det har været i brug… I en travl hverdag bliver det desværre ikke rigtig prioriteret… Og med teenagere i huset er der sjældent garanti for uforstyrrethed… ?
  Mon sådan noget kan blive for gammelt?? ??

 • Reply
  Rikke
  9. september 2020 at 4:32

  Vi har en rejsekuffert fyldt ?. Det er ret sjældent vi finder det frem, men vi elsker at have muligheden. Der er legetøj til os begge og en masse “udklædning” til mig.

 • Reply
  Anonym
  10. september 2020 at 22:15

  Jeg har en smule men det er mest noget jeg bruger selv, når manden ikke lige er i humør…
  En gang datede jeg en fyr som hurtigt viste mig sit ekstravagante lager. Det indeholdt blandt andet en strap-on som han med tidligere kvinder havde fået dem til at bruge når de skulle tage ham bagfra ?. Jeg må indrømme at jeg altså stod lidt af på det tidspunkt. Ikke fordi den slags ikke er fint og sikkert møg-sjovt, mest fordi det skete på 1. rigtige date!!!

 • Reply
  K32
  11. september 2020 at 22:08

  Min kæreste og jeg bor ikke sammen.
  Men vi har et rimelig godt lager begge steder. Vi udforsker og eksperimenterer rigtig meget og elsker at prøve nyt. Jeg har et abonnement hos l’amourbox og synes man får ret mange gode ting med.
  Vi har begge børn, så når vi indimellem er alene, så giver vi den fuld gas og alt bliver fundet frem. Det er skønt at kunne nyde hinanden på den måde i flere timer uden frygten for at blive opdaget.

Svar