De der mænd dér Det shjaw!

For en gangs skyld er det mig, der har dumpet én på nettet

Jeg synes efterhånden, at jeg har oplevet det med at blive dumpet på nettet et par gange. Det skete bl.a. sidst, efter jeg viste et billede af mig selv. PUF! Så blev man lige dumpet. Bare pga. en lille smule overskæg. MÆND! Læs det indlæg HER. Flirten med Thomas fra Californien (læs indlægget HER) endte bare mærkeligt. Der var også ham, der vist ikke var så meget til rollespil? Læs den korrespondance HER. Ham fra Algeriet svarede bare aldrig tilbage. Hvordan den flirt endte, kan I læse lige HER, men den værste afvisning var nok fra den amerikanske officer. Læs den brutale afvisning HER.

Jeg var så heldig, at jeg forleden blev kontaktet af en ny bejler. Det endte dog med at være mig, der dumpede ham. Læs med her:

Sååeh….det gik jo ikke skide godt. Men mon ikke Lillefar er meget glad for, at jeg endnu ikke har fundet en ny kærlighed på det store internet?

Nå, men apropos ingenting, så kan I jo læse (især kommentarfeltet!!) på dette indlæg: Hvor ofte har I sex med jeres mænd?

Hav en fantastisk aften.

Klask fra Lillemor (@lillemorblog)

You Might Also Like

1 kommentar

 • Reply
  Tina
  14. juli 2020 at 9:59

  Ha ha 🙂
  Du skulle udgive en lille bog med denne slags netsamtaler og så udgive den især til USA, der er mange som bliver snydt der.
  God dag ønskes herfra 🙂

Svar